Opublikowano 10 listopada 201410 l No szkoda, ale potrzeba lat aby Konami sprzedazowo przeskoczylo ea. Najważniejsze, ze w końcu mamy bardzo dobrego PES.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Ktorego i tak nie kupisz Ja w Czwartek lece do sklepu z wywieszonym jezorem
Opublikowano 10 listopada 201410 l Will, preorder już złożony, zagramy jak za dawnych lat. Graboszyce i moja wygrana z Tokarem o trzecie miejscu w turniej, pamiętam jakby to było wczoraj, Tokar za pewne też, hłe, hłe
Opublikowano 10 listopada 201410 l yyy YETI EA wygrywało sprzedażowo z Konami nawet w czasach świetności PESa, licencje popychały najbardziej drewniane fify
Opublikowano 10 listopada 201410 l Jak tylko weszlo demo Fify 2015, to sciagnalem... Przeciez w to sie grac nie da :> I po raz pierwszy chcialem jej dac szanse
Opublikowano 10 listopada 201410 l Will, preorder już złożony, zagramy jak za dawnych lat. Graboszyce i moja wygrana z Tokarem o trzecie miejscu w turniej, pamiętam jakby to było wczoraj, Tokar za pewne też, hłe, hłe eee, to pewnie pamietasz tez jak cie rozjechalem 5-1
Opublikowano 10 listopada 201410 l Preorder cyfrowy tez wczoraj zlozylem, ps4 jeszcze nie mam to nawet demka nie obczailem, biore to w ciemno po waszych opiniach z demka:)
Opublikowano 10 listopada 201410 l Pierwszy rok,kiedy byłem mega sceptycznie nastawiony do PESa a to się okazuje goty piłeczka Biere!
Opublikowano 10 listopada 201410 l Fajne, że sporo osób kupi/kupiło. Będzie z kim grać, co prawda nic nie zastąpi kanapowego multi, ale jednak !
Opublikowano 10 listopada 201410 l Will, preorder już złożony, zagramy jak za dawnych lat. Graboszyce i moja wygrana z Tokarem o trzecie miejscu w turniej, pamiętam jakby to było wczoraj, Tokar za pewne też, hłe, hłe eee, to pewnie pamietasz tez jak cie rozjechalem 5-1 Pamiętam nasz pierwszy mecz przed turniejem, wygrałeś 1:0, w samym turnieju nie kojarzę, ale na pewno nie było to 5-1, pamiętałbym. Pany wiadomo coś czy wersja Us bedzie działać online z Eu? Poprzednie działały.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Fajnie by było jakby można założyć forumową ligę. Kiedyś za czasów ps2, mieliśmy z kumplami hc room w letniej kuchni. Mieliśmy ps2 i w którymś pesie był tryb community. Graliśmy w sumie 6 osób w lidze i gra fajnie zapisywała tabelkę, procent zwycięstw i wiele innych statystyk.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Pany wiadomo coś czy wersja Us bedzie działać online z Eu? Poprzednie działały. Pewnie tylko randomowe mecze multi będą z puli NA. @Cosmos Ja od czasów ISS98 miałem do tego ogromny zeszyt (pewnie nadal gdzieś jest u rodziców). Dokładnie rozpisani strzelcy, punkty. Najwyższe przegrane, wygrane. Prowadziłem nawet osobną statystkę dla meczów 2 vs.2 i 2 vs. CPU Edytowane 10 listopada 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 10 listopada 201410 l Fajnie by było jakby można założyć forumową ligę. W dzisiejszych czas to niemozliwe. Kazdy gra na swojej platformie.
Opublikowano 11 listopada 201410 l https://vine.co/v/Oi7Y7tO1Am2 gg, myslałem że to gol z jakiegos meczu w TV Eurogamer trochę przetoczył się po fifce w recenzji btw PES 2015 is more satisfying in defeat than FIFA 15 is in victory. wypada przyklasnąć, bo już w demie miałem więcej funu z klecenia pro akcji niż w liczonych w setki meczach w ostatnią fifę
Opublikowano 11 listopada 201410 l Ktokolwiek będzie kupował PESa na PS3? ja kupuje na ps3, potem w swieta wersja na PS4 jakiś polak streamuje, w Białymstoku można już to dostać http://www.twitch.tv/best_play_pl moj turniejowy kolega haha A ludziska pamietacie slynne lamy w PES6 czy tez rzuty wolne posrednie z polowy boiska zakonczone golami w PES5? To byly dopiero tricki hahaa Tak czy inaczej biere na premiere za 39.99 w USA ps store z kumplem na spółke <cebula>
Opublikowano 11 listopada 201410 l Tryby online beda dzialac 13.11? W ubiegłym roku online działał już dwa dni przed premierą gry, miałem grę, ale był jeden mały szczegół, w ogóle nie dało się grać.
Opublikowano 11 listopada 201410 l a pobrałeś ten update 1.0 Edytowane 11 listopada 201410 l przez masta_g
Opublikowano 11 listopada 201410 l Nie mam tam nic oprocz gry i tematu. Po restarcie cos mi sie aktualizuje... Dobra, dziala wszystko Edytowane 11 listopada 201410 l przez lucid_dreamer
Opublikowano 11 listopada 201410 l BTW, coś mnie ominęło to info, da się grać ja na PS3 i kolega na PS4 razem? Edytowane 11 listopada 201410 l przez c0r
Opublikowano 11 listopada 201410 l Jest gdzies informacja kiedy i jak sie otrzymuje bonusy za preorder? Bo nie mam