Skocz do zawartości

PES 2015

Pawlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E tam, okladka normalna, fajnie kolorystyka z pudelkiem od PS4 sie komponuje, tylko ten bobek Goetze :| swoja droga w intro troche Lewego mozna poogladac, co uznaje za sympatyczne (aczkolwiek Buffonowi nie wlozyl mimo kilku prob)

Opublikowano

Ma ktoś może jakiś link z porównaniem wersji na PS4 i XOne z PC? Nie chodzi mi o aspekty techniczne, ale o to czy wersja PC jest taka sama jak ta na konsole nowej generacji czy raczej zalatuje Xboxem 360 :P

Konami twierdzi, że wersja na PC to coś między wersją na PS3/X360, a tą na PS4

Pro Evolution Soccer 2015 na PC nie jest tak dopieszczone, jak wersja na PS4 i Xbox One. Potwierdzał to chociażby Adam Bahti pisząc:

Użytkownicy PC dostaną te same tryby gry i rozgrywkę, co posiadacze
/
, a grafikę lepszą, niż
/
. Prawdziwa hybryda.

Oznacza to tyle, że tytuł ten na PC nie jest prawdziwym next-genem, a raczej mocno podrasowaną wersją ze starszych konsol.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/41/wymagania-sprzetowe-pro-evolution-soccer-2015-sa-zaskakujaco-niskie

tu więcej

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/33/pro-evolution-soccer-2015-na-pececie-%E2%80%9Chybryda

• Plusik 1
Opublikowano

E tam, okladka normalna, fajnie kolorystyka z pudelkiem od PS4 sie komponuje, tylko ten bobek Goetze :| swoja droga w intro troche Lewego mozna poogladac, co uznaje za sympatyczne (aczkolwiek Buffonowi nie wlozyl mimo kilku prob)

jak sie wlczy sama gra na poczatku gdy laczy z serwerami w celu sprawdzenia dostepnych aktualizacji to w tle masz djecie narodowego, jeszcze z polskimi flagami

Opublikowano

Dobra, zlapalem nowy timing do zwodow. 

Genialny system, street fighter w pilce noznej ;) 

Opublikowano

nie wszystko, przynajmniej ja ale jakims wyczynowcem nie jestem

z AI nie gram na maksymalnym poziomie trudnosci tylko na jednym slabszym - na najwyzszym zbytnio irytuje mnie holowanie pilki przez AI i 70% posiadanie, turbo dryblingi nawet slabymi grajkami i idealne zagrania  na dobieg idealnie bite w linie mojej obrony

Opublikowano (edytowane)

dawno chyba nie grałem w PES. Póki co to w starciach z kompem nie istnieje;(

Wy jak gracie to WSZYSTKO macie ustaawione na manual?

Ja wszystko za wyjątkiem strzałów. Większa kontrola nad wydarzeniami na boisku.

Edit: Wreszcie dostałem maila od Komputronika,  cóż potwierdziło się, że muszę czekać do poniedziałku.

Dobrze, że opinie o fullu się nie zmieniają, trochę to osładza oczekiwanie.

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano (edytowane)

Gameplay na PC to to samo,ale ta grafika to żart,jest jeszcze gorzej niż w 14.

Sorry,ale ja tego w takiej formie nie kupię.

Edyta - Dodam,że wszystko na max detalach.

ewayrvns.jpgnenxd2rz.jpg

Edytowane przez Ader
Opublikowano

Są filtry. Możesz wymusić aby ci wyszukiwało rywala na poziomie twojej drużyny.

ale z tego co widze nie we wszystkich trybach sieciowych jest filtr, w trybie rankingowym nie ma filtra ale za to jak slabsza druzyna wygra sie z lepsza to dostaje sie mega duzo punktow, a przeciwnik analogicznie dostaje w przypadku zwyciestwa malutko - w sumie bardzo ciekawie pomyslane

juz nie moge sie doczekac jak dzis znowu lapki poloze na pesiku :D

Opublikowano

No niestety, PES jest popularny w krajach Ameryki Południowej i krajach rozwijających się, nie mogą wystrzelić z dużymi wymaganiami, a przynajmniej opóźniają to ile mogą. Poza tym to stosunkowo mała ekipa. Ten rok jeszcze musieli skupić się na last-genach. Od przyszłego roku, będzie pewnie kotlecik na ps3 i x360, tak samo jak było po pewnym czasie z wersjami na Ps2 i cała para pójdzie w current-geny.

Opublikowano

O ktorej macie czas na testy?;]

Kolo 16.00 ktos sie pisze?

Kierwa, piekny jest ten system zwodow, a strzaly chyba najlepsze ever.

Piekny, skillowy arcadzik nawiazujacy do PES3.

Silenie sie na symulacje ala fifa bylo najgorszym co spotkalo te serie.

Opublikowano

ulala wypas bramka, widze, ze u Ciebie jak z jazda na rowerze - skilla sie nie zapomina, jak potrenujesz to pewnie znowu bedziesz wymiatac przekonkretnie

na jakim poziomie trudnosci to bylo strzelone?

Opublikowano

Nie wiem, chyba standardowy, komputer gra zupelnie inaczej niz czlowiek, nie ma co sie przyzwyczajac.

Konsola wie co zrobisz.

Ja, oprocz kilkumiesiecznej przygody z PES13, nie gralem w galy od...2006 roku, wiec bede musial duzo grac (na co nie mam za bardzo czasu:(((((((((), zeby wrocic do formy z PS2 ;/

Mam nadzieje, ze wielu z Was bedzie gralo w MLO, bo to najfajniejszy tryb.

Tylko nie robcie koksow, gramy upper-mid najwyzej.

edit: ten system fluid na pierwszy rzut oka fajny, ale w praniu na wysokim poziomie ( xD ) moze sie nie sprawdzic.

Przyklad:

atak 343, obroncy wysoko

tracisz pilke, jedno podanie i napastnik sam na sam z bramka ;f

Zmiany miedzy obydwiema formacjami beda co najwyzej subtelne, tak mi sie wydaje.

edit2: cross over turn, najlepszy zwod z PES13, ma zupelnie inna animacje, odleglosc , sile wypuszczenia pilki i "klatki przenikania"  ( xD) - minimalne. Szkoda, lubilem gwalcic tym obroncow.