Skocz do zawartości

PES 2015

Pawlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozdziałka kontra pad, stabilny online hmm, jak dla mnie opcja z bonerem jest lepsza

Opublikowano

Ja naparzam codziennie w multi Destiny od m-ca i raz coś nie hasło to nadrobilem inne tytuły singlowe. Jakoś jak Gearsy były różne problemy to nie było takiego hejtu w każdym temacie. . Sorry za offtop ale cw już prawie w każdym temacie i jeszcze przerysowane info o graniu na PS4. Pozdrawiam

• Plusik 5
Opublikowano

Trzeba być naprawdę zdrowo upośledzonym by kupić na xbona mając obie konsole.

+ taki,że na xbonie ze składki wyjdzie pół ceny

na PS4 też można za pół ceny

panowie dajcie spokój z tą wersją na xbone, myślałem ze trolling tylko w CW. 

Opublikowano (edytowane)

Nie mam pojęcia jak mi to podanie wyszło ale banana na twarzy mam do teraz :)

Poniżej jeszcze śmieszny glitch :D

Edytowane przez Neox
Opublikowano

Wystarczy nacisnąć R1 i podanie i już możesz się cieszyć kontekstowym odegraniem piłki- zazwyczaj jakieś piętki, ale gdy leci na wysokości biodra to i odegrania w stylu Zlatana. Nie mówiąc o tym, że już z 5 lat temu można było podawać górą krzyżakiem i lobować w stylu Quaresmy...również kiedy tylko ma się ochotę.

Opublikowano

Hmm na pewno takie zagranie nie jest czymś oryginalnym. W PESie jak i Fifie jest to do zrobienia, jednak w tej pierwszej piłce cieszy bardziej. <faja> Dlaczego? :D

Pewnie dlatego, że w PESie jest to bardziej naturalne, nie przebajerzone jak w FIFA, gdzie wystarczą 2 przyciski i każdy podaje do każdego piętką. Ogólnie w PESie dużo zagrań wychodzi tak trochę samych z siebie, drybling wydaje się bardziej opierać na intuicji niż wyuczeniu klawiszologi. Np. kiedy próbujemy minąć rywala i nasz zawodnik puszcza lewą stroną piłkę, a sam obiega z prawej strony, to banan na twarzy gwarantowany. Ja to kupuje. Niby trochu randomu, tylko nie na zasadzie " miałem farta, że go minąłem", bardziej " i tak bym go minął, a gierka mnie ładnie za to nagrodziła".