Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Na prawdziwych mistrzostwach polski w pes5 (6?) rozjechalem boga pesa marcellusa 3-0.

Dziekuje, dobranoc.

Mowisz o tych w M3?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 117,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• https://www.youtube.com/watch?v=nHSYn3LAWug   pespespespespespespespespespespespespespespespespespespes <333

• Widzę, że niektórzy na forum próbują wylewać falę hejtu na nowego pesa. Myślę, że grałem na tyle długo aby się wypowiedzieć. Przytoczone w temacie wady rzeczywiście są, ale to od podejścia gracza zale

• Nie wierze, po prostu nie wierze, co tutaj piszecie. Te filmiki ktore tu wrzucacie sa fajnie zmontowane. Ale gra wyglada jak PES 2014 z poprzedniej generacji konsol. Te same animacje, z dodanymi kilka

Opublikowano

ja jestem hardkorem i mam wersję z us store bez bonusów preorderowych :) mam nadzieję że zagram dzisiaj

Opublikowano

ja jestem hardkorem i mam wersję z us store bez bonusów preorderowych :) mam nadzieję że zagram dzisiaj

CEBULA STANIAŁA ZA CÓŻ JA SE BEDE

Opublikowano

Majo już może w jakiejś sieciówce jak MM, Saturnek czy inne ERŁO? jakieś info? a może ktoś chętny na PS4 cebulke przysmażyć? 125 na czape

Edytowane przez Gość

Opublikowano

CEBULA STANIAŁA ZA CÓŻ JA SE BEDE

zgadza się, i tak pudełka nie chcę bo coś mam problemy ostatnio z laserem...

jeśli online us nie będzie działało z eu, to pogram sobie przynajmniej z kolegą z którym się składałem ;)

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Majo już może w jakiejś sieciówce jak MM, Saturnek czy inne ERŁO? jakieś info? a może ktoś chętny na PS4 cebulke przysmażyć? 125 na czape

W brzegu na Slowackiego jest :)

Opublikowano

Krzychu nie zawodzi jak zawsze, dzieki za cynk chociaz w sumie mi mowil ze dzis mial miec. Enyłej juz sie z nim dogadalem na dzis :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

2nygt0duwk2v.jpg

BOZE JAKA TA GRA JEST WSPANIALA!!!!!!!

Wzgledem dema zostala moi drodzy... DOYEBANA!!!!!!!!!!

(pipi)a, bedzie najlepsze pes ever.

Opublikowano

jest grubo jak ludzie wyłapują Ronaldo pierwszego dnia, to samo było wczoraj na streamach 

fun fun fun

Opublikowano

Komputronik jeszcze nie wysłał, więc znając życie gra dojdzie w poniedziałek. Damn ;/

Opublikowano

chuopaki, zle wiesci :(

Gra klatkuje jak popyerdolona :(

Opublikowano

W okolicy bramki sa freezy jak w pes14

Opublikowano

a ja nie miałem freezów w pes14

Opublikowano

graj w trybie offline z wylaczonym dostepem do netu - jest jakis bug i niektorym sie tak objawia, konami juz o tym wie i pracuje nad latka

ja wlasnie wrocilem z saturnu z silesii ze swoja kopia, sciagam aktualizacje z neta i zaczynam NAPIERDALAC!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

JAK ROBERT YEBNIE TO NIE MA CHUYA WE WSI

Opublikowano

na pewno nie jest to klon buildu z demka:

- tempo ciut wolniejsze, nie wiem czy to moje odczucie ale przez to czuje, ze pilkarze niestety sa mniej responzywni

- zmieniono fizyke lotu pilki przy pilkach bitych gora na wysuniecie - teraz leca szybciej i bardziej do przodu, przy tej samej sile dosrodkowaniu co w demku teraz za kazdym razem bilki bije za mocne i szybkie

- fluid formation czyli plynne przejscie ustawien gdy broimy i gdy znajdujemy sie przy pilce - to bedzie klucz do sukcesu w tej wersji

- jako ze w demku nie bylo slabych druzyn to w fullu widze, ze znowu na wyzszych poziomach trudnosci AI kompa drybluje jak szalone i podaje idealnie w linie obrony by wyjsc sam na sam

- strzaly jak byly genialne tak sa nadal

- bramkarze wydaje mi sie jeszcze lepsi niz w demie, w sensie, ze nie tyle co bronia lepiej ale sie lepiej ustawiaja itp

- tez jak na razie mam to co Cezky, gra chrupie co pewien czas przez sekunde - odlaczenie konsoli od neta to niweluje, wydaje mi sie ze jak dzis w nocy wlacza serwery to bedzie juz pieknie

Opublikowano

mi na sekundke dwa razy w meczu zafrezuje obraz obojetnie od miejsca na boisku - odlaczenie od neta rozwiazalo totalnie problem, procz tego calosc smiga idealnie plynnie jesli chodzi o klatki

Opublikowano

W grze są takie teamy jak Trynidad i Tobago, Angola, Togo? Pytam bo zawsze chciałem zagrać swój ulubiony mundial 2006, na wiki pisze że są.

Opublikowano

Gameplay jest tak za(pipi)isty, że przestało mi przeszkadzać 720p na Xone. Zapraszam do wspólnego grania z posiadaczami tejże konsoli.

Opublikowano

janusze jak działa online ? nikt nie gra? zero informacji o lagach i jakimś filtrze na drużyny...