sprite 1 798 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 3 sezon potwierdzony, 10 odcinkow. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Ile będzie miał obecny? Też 10 czy może jednak naście albo jak kiedyś były seriale po 24 epki? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) mam nadzieje ze ten dzieciak zginie. No i widać że serial krecili chyba w tym samym czasie co Ant mana. Edytowane 10 sierpnia 2015 przez Shen Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Co ma Ant Man do tego serialu? W tym tygodniu przerwa w emisji? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Doktorek się o(pipi)ał na łyso do roli w Ant man. chyba ze to taki zbieg okolicznosci Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Że Eph? A był bez włosów w ostatnim odcinku?? W House of Cards ze 3 lata temu był łysy jak kolano. I też chlał wódę... :hmmm: Aha chyba był nowy odcinek jednak. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 mam nadzieje ze ten dzieciak zginie. nie dość że wkurwiający to jeszcze sepleni xD w ogóle jaki roszady w tym epizodzie Eph solo Hitman wannabe mission głupia suka i w(pipi)iający dzieciak stary ale żwawy też solo one man army [pozdro dla Marlo z the Wire] szczurołap i bląsia [ <3 ] będę teraz police special task forces xd stary chu.j z tą swoją ździrą wku,rwiają mnie strasznie gdzie się podział niemiaszek-wampirek? w poprzednim mieliśmy pokazanego tego kulawego wrestlera i szwendającego się meksykańca i po co to? i jeszcze ta wampiro-żonka xDDD no i new challenger się pojawił, zabijaka z mieczem co się odpierdala w tym serialu to ja nawet nie ;/ Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 No drugi sezon na wysokim poziomie tak samo jak pierwszy. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Pogubiłem się już w tym serialu. Przegapili w nowym odcinku szansę na rehabilitację. Gdyby zabili kurdupla byłby goty odcinek a tu znowu miracle rescue Niech zrobią serial z Bladem w roli głównej. Serial o wampirach powinien mieć akcję a nie ludzkie dramaty. Na początku cieszyłem się z powodu nowego serialu ale teraz to bliżej mu do zmierzchu niż do Blade'a czy Drakuli Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 W czym się pogubiłeś konkretnie? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Wytłumacz mu Masorz słowami, bo jak nie to ja to zrobie pięściami. Podoba mi się ten sezon, jest na wysokim poziomie jak pierwszy. Mam nadzieje ze dociagna fabule do konca, a jak nie to są książki. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Ok w skrócie akcja w kościele. Przez kilkanaście minut udało się pani z dzieciakiem uciekać i zmylić wykwalifikowanych łowców Zamiast zdyskredytować doktorka palmer wynajmuje mordercę co jest bez sensu. Na początku serialu wystarczyło otrzeć się o jęzor wampira a te białe robavzki atakowały człowieka.w ostatnich odcinkach jęzory latają a robaków jakby brak. W ostatnim odcinku angel złapał wampira a jęzor nad nim latał. To taki jeden przykład. Ja rozumiem że to sci fi ale fabuła powinna być konsekwentna w przyjętej formule. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Teraz już wyczuwam trolla. Mam rację? Jak dla mnie to okej i nic więcej. Pilot już chyba na zawsze pozostanie najlepszym odcinkiem tego serialu. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Mówię jak jest, ciągle akcja, zero nudy. Pierwszy sezon był bardzo dobry, a ten mu nie ustępuje. Jak dla mnie to okej i nic więcej. Pilot już chyba na zawsze pozostanie najlepszym odcinkiem tego serialu. To pisałem o mr robot Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Na bank mało wybredny troll. Serial zrobił się debilny. Akcję non-stop masz w V.I.P.-ie (do tego plastikowe cycki). Polecam - powinien ci się podobać. 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Wkrecacie mnie teraz? Przeciez ten serial jest swietny. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Najnowszy odcinek to już kompletne dno wampir gladiator Jak łysolek wrócił do Nowego Yorku ranny i poszukiwany ? Czemu rozwalenie budynku spowodowało zawalenie jednego sufitu? Po kiego to było Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Najnowszy odcinek to już kompletne dno wampir gladiator Jak łysolek wrócił do Nowego Yorku ranny i poszukiwany ? Czemu rozwalenie budynku spowodowało zawalenie jednego sufitu? Po kiego to było xD co do tego odcinka to samo dokładnie pomyślałem chociaż przedwieczny Blade-wapirek może się okazać spoko zawodnikiem, wątek meksykańca kręcącego z dziołchą i zapaśnikiem nie wiem po co jest, nic kompletnie nie wnosi póki co murzyn co robił w ochronie Eldritcha, najpierw pokazują jak się dostaje do miasta, spotyka z bratem, później z ekipą i tłumaczy plany to sobie myślę będzie git a tu ginie w 5sek po tym jak powiedział gdzie mogą być gniazda Mistrza xDDD zamiana ciał Mistrza też jakoś ch.ujowo zrealizowana ;/ z odcinka na odcinek coraz gorzej z tym serialem Cytuj
Mani 694 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Odcinek na poziomie całego sezonu. Dużo się działo aczkolwiek miałem wrażenie jakby chcieli by aż ZA dużo sie działo. I czy ktoś mi odpowie czy ..... Fet został zainfekowany ? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 nie został zarażony btw relacje Martinez, Eph, dzieciak naprawione w ciągu 5min xD niemiec przywozi dwudziestu zombiaków od tak xd walka z niemca z dziadkiem XDDDDDDDD japierdl aż się odechciewa oglądać ;/ Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 No chujnia ten sezon co tu dużo gadać. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 W dziesiątym odcinku w końcu się działo, i to całkiem sporo. Aż miło było popatrzeć. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Kurde w 11 odcinku zrobili z mojej ulubionej postaci pizdę.... jak tak można było? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi