schabek 5 346 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 czekam na potwierdzenie tego screena bo jak dla mnie fejk Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 http://winningelevenblog.com/blog/exclusive-pes-2015-demo-screenshots/ Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 też mnie zatkało z Narodowym na screenach wygląda to nieźle, zobaczymy jutro jak gameplay Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 czekam na potwierdzenie tego screena bo jak dla mnie fejk http://winningelevenblog.com/blog/exclusive-pes-2015-demo-screenshots/ prosze bardzo Jako ,że Konami ma licencje na Lige Mistrzów i Lige Europejską gdzie finał w 2015 roku będzie na narodowym pewnie dlatego wykupili na niego licencje. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 co roku wygląda obiecująco, co roku znów ten sam zawód :] Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Jutro się przekonany, ja jestem optymistą, zwłaszcza ze gra zebrala sporo nagród i wyróżnień. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Porównując to do Fify15, większa dynamika, strzały soczyste, ogólnie czuć znacznie bardziej arcade, wygląda to wszystko obiecująco. Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Jakby mieli na niego licke, to nie nazwaliby go Konami Stadium. Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Jedyne co z tych fimikow mozna zobaczyc, to animacje. Sila rzeczy trzeba je porownac do FIFY, i niestety PES w tym temacie to 2-3 lata do tylu. Sorry to next-gen, Lewy ma sie poruszac jak Lewy- postac musi byc rozpoznawalna po jej charakterystycznym ruchu. Dla mnie to mus , jesli jakas "kopanina" ma mnie przyciagnac. Nie mowie, ze w Fifie to jakis majsterszty, wiele jej brakuje do realizmu, ale to zdecydowana 2 okrazenie do przodu wzgledem konkurencji. No licze ze reszta bedzie kopala zad, bo jako ortodoksyjny niegdys PES'owiec, lubie ta gre. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Jakby mieli na niego licke, to nie nazwaliby go Konami Stadium. Mają licencję na LE i LM,zgadnij gdzie będzie odbywać się finał Ligii Europy? To nie fejk. Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) jest demo na Hong Kong PSS (PS3 i PS4) w search szukac world soccer winning eleven 2015 Edytowane 17 września 2014 przez nero2082 1 Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Pobieram, ciekawy jestem strasznie co w tym roku pokaza, mam nadzieje ze nie dadza dupy ale krola z tronu napewno tez nie zrzuca. Te nagrody itp daja nadzieje na w miare udana pilke, zobaczymy. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 a to juz jest na polskim store czy ciagniesz z amerykanskiego lub hong kong? Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) 2,5 GB. https://pbs.twimg.com/media/BxttcDmIMAAhsYu.jpg Edytowane 17 września 2014 przez iDAK 1 Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 omg w końcu dobry PES tak naprawdę pierwszy PES od hmmm PES6? w którego rzeczywiście chce mi się grać, po prostu wrócił fun z gry nie chcę się za bardzo rozpisywać bo to trzeba mocniej ograć no ale pierwsze wrażenie to mega zaskoczenie - ta gra jest bardzo miodna i rozkręca się z każdym zagranym meczem, przypomina fajnością stare PESy - zupełnie się tego nie spodziewałempbo dramatycznym 2014, który był pierwszym PESem którego nie kupiłem, ten już wiem że biorę day1 a obstawiałem że zakończę przygodę na demie w końcu nie ma laga w sterowaniu i gra się w to jak w normalnego PESa (normalnego tzn tego porządnego z PS2 czyli np PES5 albo 6) i można klecić akcje z mega swobodą, masa rzeczy do masterowania (drybling hi2u), ludki ruszają się naprawdę fajnie i oprawa graficzna też jest już mocna i jest na co popatrzeć (świetne modele, twarze i oświetlenie) ; czuć że to hula w 1080p60fps i naprawdę pierwsza piłeczka Konami na PS4 zaliczy dobry start po pograniu 3h już wiem skąd te wszystkie nagrody się wzięły, po prostu Konami w końcu sobie przypomniało jak się robi piłki jeśli online byłby na poziomie to PES walczyłby łeb w łeb z fifką o miejsce w czytniku - dobrze że PES wychodzi w listopadzie będzie czas na obie piłeczki ten PES z poprzedniego roku naprawdę wygląda teraz jak beta dla niedorozwojów 5 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 to mi sytknie, byle miec fun z gry. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 ciekawe jak tam bramkarze bo bugi w ostatnich pesach potrafily zepsuc nawet swietny koncept gry - w kazdym badz razie tym bardziej czekam na demo, czyzby szykowal sie rok z dwiema swietnymi grami pilkarskimi? Cytuj
Mariu 3 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Na PC będzie to samo co na Ps4 i Xboxone? Cytuj
Nie_lubie_was_rozrabiaki 8 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Trochę gorzej ma być, brak niektórych efektów i ogólnie no w ch,uja przycięło konami. Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Jakby ktoś dorwał demo w wersji PC to zapodajcie proszę linka. Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Demo na PC w listopadzie. Czas panowie przejść na konsole. Jak widziecie coraz więcej firm deweloperskich olewa PC. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Jezeli tego Pesa porownywac z Fifa to chyba z Fifa Street. Takie bramki tu wchodza ze lapie sie za glowe. Strzaly z 30-40m stwarzaja mega zagrozenie pod bramka, strzaly z powietrza wlasciwie wszystkie wchodza w okna albo pod poprzeczke. Zabojcza bron to podanie gora i strzal z pierwszej. No ale fakt fun z tego jest, malo realistyczne ale cieszy mimo wszystko. Jesli chodzi o cala otoczke do okola boiska a nawet na nim to Fifa zostawia Pesa z tylu. Nawet ryje zawodnikow ktorymi Konami tak sie chwalilo maja jakies problemy i wygladaja jakby wiekszosc byla po ciezkim wypadku i operacjach plastycznych. Ogolnie gra sie spoko, pilka szybko chodzi ale pilkarzyki bez wcisnietego sprintu ruszaja sie jakby mieli nogi powiazane. W kazdym razie nie ma co mowic, na pewno najlepszy PES od dawna i pierwszy od czasow PS2 w ktorego byc moze warto zainwestowac 200zl bo gameplay rzeczywiscie moze sie podobac i chce sie grac. Szkoda tylko ze poza samym gameplayem nie ma Konami zbyt wiele do zaoferowania. Jesli chodzi o tryby online i offline no to nie maja startu do Fify. No i licencjami tez Pes pewnie nie grzeszy Ale sama rozgrywka na plus, warto dac szanse nowemu Pro Evo bo wraca do najlepszych lat serii i no jestem zaskoczony bo nie myslalem ze zrobi taki przeskok. W koncu chcialoby sie powiedziec. Ale i tak caly czas Fifa > Pes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi