Wojtas angol 20 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) Chodzą słuchy że premiera u nas to 17 listopad, mam nadzieje że nie dadzą mam tak długo czekać bo mnie rozyebe Edytowane 7 listopada 2014 przez Wojtas angol Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 moze udostepni po share play 3 Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Chodzą słuchy że premiera u nas to 17 listopad, mam nadzieje że nie dadzą mam tak długo czekać bo mnie rozyebepodaj link to tych słuchów Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Jak można w grze wydanej ponad 2 miesiące po zamknięciu okienka transferowego nie mieć aktualnych składów ? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 To tylko Konami Ale będzie day1 patch,więc składy będą aktualne. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) ktoś już streamuje http://www.twitch.tv/bassabas072 http://www.twitch.tv/onezeon serwery nie włączone jeszcze Edytowane 7 listopada 2014 przez nero2082 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Tyle wolnego i nikt nie złamał terminu u nas. Smutek Cytuj
kiko 1 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 grałem u kumpla na X360 i jest za(pipi)iście. Dawno nie miałem takiej radochy grająć w gałę na konsoli. Kwestia gustu, a o tych się niby nie dyskutuje, ale dla mnie zdecydowanie lepsza niż Fifa. Ciekawe, jak wersja na PS4 i X1. Oczywiście porównanie odnosi się do rozgrywki offline Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 ciekawe ile konami dało kasy Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Preorder w bluegames złożony. Wczoraj pierwszy raz bramę z wolnego strzeliłem, Messim nad murem. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Fajnie będzie wrócić do przeszłości. Wychodzi na to, że w ciągu dwóch najbliższych lat możemy dostać dobrego PESa, MGS, Silent Hilla i FF. Któż by pomyślał. Cytuj
Gość Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Preorder w bluegames złożony. Wczoraj pierwszy raz bramę z wolnego strzeliłem, Messim nad murem. Ależ nim się cudnie grało w tym demku Myk, myk, gol!!!! Cytuj
polson 7 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Wlasnie sie zastanawiam nad preorderem cyfrowym, taka gre wole miec na dysku, niz co chwile plytka zaglowac, poza tym pes zwykle szybko w dol leci i dosc slabo z odsprzedaza. Co prawda ps4 jeszcze nie mam, bo czekam na bundla z gta5 lub far cry4, ale na pewno goetze, 2 klasowych zawodnikow z uefa team of the year i jakac kasa w my club czyli master lidze online sie napewno przydadza, tylko czy ten online na ps4 bedzie grywalny... Cytuj
Nie_lubie_was_rozrabiaki 8 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 w niemczech już od wczoraj są w sklepach Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 ciekawe ile konami dało kasy tyle zeby starczylo na fifa pointsy na caly rok fifa nie przestala mnie wkur wiac i tez sie zastanwiam nad pesem teraz. szkoda tylko ze jesien w tym roku wypluwa tyle zayebistosci z gta na czele no ale moze i trzeba bedzie na pileczke od konami wydebic siano. pytanie tylko jak ja sie odnajde w tym pesie w online, w fife co roku przegrywalem setki godzin wiec w takich sezonach moglem sie bic w kazdej edycji w topowych ligach. w pesie jak bede chcial przez neta pograc to sie chyba szykuje ostry wpyerdol przez pierwszych pare tygodni zanim sie naucze grac na nowo ale mimo wszystko wole sie denerwowac ze po prostu jestem za slaby i uczyc sie pesa na nowo niz wkur wiac ze fifa robi mnie w chuya Cytuj
Gość Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Ja na premierę nie kupię. Co to, to nie. Konami za dużo lubi psuć, więc poczekam na recki i opinie, czy nie popsuli gameplayu z demka. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Po kilku meczach w demo najnowszej odsłony włączyłem z ciekawości ułomnego poprzednika... O_O Już abstrahując od słabego gameplay'u, gra wygląda FATALNIE! Niebo a ziemia ludzie, niebo a ziemia. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Mysle, ze przyszedl czas aby przypomniec sobie zlota ere pilek konsolowych: 5 Cytuj
Mariu 3 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 W PES jedna zecz jest dla mnie przegieta. Chodzi mimo demo. Strzały. Lecą jak z pracy. Ciekawe czy to trochę osłabia troszkę chociaż. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 W PES jedna zecz jest dla mnie przegieta. Chodzi mimo demo. Strzały. Lecą jak z pracy. Ciekawe czy to trochę osłabia troszkę chociaż. ...serio tak to napisales? Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 (edytowane) Legia będzie w Pesie.Miło. Edytowane 8 listopada 2014 przez masta_g Cytuj
Mariu 3 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 W PES jedna zecz jest dla mnie przegieta. Chodzi mimo demo. Strzały. Lecą jak z pracy. Ciekawe czy to trochę osłabia troszkę chociaż. ...serio tak to napisales? Hehe słownik w SwiftKey. :-P Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Mysle, ze przyszedl czas aby przypomniec sobie zlota ere pilek konsolowych: no stara dobra issprovke to bym ruchal ehh jak sobie przypomne ile sie w master league napyerdalalo i robilo swoja ekipe przez Mirande, Castolo, Semau (byl chyba za 18coinsow a na start mielismy 20 no i mial speeda 19) potem Babangida az do kozakow jak Carlos, Ronaldo czy Sheva <3333 LEGENDY. do dzis pamietam wiekszosc skladu jaki mialem po paru sezonach i awansie z division 2 do 1 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Mysle, ze przyszedl czas aby przypomniec sobie zlota ere pilek konsolowych: 2014 a bramkarze w nowcych pesach nic się nie zmienili xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi