tukan 1 917 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 i nie dali mu poruchać ;/ wątek meksykańca i grubasa, japierdl wrzucą od święta zapchaj dziurę, PO CO? i co z strzygomamusią? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 wkurza mnie ze ten nazista ciagle im (pipi) Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Idealnie odmóżdżający zapychacz czasu. Po Under the Dome przejął u mnie rolę serialu do prasowania, gdzie niby oglądasz, ale głównie chodzi o to, żeby coś w tle grało Stężenie klisz i absurdów nie pozwala tego przyjąć na poważnie, tylko trochę wstyd jak inni patrzą co oglądam Cytuj
Mani 694 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Hej plusem 11 odcinka był brak synalka. Także propsy. Generalnie myślałem, że naziol załatwi moją blondyne (jako ze na necie wyczytałem ze jej nie ma w książkach) a tu lipa. Odcinek w sumie zły nie był ale czegoś mocniejszego mu brakowało. Dostaliśmy za to niepotrzebną retrospekcje Naziola. Po co na co to ja nie wiem. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Bardzo słaby odcinek. Oby finał dał rade Cytuj
Mani 694 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Pierwsze 10 minut to powrót do przeszłości (Boże czy dziś każdy serial musi przez to przechodzić ?!), syn doktorka i blondyna, którą dopiero co uratowali a juz odchodzi do swojej les przyjaciółki. Jako że jej nie ma w książce ma jeszcze 30 minut by wrócić do ekipy bo inaczej bede żałował, ze Naziol jej nie zabił w poprzednim odcinku. Byłby wiekszy fun. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Te retrospekcje to trzeba przewijać. 1 Cytuj
Mani 694 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Większość 2giego sezonu należy przewijac. 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Zawsze to lepsze niż Klan, ale fakt faktem, że nieraz na ekran nie patrzę nawet jak oglądam. Pierwsze odcinki były fajne bo miały tajemnicę, plagę, chorobę, a teraz to taka mało wiarygodna walka złego z mniej złym. Myślicie, że skasują po tym sezonie? Cytuj
Mani 694 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 3ci sezon pewnie będzie ostatnim bo nie wierzę że będzie planowe 5. Jeżeli tak będzie to 3ci musi mieć moc. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Teraz ostatni ep będzie?? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Już? To chyba będzie mega finał albo totalna klapa. Bo póki co w całym sezonie żadnego pier.olnięcia nie było. Tak się ślizgają po tematach... Książka, mistrzu, Gus i jego wampirzy koledzy, badass ze starożytności, szczepionko-wirus, politycy, wampirszwab, multimilioner, który coś kręci niewiadomo po co. I każdy ma znaleźć jakieś kluczowe miejsce w finale? Będzie to trwało chociaż 1,5h? Cytuj
Mani 694 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Finał obejrzany. trochę sie działo, była akcja , był dramat, tragedia, i patos w amerykańskim stylu na koniec. Generalnie było dobrze ale szkoda, że całościowo sezon bardzo kulał. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 nuda w finale licytacja książki XD durny dzieciak japierdl niech go ku.rwa zabiją wampimamuśia dostała z pięć strzałów ze srebrnej maczety ale nic jej nie było XD śmierć Nory co to miało być? Mistrz superziomek pojawia się, wypija lambadziare Eldridża i sprawy załatwione XD skąd stary i szczurołap mieli łajbę? Ejkorst taki kozak a księgi murzynkom zabrać nie umiał co nie XD jedyny ciekawy motyw budowa 'fabryki' przez niemca Cytuj
Mani 694 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Kowal : nuda w finale. Amerykański patos był ? Był. licytacja książki XD Speedrun eBay na żywo. durny dzieciak japierdl niech go ku.rwa zabiją. Synek .... ogólnie od Walking dead mam awersje do dzieci. wampimamuśia dostała z pięć strzałów ze srebrnej maczety ale nic jej nie było XD Też mnie to boli. śmierć Nory co to miało być? To była tragedia. Mistrz superziomek pojawia się, wypija lambadziare Eldridża i sprawy załatwione XD. I dobrze. Nie lubiłem tej aktorki w AHS tutaj też jakoś nie bardzo podeszła. skąd stary i szczurołap mieli łajbę? Ukradli. Ejkorst taki kozak a księgi murzynkom zabrać nie umiał co nie XD Za dużo czarnuchów, choć myslę że by sobie poradził. jedyny ciekawy motyw budowa 'fabryki' przez niemca. Też mi się podoba ta "hodowla owiec". Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) 3. sezon startuje dopiero 28 sierpnia. Coś jakoś późno - wydawało mi się, że do tej pory sezony zaczynały się jakoś na początku lipca. Anyway, średnio czekam, jest co oglądać Edytowane 5 czerwca 2016 przez Frantik Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Mam nadzieję, że to będzie ostatni sezon, za to z konkretną akcją i zamknięciem całej historii (tak, wiem że komiksów jest więcej). Już zdążyłem o nim zapomnieć. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) Ano, taki sobie średniacki serialik. Nic wybitnego, ale oglądałem bez specjalnego męczenia i przymuszania się. Też liczę, że to już ostatni sezon, bo cała ta walka z plagą i dziadka z Masterem robi się już niemiło przeciągana. Edytowane 5 czerwca 2016 przez Frantik Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Gorzej niż w 2. sezonie chyba nie będzie. Prawda? 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Drugi sezon był tak samo dobry jak pierwszy, mam nadzieje ze nie dostana cancela. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-KlP5dNzF0s&feature=youtu.be Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 the strain > walking dead Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi