popi_91 0 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 iDAK - O nie, ale żal... a tak liczyłem, że dzisiaj pogram w to demko. Po co przechodzić na PS 4 jak tam kompletnie nie ma w co grać, konsola jest prawie rok na rynku, a nie wyszedł jeszcze na nią żaden excluvise, który by mnie interesował i tak na dobrą sprawę to w najbliższej przyszłości się nic nie zmieni, bo z zapowiedzianych gier to tylko Uncharted 4 mnie jara. Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Demo tylko na ps4? PS3, PS4, Xbox 360 i One. Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Demo przesunięte:http://www.pesfan.com/blog/2014/09/17/pes2015-demo-konami-announcement/ coż trzeba zakładać nowe konto (hong kong) Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 cale Konami o_O jak juz mysle ze sie ogarneli to od razu taki oboj w twarz Cytuj
mersi 804 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 da ktoś instrukcje jak założyć konto na hong kong? Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Tak samo jakbyś zakładał konto polskie, z tym że dajesz na lokalizacje Hong KOng. No i musisz mieć nowy adres mailowy, który nie jest zarejestrowany w Sony. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) da ktoś instrukcje jak założyć konto na hong kong? Konto musi być założone na nowy adres mailowy. http://www.pssite.com/poradniki-1132-poradnik__jak_zalozyc_i_korzystac_z_konta_na_amerykanskim_playstation_store.html Przykładowy adres: 555 Shanghai Street, Mongkok, Kowloon, Hong Kong I nie szukamy PESa tylko WORLD SOCCER Winning Eleven 2015 DEMO Edytowane 17 września 2014 przez falcon87pl 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) Ok, ogralem dwa mecze, i musze to wykrzyczec... Ta gra to choojowiznaaaaaa! Tak prymitywanej galy, takiej szmiry dawno nie widzialem. Od PEs 2015 moje ortodoksyjne wyznanie do tej pilki wlasnie sie skonczylo. Amen! Pezejdzmy do rzeczy, a mianowicie do oprawy graficznej. Bylem w lekkim szoku kiedy zobaczylem ten niewyrazny, lekko rozpikselowany tlum fanow na trybunach. Bieda w porownaniu do konkurnecji. Plyta boiska oraz pilarze,tez niezbyt dobrze wygladaja. Absolsutnie nie czuc jakby murawa byla w 3d, a modele pilkarze z zaimpelementowanymi animacjami z porzedniej generacji, poteguja wrazenie ze gra pochodzi z poprzedniej epoki. W ogole rozgrywanie pilki chaotycznie, duzo szarpania, jakichs dziwnych zrywow, no jakby panowal chaos na boiskach dla amatorow. Absolutanie na NIE jestem! Daje sobie rek uciac, ze to port z wersji z PS3. W szoku jestem, ze to mamy na konsolach nowej generacji. Ps. Wersja sciagnieta z PSN Hong Kong. Oecna: FIFA15- 9+ PES15- 7 Edytowane 17 września 2014 przez walek 1 3 Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Jakie zespoły znajdują się w demie oraz jakie ligi/zespoły będą licencjonowane w pełnej wersji? Orientuje się ktoś? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) Na ps3 pewno wyjdą option file, i super, bo ja sobie tak spimpowałem PESa 14 (tzn ręcznie z plikami z OF - nie miałem dlc world challenge i musiałem sobie ręcznie ustawiać herby itp, ale i tak jest za(pipi)iście) - że jedyną wadą jest to że komentator nie wymawia np. imienia fake-piłkarza z reprezentacji (nazwiska są prawdziwe), albo klubu (stworzyłem sobie Borussię Dortmund wygląda prawie jak oryginalna, a jak piłkarza nie ma w Pesie, np. Aubameyanga albo Mchitarjana, to sobie stworzyłem piłkarzy na ich podobiznę, przynajmniej jeśli chodzi o fryzury ). Gorzej będzie na nowych konsolach, bo tam podobno nie będzie OF. Edytowane 17 września 2014 przez c0r Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 No fajnie ale jak kupuje gre to nie mam zamiaru jeszcze bawic sie zeby miec licencjonowane kluby czy zawodnikow. Chce nimi grac juz od poczatku. Skoro PES potrafi zalatwic sobie tylko 3-4 ligi to jest to kolejny minus imo. Co nie zmienia faktu ze jak komus sie CHCE to te patche to jest fajna sprawa. Pamietam ze na PC to ludzie cuda robili a folder z gra to mi zajmowal z 50gb. Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 ma ktoś może plik pkg z grą? Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Jakie zespoły znajdują się w demie oraz jakie ligi/zespoły będą licencjonowane w pełnej wersji? Orientuje się ktoś? ziomek, (dodaj mnie do friends) mamy do dyspozycji takie prowincjonalne klubiki jak: Real, Barca, Atletico M, Athletic Bilbao, Juventus, Bayern, Napoli Gadajcie co tam chcecie. Mi gra sie podoba. Ogrywalem 3 mecze, w tym 2 na poziomie superstar. Wraca feeling gry i glod goli Pilkarze sa nieco sztywni ale mam nadzieje ze to sie troszke zmieni przy premierze gry. Fajne jest to w demie ze mozna ustawic mecz na 10 min co nie bylo w ogole dostepne przy wczesniejszych wersjach dem PESa. Lewandowski juz w Bayernie, Xabi Alosno i Di Maria nadal w Realu. Wracam do grania, Barcelona - Real Edytowane 18 września 2014 przez Olsen Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Od jakichś dobrych 8 lat jestem zmuszony grać w FIFĘ, bo PESy nie spełniają moich wymagań. Liczyłem, że w tym roku powrócę z banicji, ale nie wypuszczenie dema dla PC Master Race... TO JEST (pipi)A K.P.I.N.A. Nie dam zarobić Konami, preorder FIFY zamówiony. Niech poznają moją złość. