raven_raven 12 013 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Ej pograłem półtora mecza i faktycznie jakoś tak fajnie, może nawet jeszcze drugi i trzeci zagram. Nie można było tak od razu, rok temu? Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 (edytowane) Ten 2xX to działa w tym demie jak dash w bijatykach. Instant doskok do przeciwnika,ma o wiele większy zasięg niż wślizg ;D Przerzuciłem się już dawno na sterowanie gałką, ale cały czas tęsknie za krzyżakiem przez zje/bane grzybki w ds3, z których non stop ześlizgują się kciuki : / Edytowane 28 września 2014 przez Tokar Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Ten 2xX to działa w tym demie jak dash w bijatykach. Instant doskok do przeciwnika,ma o wiele większy zasięg niż wślizg ;D Przerzuciłem się już dawno na sterowanie gałką, ale cały czas tęsknie za krzyżakiem przez zje/bane grzybki w ds3, z których non stop ześlizgują się kciuki : / Jedno słowo: IKSBOKS Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 A góvno, tutaj mi rozstaw analogów przeszkadza. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 No to idealny byłby ten skur.wysyn, ale na konsoli dla niejanuszów nie ma żadnej piłki Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Porownanie facjat w tegorocznych edycjach PESa i FIFy Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 szkoda tylko że jak jest zbliżenie na facjaty to w obu tak nie wyglądają Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 z twittera tworcow, Hamsik z fulla: dla porownania ponizej Hamsik z demka: Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Im więcej gram w to demko, tym więcej widzę smaczków w tej grze, jak ktoś pisał że to gra arkadowa i bramki wchodzą z każdej pozycji i bramkarze to lamy, to zmieńcie sobie w ustawieniach na super star, ciężko oddać strzał , naprawdę trzeba mega kombiować, l1 z /\ już nie wchodzi a obrońcy się super ustawiają, odliczam dni do premiery ;] 1 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Dla mnie osobiście, PES jest bardziej symulacyjny. No tempo takie wyważone, ci zawodnicy tak nie zapierdzielaja jak cyborgi.Bramkarze nie maja jakiś specjalnych umiejetnosci jak u konkurencji gdzie zasłonięty bramkarz dostaje szczura z 10 metra i to jeszcze wyciąga. 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 podobnie po pierwszych zachwytach nad Fifa przeszlo mi po zagraniu w demo PESa gdyby nie ono to gralbtm w Fife a tak.. Odliczam do 17 listopada. To bedzie dluuuugie czekanie Cytuj
kijek 3 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 a ktoś grał z Was w demko na ps3 i ps4? Duże różnice w samej rozgrywce? Kurcze coraz więcej zaległych tytułów (Last of Us, Gta 5, Uncharted 2), teraz pes 2015... Może warto pomyśleć o nowej konsoli... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Co on mi na klate? PES rządzi. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Żeby nie było tak różowo to wczoraj na regular ograłem Barcą 8-0 Real. Każdy strzał Neymara z poza szesnastki wpadał. Kwestią zdobycia gola dobrym zawodnikiem wydaje się tylko wypracowanie pozycji strzeleckiej. Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Ja może tylko przypomnę (może wielu z was zapomina), że bardzo ważną rolę, odgrywa forma goalkeepera w danym meczu. Ze strzałką w dół potrafi puścić dużo piłek. Natomiast, gdy jest w skierowana w górę, to trzeba się sporo namęczyć, aby coś weszło. I to mi się bardzo podoba, bo nigdy nie wiesz, co Cię czeka w danym meczu. 1 Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Żeby nie było tak różowo to wczoraj na regular ograłem Barcą 8-0 Real. Każdy strzał Neymara z poza szesnastki wpadał. Kwestią zdobycia gola dobrym zawodnikiem wydaje się tylko wypracowanie pozycji strzeleckiej Dlatego gram na world klas, regular jest za łatwy ale można się nacieszyć bramkami , za to na world klas to już główkowanie żeby oddać strzał ;] Cytuj
