Skocz do zawartości

The Strain - 2014 - Guillermo Del Toro - FX

Featured Replies

Opublikowano

nie mam nic innego do prasowania

• Odpowiedzi 282
  • Wyświetleń 14,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

jestem w połowie 8 odcinka, i sam nie wiem jak wytrzymuje ten gówniany serial, wszystko jest ch,ujowe albo nieoryginalne, najlepiej ten serial oddaje swojego ducha w  scenkach  gdy np. doktorek jednak

• Z niecierpliwością czekam jak strigoi zrobią z czaszki tej staruchy pucharek na krew.

• Wkur. wia brak konsekwencji i logiki - po obejrzeniu dwóch odcinków: To tylko tak na szybko tuż po seansie. Z przykładami można lecieć dalej, a to tylko dwa odcinki. Serial jest fajnie zrealizowan

Opublikowano

najsłabiej wypada ten cały master tylko, poza tym byłoby fajnie.

Tu zgoda, jestem świeżo po odcinku, w którym zdecydowano pokazać go w pełnej krasie - co za fatalny design. Z całkiem oryginalnego straszydła (fajnie się poruszał) nic nie pozostało - ta gęba jest po prostu śmieszna. Już regularne stwory lepiej się prezentują.

Opublikowano

No dla mnie właśnie design bdb, emanuje potęgą i majestatem, piękny uśmiech <3 te wielkie łapska od przetrącania paluszków i karków, super

sam serial spoko, bez zachwytu, ale wessał mnie i przyjemnie się ogląda

Opublikowano

dostaje mnóstwo maili, listów i telefonów z  pytaniem co sądzę  o tym serialu, więc jeszcze raz chciałbym tutaj napisać

serial jest ch,ujowy.

Opublikowano

Oddałbym Kabiego i ze 20 innych randomów za Milana <e-smyranko>

Zaraz leci nowy odcinek, oby zniszczył system i przepalił synapsy.

Opublikowano

Dobry odcinek, widac że wampirzy swat bedzie chyba wystepowal czesciej niz w ksiazce.

Opublikowano

Dobry finał i niezłe zaskoczenie na końcu. Aż szkoda, że tylko 13 odcinków było.

Opublikowano

No i po pierwszym sezonie, można do wielu rzeczy się przyczepić, ale serial jako całość da się obejrzeć. Drugi sezon obejrzę z chęcią.

Teraz ciekawym wątkiem powinien być Gus i wampirzy SWAT :P. A drugi sezon to pewnie głównie gonitwa za mistrzem do ostatniego odcinka.

Opublikowano

Świetny sezon, bardzo równy. Serialowe goty.

Opublikowano

Może ktoś krótko napisać(teka?) czy od 9 odcinka coś się zmienia czy jednak serial do końca pozostaje takim obsranym gównem jak poprzednie episody? jutro mam ostatni dzień L4 i sam nie wiem czy warto nadrabiać czy może lepiej poczytać jakieś fantasy <intelektualista>

Opublikowano
  • Autor

nadal gó.wno obes.rane i nie wiem co tak słabo. co prawda jeszcze został mi ostatni odcinek, ale z czystym sumieniem mogę stwierdzić.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Też wam się podoba design mistrza? Taka dziwna morda ale jakaś taka goty.

Opublikowano
  • Autor

no, count goomba goty

Opublikowano

już mogli nie pokazywać mordy tego ulunga, design w płaszczu z kapturem był całkiem prawilny

Opublikowano

Cos tam czytalem ze przejal cialo kolesia z gigantyzmem, dlatego taki wielki.

Opublikowano
  • Autor

no tak, ale oczywiście zamiast zrobić ten zaje.bisty flashback to pokazywali smuty z satrakianem i jego żoną. tu nie o wzrost a o mordę się rozchodzi.

Opublikowano

No Ci z ta choroba to sa zazwyczaj tacy raczej niewyjsciowi. Moze dlatego tak wyglada.

Opublikowano

Przecież szwab też ma taki ryj jak się nie umaluje.

Opublikowano
  • Autor

design szwaba jest zaje.bisty, goomby po chu.ju

Opublikowano

Mały spoiler z książki

on i tak ma chyba ciało tego metala przejąć?

Opublikowano
  • Autor

spojler z książki:

nie wiem, dopiero będę się zabierał za czytanie drugiego tomu niedługo. w serialu metaluch chyba zginął w ataku na lombard. chociaż w sumie to go chyba tylko przygwoźlił eph stołem do podłogi nie pamiętam.

Opublikowano

Uciekł chyba z resztą z tego co pamietam, finał ogladalem na premiere.

Wezme sie chyba za ksiazki, nie chce mi sie czekac.

Edytowane przez Guernica