Skocz do zawartości

PES 2015

Pawlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie jest tez bez wad bo w fifie nie podobaja mi sie strzaly przed pola karnego, ktore znowu w pesie kozacza ale moze w fullu bedzie lepiej.

W PESie problem lezy w tym, ze 3/4 strzalow zza pola wpada. Kumpel z jednej posiadowy wyslal mi 6 takich samych filmow takich samych bramek. Może w fullu to poprawia, bo poki co nawet strzaly obok bramki zdarzają się rzadko, a co dopiero kiksy jak u konkurencji, gdzie pila ląduje przy chorągiewce w narożniku. Czekam na demo, ale czytając wasze opinie wzialem już FIFE z polki.

Edytowane przez easye
Opublikowano

zainstalowałem sobie ostatnio pesa 2014 po raz 20, bo MOŻE TYM RAZEM SIĘ PRZEKONAM, MOŻE NIE JEST TAKI ZŁY, ale serio, ta gra to padaka niemożliwa. nie wiem jak oni to zrobili, ale w wersje demo 2014 gra się znacznie przyjemniej niz po ostatniej łacie

Opublikowano

jakby w pes13 obrona grala blizej bramkarza lub tak nie wchodzily prostopadle (by wyeliminowac te ciagle pilki na sprinterow) to do mnie tez najlepsza gra pilkarska past genowa - szczegolnie jak sie nie gra najbardziej topowymi druzynami

Opublikowano (edytowane)

Ale chyba tylko offline.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

offline + granie online ze znajomymi, dzieki cudownego konami i braku filtra na wybor druzyn w 96% przypadkow gra z randomami w sieci ogranicza sie do meczu barca - real i prostopadlych na krystyne

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie,ja grałem z ziomkami przy piwie,to fajnie się grało bo graliśmy średnimi kapelami jak Valencia,Santos,zenit itp i tam prostopadle nie wchodzily zbytnio i fajnie sie rozgrywalo pileczke.2v2 to poezja byla,ale granie topowymi kapelami było zyebane bo konami zrobiło bogów z tych piłkarzy.

Cristiano Ronaldo to w ogóle z każdej pozycji gol.

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano

Dzięki demku PESa, zostały mi 2 stówki w kieszeni bo po ograniu demka Fify 15 na ps4 byłem pewny zakupu. Fakt wizualnie PES nie ma startu do Fify, ale co z tego jak po kilku meczach nie ma to juz najmniejszego znaczenia bo przyzwyczajamy sie do wszystkich wodotrysków, Gra Konami broni sie gamplayem który dla mnie jest dużo bardziej miodny niż u konkurencji. Idealnie rozwiązanie to PES z FUTem, ale ideały nie istnieją.

Opublikowano (edytowane)

pc gaming = profit - obie kopane w cenie jednej + darmowy online = problem z głowy

no i full profeszynal patch dla nipełnosprawnego dziecka konami. ciekawe jak to będzie wyglądało na ps4, konsola obsługuje już pendrajwy?

Edytowane przez Pawlo
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Daje radę PESik - choć nie jest to Fifa z jej detalami i smaczkami. Proponuję zrobić fuzję EA z Konami - i trzodzić kasę jedną siłą. To byłoby marzenie. A PESa wezmę bo jest tutaj Liga Mistrzów a tego baaaardzo brakuje w Fifie. 

demo 14 cięło strasznie - tu jest wszystko ultra płynnie :)

I po ograniu kilku meczyków chyba dam im znowu szansę.

Edytowane przez ChevChelios
Opublikowano

ja dalej czekam na pelne info o licencjach bo jak wiemy na ps4 i xone nie bedzie mozna wgrywac fanowskich patchy, a granie meczu Man Blue - North London kiedy u konkurencji pelna licencja na lige obejmuja nawet szate graficzna i przyspiewki fanow jest bardzo bolesna, a fifa15 w tym roku jest grywalna

Opublikowano

nie będzie ligi angielskiej, na 100%

btw. będzie licencjonowana druga liga francuska i hiszpańska, ale czy w związku z powyższym kogoś to interesuje?