Alec 2 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Właśnie, ja gram tylko na world class i mam wyniki pokroju: 1-0, 0-0, 0-1;jak dla mnie elegancko, musze sprawdzić się z żywym przeciwnikiem,syndrom "jeszcze jeden mecz" wyczuwalny, szczególnie wieczorem, jak przegrywam 2 mecze z rzedu, rano do roboty, a ja mówie sobie, jeszcze raz-trzeba wygrać! Cytuj
kijek 3 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 World Class? U mnie w demku jest tylko regular i superstar... Chyba 2 wygrane na kilkanaście meczów. Stworzenie sytuacji trudne jak cholera, ale jak już strzelisz to bomba, wszystko w bramke. Trochę przesadzili z tym. 1 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 (edytowane) Zgadza sie, gram sobie atletico z barca na super star i karły jadą tiki takę przez cały mecz i pada jedna bramka na 7 strzałów ja jedna kontra mandzukic głową i brama, i potem powtórka z rozgrywki co kontra gol albo szwajnim wale bułe z 30 metrów oczywiście bramkarz pod nogi zbija. Będzie tak, że te 4-5* zespoły przegiete i fajnie sie będzie grało jakimis ogorkami. Dramatyczny framerate w replayach i ch.ujowa kamera w nich to duży minus, no i wydaje mi sie, że trochę nadal piłkarze są za mało responsywni przez będzie random, a i triki jakieś tam sie robi gałką np dwa razy w dół to przeplatanka. Edytowane 2 października 2014 przez _Be_ Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Bartek jaki sleng gałowy. Wspaniale. Wspaniale. Mam ochotę spalić PES2014 z dysku. Też o wiele bardziej czujecie feelingi starych odsłon? Do wszystkich pozytywnych opinii dodam, że bardzo cieszy mnie szybkość wczytywania wszystkiego(w poprzedniej edycji to była katorga). Mam nadzieje, że w pełnej wersji będzie możliwość, by mecze wgrywały się bez całych wstępnych ceregieli jak w demie. Bum 3 sekundy i gramy. Nie mogę się doczekać jak wpadnie kumpel i sprawdzę versusa. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Dawno już nie grałem w piłki. Korzystając jednak z okazji porównałem z ciekawości dwa demka na PSN... I... FIFA jest w porównaniu do PES'a symulacją plastikowych kukiełek biegających po dywanie. PES ma dużo przyjemniejszy feeling gry. Wydaje się bardziej taktyczny. FIFA jest jakby zrobiona tak, żeby na siłę graczom wychodziły jakieś mega akcje. 2 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Zgadza sie, gram sobie atletico z barca na super star i karły jadą tiki takę przez cały mecz i pada jedna bramka na 7 strzałów ja jedna kontra mandzukic głową i brama, i potem powtórka z rozgrywki co kontra gol albo szwajnim wale bułe z 30 metrów oczywiście bramkarz pod nogi zbija. Będzie tak, że te 4-5* zespoły przegiete i fajnie sie będzie grało jakimis ogorkami. Dramatyczny framerate w replayach i ch.ujowa kamera w nich to duży minus, no i wydaje mi sie, że trochę nadal piłkarze są za mało responsywni przez będzie random, a i triki jakieś tam sie robi gałką np dwa razy w dół to przeplatanka. Zaraz zaraz jaki dramatyczny framerate? na czym ty grasz na pastach? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Nom, zresztą co za róznica czy past gen czy xbon jak 720p tak czy siak :_D Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 No 1080 i 720 to dla mnie zero różnicy, ale nie jestem audio/videofilozyebem więc się nie znam. Ale jeśli chodzi o framerate to na łoniaku jest żyleta, zatem pożegnaj pastgeny bo wiele tracisz - stąd tak czekam na fulla PES w tym roku. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 No 1080 i 720 to dla mnie zero różnicy, ale nie jestem audio/videofilozyebem więc się nie znam. Ale jeśli chodzi o framerate to na łoniaku jest żyleta, zatem pożegnaj pastgeny bo wiele tracisz - stąd tak czekam na fulla PES w tym roku.od 32 cali wzwyż widać różnice . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi