Skocz do zawartości

The Strain - 2014 - Guillermo Del Toro - FX

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny swietny sezon sie szykuje. Dobry trailer.

• Odpowiedzi 282
  • Wyświetleń 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

jestem w połowie 8 odcinka, i sam nie wiem jak wytrzymuje ten gówniany serial, wszystko jest ch,ujowe albo nieoryginalne, najlepiej ten serial oddaje swojego ducha w  scenkach  gdy np. doktorek jednak

• Z niecierpliwością czekam jak strigoi zrobią z czaszki tej staruchy pucharek na krew.

• Wkur. wia brak konsekwencji i logiki - po obejrzeniu dwóch odcinków: To tylko tak na szybko tuż po seansie. Z przykładami można lecieć dalej, a to tylko dwa odcinki. Serial jest fajnie zrealizowan

Opublikowano

I jak sezon nie będzie na tym samym poziomie co trailer to LIPA ostra. Mają mega trudne zadanie by po dobrym 1szym i lipnym 2gim zrobić coś mega. Ja był chciał wkońcu serial z akcją. Takie Walking dead tylko bez tej całej dramy a zombie są tylko tłem. Tu jest podobnie. Drama drama drama i wampiry. No i synek. Niech go skasują w tym sezonie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowy plakacik:

13906939_1333542083342423_59327403769066

Trzeci sezon zostanie też okrojony do 10. odcinków :)

Opublikowano

Informacja o 10 odcinkach była podana prawie rok temu.

3 sezon potwierdzony, 10 odcinkow.

O, proszę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zabić Zacka w tym sezonie to powinien być priorytet dla scenarzystów.

Opublikowano

Po zamknięciu kickassa macie jakieś swoje sprawdzone sklepy gdzie seriale "kupujecie" ? Bo piratebay zasysa.

Opublikowano

Całkiem sympatyczny ten pierwszy epizod. Miło zobaczyć, że inni, jak na razie wojsko, zaczyna wreszcie coś ogarniać i działać, odciążając trochę drużynę Rambo złożoną z głównych bohaterów. :)

Opublikowano

No wkoncu ktoś coś napisał bo nie chciałem posta pod postem sadzić. Więc tak ..... 1szy ep daje nadzieje, że ten sezon będzie znacznie lepszy od średniej 2ki. Trochę się działo, dość przyjemnie czas mi zleciał. Tylko ten synek .... ehhh jak już pisałem po Walking Dead mam awersję do dzieciaków w tego typu serialach, a Zack tutaj będzie jednym z przewodnich motywów tegoż sezonu. OSTATNIEGO SEZONU. Litości.

Opublikowano

Już myślałem ze się skonczy na 3cim odcinku. Koncóweczka dała rade. Można pominąć 2gi odcinek gdzie praktycznie synek grał pierwsze skrzypce. No i hipsterzy okradający mieszkania. 2gi odcinek średni mocno ale 3ci daje rade szczegolnie że jest backstory Quinlana, jest Angel i Gus. Dzieje się trochę.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Wyciekł do sieci 7 września ..

The.Strain.S03E03.720p.WEBRip.DD.2.0.x264-RHPS[rartv]

Edytowane przez Mani

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jednak to jeszcze nie koniec - stacja FX zamówiła czwarty i ostatni sezon na przyszły rok. Muszę przyznać, że mam nieco mieszane odczucia - niby obecny sezon ogląda się okej, ale ileż można ciągnąć wątek mastera i zarazy? :/ Bo nie wierzę, że nagle wymyślą coś nowego...

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Wkurza mnie już ten serial. Sam w sobie jest okej, 3 sezon trzyma poziom, ale ta nieporadność policji i wojska USA mnie irytuje. Mają największą armię na świecie a nie radzą sobie w NY z zombiakami. Durnota.

Opublikowano

Własnie chciałem pisać, że 3ci sezon w porównaniu z 2gim to póki co niebo a ziemia. Trzyma poziom.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zeszłotygodniowy odcinek liczył sobie 39 minut. Też tak mieliście czy ja miałem jakiś ucięty ? Zobaczymy jak wczorajszy bedzie wygladał.

Opublikowano

Nie pamiętam żeby coś było obcięte, wydaje mi się, że było standardowe 41-42 minuty. :dunno: 

Chociaż...

możliwe, że relek od FLEET był skopany, bo wyszedł jakiś proper

nie pamiętam.

Co do aktualnych wydarzeń w serialu to zaskakująco długo trzymają w tajemnicy

tożsamość nowego mastera. Oby się nie okazało, że to Zack, albo mamusia  :pawel:

Opublikowano

U mnie był koniec jak pielegniarka zakropiła staremu oczy spermą. 

EDIT :

Końcówka nowego odcinka mocno na propsie.

Edytowane przez Mani