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Nie wiem kto jest odpowiedzialny w tej śmiesznej firmie konami za marketing ale tak to nie może być by dzień przed premierą dema piszą że jednak będzie wkrótce, co za debilizm, nic nie poddałem się i sciągnołem przez Hong Kong no i pierwsze wrażenia wizualne mnie bardzo rozczarowały, murawa to znowu jakas bitmapa i ogólnie w porównaniu z fifą to widać która gra to nexgen, ale po ograniu jestem bardzo zadowolony, może troche niech zmienią tempo na ciut wolniejsze i będe happy, gra to miód gra sie jak za dawnych winningów a i zawodnicy typu Pirlo, Robben ,Ronaldo poruszają się identycznie jak pierwowzór, czasami jednak odczuć szybki bieg w animacji troche taki koślawy ale mam nadzieje że to poprawią, rozgrywanie akcji to poezja już przy pierwszej akcji w podaniu na wrzutkę w pole karne i uderzenie z pierwszej w okno mówię woow , tego mi było trzeba , ogólnie strzały poezja, kiwki już czuć że można się nauczyć coś na stałe, zagrania górą i dołem pasek który się naciąga i nie oszukuje więc można naprawdę sklecić fajną akce, mało fauli z dupy choć kolizje są gorzej wykonane niż w fifce to nie jest to jakieś ważne, ja kupię w fifkę na premierę by pożniej w listopadzie wymienić na pesa, gra ma fun na który czekałem tyle lat ;] Edytowane 18 września 2014 przez Wojtas angol Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) a wiadomo kiedy w ogole ma sie pojawic demo dla europy ? Edytowane 18 września 2014 przez easye Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Konami... Moze w FIFE zagrali ? Po demie najnowszej kopanki od EA i filmach PESa bardziej podoba mi sie nowy drybling w FIFA. PES przy tym wydaje sie troche sztywny. Tym razem to w kopance konkurencji mozna wkrecac obroncow w ziemie zwykla zmiana tempa i kierunkami. Analiza filmow jednak nie zawsze jest oddaje prawdziwy feeling, dlatego sprobuje odslony ktora ludzie tak chwala, pomimo tego, ze kumpel ktoremu chcialo sie robic konto juz pisal, ze wiekszosc strzalow wchodzi jak zawsze, a sama gra w zadnym stopniu go nie powalila... Edytowane 18 września 2014 przez easye Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 strzaly zza pola karnego w demie fify15 tez sa spiepszone - te z 20 metrow broni cudownie bramkarz za kazdym razem, te z 30-35metrow z racji tego ze wtedy bramkarz jest te 4-5 metrow od bramki to zbyt czesto wchodza za kolnierz Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Załozenie konta na hong kong- dosłownie 3 minuty. Jak chcecie sprawdzić to co za problem poświęcić trochę czasu, ściągnąć, odpalić, pograć, usunąć i skasowac konto? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Strona wizualna mnie za bardzo nie interesuje,bo na PC i tak będzie tyle polepszaczy wszystkiego,że gra będzie wyglądała wystarczająco dobrze (jak ktoś wie co to był PES14 HD patch,to zrozumie o czym mówię - śmieszne swoją droga ,że moderzy robią lepszą robotę od Konami w tej kwestii),jeśli gameplay będzie spoczko,to może kupię,ale to po pierwszych porządnych recenzjach starych wyjadaczy PESa.Brakuje mi piłki,nie gram już szmat czasu w żadną kopankę. Jeśli gameplay jest tak dobry jak piszą to tylko się cieszyć,bo rozwiążą największą bolączkę tej gry od lat,a w kolejnych będą mogli zająć się dopracowaniem innych aspektów gry,które,BARDZO odstają od piłki EA - animacje,walka o piłkę(w PESie ten element gry nie istnieje,nie można przesuwać się w walce o górną piłkę,zero walki ciałem,odpychania). Po tylu latach grania w PES,stałem się chyba największym krytykiem tej gry. Edytowane 18 września 2014 przez Ader Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 grafika - moderzy, składy - moderzy niech jeszcze gameplay moderzy zrobią, Konami niech tylko okładkę zrobi i kase zbierze. Beka z tej firmy nieziemska, nawet dema nie potrafią wypuścić jak potrzeba Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 demo jest spyerdolone niemilosiernie. czesto przy loadingu przed meczem juz po wyborze skladow itp zacina sie i trzeba wylaczac. na 5 wlaczen dema mialem tak juz 2 razy. i chyba nawet nie da sie zmienic sterowania albo jestem slepy. jesli sie nie da to tym bardziej huy im w czolo. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 demo jest spyerdolone niemilosiernie. czesto przy loadingu przed meczem juz po wyborze skladow itp zacina sie i trzeba wylaczac. na 5 wlaczen dema mialem tak juz 2 razy. i chyba nawet nie da sie zmienic sterowania albo jestem slepy. jesli sie nie da to tym bardziej huy im w czolo. To prawda też mi się konsola zawiesiła i sie zirytowałem ze może coś z konsolą, pod tym względem są daremni, mam nadzieje że w finalnej nie będzie takich kwiatków Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Pany gdzie to demo dla Europy, KONAMI sobie chyba jakieś jajca robi wieje amatorszczyzną że hej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi