Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 117,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• https://www.youtube.com/watch?v=nHSYn3LAWug   pespespespespespespespespespespespespespespespespespespes <333

• Widzę, że niektórzy na forum próbują wylewać falę hejtu na nowego pesa. Myślę, że grałem na tyle długo aby się wypowiedzieć. Przytoczone w temacie wady rzeczywiście są, ale to od podejścia gracza zale

• Nie wierze, po prostu nie wierze, co tutaj piszecie. Te filmiki ktore tu wrzucacie sa fajnie zmontowane. Ale gra wyglada jak PES 2014 z poprzedniej generacji konsol. Te same animacje, z dodanymi kilka

Opublikowano

Przykro mi ale gre tylko sciągniesz , a uruchomić da się 13.

Hmm... no coz...

edit: Po instalacji w informacjach pokazuje mi tak jak pisalem - 11.11.2014, godzina 6:00

Edytowane przez lucid_dreamer

Opublikowano

Przykro mi ale gre tylko sciągniesz , a uruchomić da się 13.

Hmm... no coz...

edit: Po instalacji w informacjach pokazuje mi tak jak pisalem - 11.11.2014, godzina 6:00

No tak. W USA premiera 11, cóż to tylko wypada miłej gry życzyć  :D

Opublikowano

To w końcu pre-load ;)

Ja zamówiłem ostatecznie w Komputroniku, cena z dostawą to 195zł , więc nie jest źle. Żaden ze znanych mi sklepów w Łodzi i tak nie będzie miał gry przed premierą.

W lodzi w mobisofcie dziś mają.

wyklikane z BlackBerry

Opublikowano

To w końcu pre-load ;)

Ja zamówiłem ostatecznie w Komputroniku, cena z dostawą to 195zł , więc nie jest źle. Żaden ze znanych mi sklepów w Łodzi i tak nie będzie miał gry przed premierą.

W lodzi w mobisofcie dziś mają.

wyklikane z BlackBerry

Ech rano odpisali mi, że dopiero w środę-czwartek. Welp, zamówienie w Komputroniku już opłacone, trudno.

Opublikowano

moge miec dzisiaj, ale nie chce mi sie grac jakos ;/

Opublikowano

1446470234.jpg

zyebali go bo w demie chyba normalniej wygladal ?

Szczęsny xD

1801764301.jpg

Opublikowano

ale Lewy ma pi.zdy pod oczami

Opublikowano

chce ktos jutro pograc ze mna w wersje cyfrowa ps4?

PW!

Opublikowano

Na czym gracie? PS4 XO?

Opublikowano

No wlasnie? Pajdzi?

Mi to wszystko jedno, ale wolalbym na XO - lepszy pad, brak cyrkow z siecia, etc.

Opublikowano

jezu, czyli tylko ja na ps3 :(

Opublikowano

Ja pewnie kupię konsolkę na święta ( lub przełom 2014/2015, może będą jakieś biedackie bundle z PESem) i w sumie chyba tylko do grania w PESa... Obaczaję, czekam na wasze raporty z rozgrywek, testujcie rzetelnie!

No chyba, że ta PCtowa wersja będzie równie dobra..

Opublikowano

jak ktoś chce przycebulić na psn to zapraszam (ps3). nie mam teraz takiej kasy żeby na grę wydać...

Opublikowano

gram cały czas

Opublikowano

chce ktos jutro pograc ze mna w wersje cyfrowa ps4?

PW!

Cześć cebula na ps4 po ile wychodzi?
Opublikowano

Jest więcej recek i średnia póki co na gamerankings to 85% czyli fifa wgnieciona w glebe (szkoda tylko, że sprzedażowo to pewnie nie będzie nawet 50% tego co fifa).