Daffy 10 530 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 niech sie lepiej gameplayem zajma by byl pozbawiony bugow bo nawet jak ich wizja footbalu jest ambitniejsza niz u konkurencji to i tak sprowadzaja ja do parteru BUGI BUGI i jeszcze raz BUGI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Rok temu PESa na PS4 nie było, prawda? Myślałem wówczas, że nie zdążyli przygotować Fox Engine na next gen a to co wydali to po prostu taka wielka platforma testowa (jak panowie od Dice z BFem). Konami po prostu nie może tego skopać. Come on!Hah, czyli jednak nie myliłem się (albo raczej piekielnie blisko prawdy byłem): http://www.videogamer.com/ps4/pes_2015/news/konami_admits_pes_2014_was_only_half_done_pes_2015_to_release_when_its_ready.html Także jest nadzieja, wbrew fanom fifki. I ten zamiar do powrotu grywalności z piątki, miodzio. Mógłbym nawet i kolejny rok przeczekać, byle im to wyszło. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Niestety, co najwyzej mozesz liczyc na paczke butow i warunki atmosferyczne Edytowane 8 Lipca 2014 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Rok temu PESa na PS4 nie było, prawda? Myślałem wówczas, że nie zdążyli przygotować Fox Engine na next gen a to co wydali to po prostu taka wielka platforma testowa (jak panowie od Dice z BFem). Konami po prostu nie może tego skopać. Come on!Hah, czyli jednak nie myliłem się (albo raczej piekielnie blisko prawdy byłem): http://www.videogamer.com/ps4/pes_2015/news/konami_admits_pes_2014_was_only_half_done_pes_2015_to_release_when_its_ready.html Także jest nadzieja, wbrew fanom fifki. I ten zamiar do powrotu grywalności z piątki, miodzio. Mógłbym nawet i kolejny rok przeczekać, byle im to wyszło. Nadziei nie ma po pierwszych playtestach.Zamiary to oni zawsze mają i zawsze kupa im wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 tu nie ma co wracać do pes 5. oni muszą tą gre zaorać i zrobić od nowa, jak EA w pewnym momencie z fifą zrobiła. A oni tkwią cały czas z rozwiązaniami z generacji wcześniej. Na PS3 mieliśmy gry z mechaniką PS2, a teraz na PS4 będziemy dostawać gry z mechaniką PS3 i jeszcze nawiązujące gameplayem do części z ps2, ech co oni ćpią Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Na PS2 mielismy gre z mechanika PSXa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Nie rozumiem. To Fox Engine nie jest nowym silnikiem? Zrozumiałem, że rok temu gracze właśnie dostali nową grę od zera napisaną. Zajeli się wtedy tylko grafiką. Teraz wzorują się tymi czasami, w których PES był bez dwóch zdań potęgą. A tu czytam, że muszą zaorać i zrobić od nowa, co przecież czynią. Ktoś tu kłamie albo nie wiem ocb. Że jakieś playtesty złe i co z tego skoro powiedzieli, że wydadzą grę jak będzie gotowa. Przecież po to są playtesty, żeby poprawić produkt? W skrajnym przypadku PS4 nie otrzyma PES 2015, jak będzie aż tak źle. Z opinią poczekam na demo. Edytowane 9 Lipca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Na pewno przy grze zrobionej już w 70% mają jeszcze ogromne pole do manewru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 W sieci są pozytywne opinie od osób które już grały w alphe, najwyżej kolejny rok bez piłki będzie bo schematyczna fifa tez odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dokładnie, tu narzekanie, bo widzieli kawałek gameplayu nagrane z ukrycia, a osoby, które już grały bardzo chwalą to co widziały. Także, skończcie (pipi)ić głupoty i poczekajcie na oficjalny materiał i demko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 co roku to samo a potem znowu wychodzi wersja sklepowa i sie okazuje ze super zalozenia klekaja przy lawinie bugow - przenikania pilek, bladow kolizji, bugow bramkarzy itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 co roku od 2007 roku czytam gadanie że LUDZIE GRALI W ALPHE i im się bardzo podoba, a później wychodzi jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) lawinie bugow - przenikania pilek, bladow kolizji, bugow bramkarzy itp To jest konami tego nie ogarniesz, te rzeczy występują odkąd grałem w pesa tylko, że przy okazji pesa 2 do części 6 to przeszkadzało w małym stopniu bo gra była genialna i miała taki feeling, że zadna smieszna fifa do tej pory nie jest w stanie tego oddać. No, ale pózniej to już nie wiem co tak słabo. Edytowane 9 Lipca 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dokładnie, tu narzekanie, bo widzieli kawałek gameplayu nagrane z ukrycia, a osoby, które już grały bardzo chwalą to co widziały. Także, skończcie (pipi)ić głupoty i poczekajcie na oficjalny materiał i demko. Tak,między innymi ign,który dał PESowi 2008 ocenę 9.2,wypas. Jak już pisałem,Asim z wenb niemal zmieszał grę z błotem,pes 2014 też był oceniany pozytywnie,a jak ta gra wyglądała wiedzą wszyscy.Po tylu latach już nawet ja nie wierzę w te bajki o alphie,a zawsze broniłem PESa.Spytajcie easye. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) potwierdzam Smiesznie bylo przy tych wszytskich wojenkach w obronie "powrotu krola". Troche smutne ze nawet w tych co dawno dostali bana - ostatni wyznawcy Konami jak Lons i Matinx cala nadzieja umarla (w sumie sie nie dziwie - kupowac co roku gre na premiere za ponad 200 zl, ktora jest polproduktem bez dzialajacego online...) Mysle, ze niedlugo tematy o nowym PESie bedziemy zaczynac od wpisywania miast ze swieczuszka. Konami [*] Edytowane 9 Lipca 2014 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 W tym roku się japońcom nie śpieszy i chodzą słuchy że Pes 2015 ma wyjść pod koniec roku więc tego samego błedu nie popełnią z półproduktem które miała miejsce przy pesie 2014, ja tam liczę na dobrą piłeczkę od konami, wiedzą że nie mogą już zawieść swoich ostatnich fanów bo będzie to dla nich gwóźdż do trumny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzis miał być oficjalny gameplay , widział ktos?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 http://www.jeuxvideo.com/forums/1-32131-10944-1-0-1-0-playtest-mon-avis-18-07-14.htm Ludzie którzy testowali pesa 2015 są pod wielkim wrażeniem a i porównują do pesa 14 i wytykają błedy poprzedniczki, Ci którzy wyrzucili pomyje na 15 mogą być rozczarowani ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) A tu gość z Ubisoftu testował https://twitter.com/SunnyGearSolid i powiedział że mimo to że fifa15 jest świetna to wybiera Pes-a , w samych superlatywach pisze na twiterze odnośnie 2015 na nexgena, dla nas szykują się dwie dobre piłeczki, już zacieram rączki ;] Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Wojtas angol Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 co roku to samo, nie uwierze puki sam nie zagram, nie wierze ze tym razem uda im sie stworzyc builda bez bugow, bledu kolizji, z normalnym ai bramkarzy i zawodnikow z pola pewnie skonczy sie jak ostatnio - fajne zalozenia polegna na polu niedorobek, a ci jeszcze patchami zepsuja po premierze to co bylo dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 trzeba jednak przyznac ze animacja bedzie przekozacka, w linku krotkie filmiki https://vine.co/u/1109905864221196288 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Mam wrażenie, że niektórzy nie łapią od kiedy programiści pracują nad nowym silnikiem, powtarzając przy tym swoją mantrę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Okladka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi