tk___tk 4 795 Opublikowano 7 października 2014 Autor Opublikowano 7 października 2014 też nie są jakichś wysokich lotów, ale lepsze i tak. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Guernic ma racje, poturbowała go ta pani doktur ale uciekł. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Dobry odcinek, w końcu jakaś konkret akcja. nie wiedziałem że Mistrz może przejmować ciała, to pewnie sporo namiesza w następnych sezonach plus pewnie wyjdzie na to że Mistrz to wampirzy robin hood Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) Doooobra akcja była jak walczyli i go wypchnął za okno, dwa razy cofałem i oglądałem ponownie Edytowane 8 października 2014 przez Szejdj Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Nareszcie! Ale jestem leniwych i zobaczę na Foxie jakoś w weekend. Ile ma być odcinków?? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Pewnie obejrzę ale na razie bez podjarki. Początek serialu był bardzo fajny a później zaczął się robic crapem Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Dobry odcinek, tylko ta moszna na brodzie komiczna. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 zapowiada się w pytke. Chciałbym aby szybko synek zginął. Nienawidzę bachorów w takim serialu. Tak samo wkurza mnie syn policjanta w Walking dead. Dzieci są irytujące w horrorach. Za to armia ślepych małych wampirków na propsie 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 btw tego dzieciaka nie podmienili od ostatniego sezonu? Sam odcinek bez spustu. ;/ Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 (edytowane) Podmienili i jest z 10 razy gorszy od poprzedniego. Oby go szybko utłukli Edytowane 15 lipca 2015 przez sprite Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Podmienili i jest z 10 razy gorszy od poprzedniego. Oby go szybko utłukli oby bo pewnie bezie tak samo wku.rwiający jak stara w poprzednim sezonie ślepych dzieci mi było szkoda ;/ 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 No jak na pierwszy odcinek nowego sezonu to tak przyzwoicie tylko zaczeli najbardziej z odcinka spodobała mi się historia o mistrzu. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Podmienili i jest z 10 razy gorszy od poprzedniego. Oby go szybko utłukli oby bo pewnie bezie tak samo wku.rwiający jak stara w poprzednim sezonie ślepych dzieci mi było szkoda ;/ eee tam właśnie to mi się najbardziej podobało. Lubię jak seriale wyłamują się ze schematu. W większości filmów czy seriali dzieci są nie do ruszenia. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 najbardziej z odcinka spodobała mi się historia o mistrzu. spoko wybrnęli z ostatniej sceny poprzedniego sezony z tym bodysnatchem tylko mogli w tą historyjkę prowadzić więcej napięcia a nie tak jeb z dzidy i już mamy wytłumaczenie do zmiany ciał Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Dzieciaka zmienili, też zauważyłem. Historia o rumunie z gigantyzmem niezła (w sumie to w książce jest to pierwsza scena, w sensie babcia opowiadająca Abrahamowi o tym gościu), ale wyrzyganie zupki chińskiej na twarz było obrzydliwe i śmieszne zarazem. Bez szału, ale faktycznie: dzieciaki ślepe wampirki mogą być niezłe. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Dzieciak od razu rzucił się w oczy, bo poprzedni wyjątkowo nie irytował (syndrom dzieciaka w serialu). Pilot był o niebo lepszy - tajemnica budowała klimat, teraz karty rozdano i mamy wesołą drużynę Scooby Doo na tropie wampirów. Raczej odpuszczę na rzecz innych produkcji. PS rozwaliła mnie ta wiecznie głodna bestia w obcisłym kostiumie XD Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 Odcinek 2 taki se. Fajna akcja pod prysznicami ale tak za mało akcji za dużo pieprzenia. Dodatkowo dzieciak jeszcze bardziej irytuje mam nadzieję że w następnym odcinku połączy się z ukochaną mamusią. Ja rozumiem że logiki nie ma co się spodziewać po serialu o wampirach ale myślę że ten bumistrz już powinien sam do gwardii narodowej dzwonić. Wiedzą już co się dzieje to czemu wojska nie ma i liczą na jednego kolesia z CDC Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 Fajnie, że dużo mówią o Polsce, mój wewnętrzny Janusz się z tego cieszy, ale Zacka bym ukatrupił gołymi ręcami. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 (edytowane) Dawno nie widziałem tak wkurwiającego dzieciaka w serialu, a dużo ich było. Edytowane 20 lipca 2015 przez sprite Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 30 lipca 2015 Opublikowano 30 lipca 2015 JAK MNIE TEN BACHOR WKURWIA stary wypił sok z gumirobaków i teraz bezie superhero xD nińdzia wampirki i super misja roz(pipi)ana w 2 min xDDD od wątku eldritch i tej lampucery rzyga mi się che miałki odc ale przyszły odc zapowiada się napakowany akcją [zwiastun na końcu] Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 30 lipca 2015 Opublikowano 30 lipca 2015 Dzieciak jest tragiczny a zmienili tamtego aktora bo ponoć nie miał skilla do dramatycznych scen, które mają być w tym sezonie. No to go super zastąpili, jeszcze większym ulungiem Poza tym sezon jak na razie mi się podoba. Lizzie Brochere <3 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Rozwala mnie klimat zagrożenia w tym serialu - wystarczy do scen żywcem wyciągniętych z Klanu dodać odgłos krzyków/strzałów w tle Coś ostatnio się nie przykładają do roboty - abstrahując od nonszalancji z jaką mordują białą bronią wampiry (nikt już się nie obawia noodli) czy jedynej niewyłysiałej w gronie krwiopijców - matki, w tym odcinku mamy Angela kuśtykającego na nie tę nogę oraz Waltza-wannabe, który w latach 60 nosi pięknie dopasowany slimowany gajer. Takie tam czepianie się z mojej strony, bo już mnie ta kupa dobija. Zmarnowany potencjał. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 sierpnia 2015 ostatnie zdanie doskonale podsumowuje ten serial. drugiego sezonu jeszcze nie ruszałem, ale jesli będą w miarę trzymać się książek dorzucając trochę od siebie to niedługo zacznie robić się naprawdę dziwne... Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 wejściwóka nowego odcina to najlepsze co przytrafiło się temu serialowi, reszta to pierdy śmierdy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi