Opublikowano 13 listopada 201410 l E tam, okladka normalna, fajnie kolorystyka z pudelkiem od PS4 sie komponuje, tylko ten bobek Goetze :| swoja droga w intro troche Lewego mozna poogladac, co uznaje za sympatyczne (aczkolwiek Buffonowi nie wlozyl mimo kilku prob)
Opublikowano 13 listopada 201410 l Ma ktoś może jakiś link z porównaniem wersji na PS4 i XOne z PC? Nie chodzi mi o aspekty techniczne, ale o to czy wersja PC jest taka sama jak ta na konsole nowej generacji czy raczej zalatuje Xboxem 360 Konami twierdzi, że wersja na PC to coś między wersją na PS3/X360, a tą na PS4 Pro Evolution Soccer 2015 na PC nie jest tak dopieszczone, jak wersja na PS4 i Xbox One. Potwierdzał to chociażby Adam Bahti pisząc: Użytkownicy PC dostaną te same tryby gry i rozgrywkę, co posiadacze PS4/Xbox One, a grafikę lepszą, niż PS3/Xbox 360. Prawdziwa hybryda. Oznacza to tyle, że tytuł ten na PC nie jest prawdziwym next-genem, a raczej mocno podrasowaną wersją ze starszych konsol. http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/41/wymagania-sprzetowe-pro-evolution-soccer-2015-sa-zaskakujaco-niskie tu więcej http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/33/pro-evolution-soccer-2015-na-pececie-%E2%80%9Chybryda
Opublikowano 13 listopada 201410 l E tam, okladka normalna, fajnie kolorystyka z pudelkiem od PS4 sie komponuje, tylko ten bobek Goetze :| swoja droga w intro troche Lewego mozna poogladac, co uznaje za sympatyczne (aczkolwiek Buffonowi nie wlozyl mimo kilku prob) jak sie wlczy sama gra na poczatku gdy laczy z serwerami w celu sprawdzenia dostepnych aktualizacji to w tle masz djecie narodowego, jeszcze z polskimi flagami
Opublikowano 13 listopada 201410 l I jak w master league online, można sobie zamemu rysować herby z gotowych kształtów oraz projektować stroje jak w starych pesach czy trzeba mieć logo i strój jakiegoś klubu ?
Opublikowano 13 listopada 201410 l Dobra, zlapalem nowy timing do zwodow. Genialny system, street fighter w pilce noznej
Opublikowano 13 listopada 201410 l dawno chyba nie grałem w PES. Póki co to w starciach z kompem nie istnieje;( Wy jak gracie to WSZYSTKO macie ustaawione na manual?
Opublikowano 13 listopada 201410 l nie wszystko, przynajmniej ja ale jakims wyczynowcem nie jestem z AI nie gram na maksymalnym poziomie trudnosci tylko na jednym slabszym - na najwyzszym zbytnio irytuje mnie holowanie pilki przez AI i 70% posiadanie, turbo dryblingi nawet slabymi grajkami i idealne zagrania na dobieg idealnie bite w linie mojej obrony
Opublikowano 13 listopada 201410 l Zagrałem dwa mecze online. Założyłem swój pokój po 12 minut mecze, wyniki 1-1 i 3-1. Nie było żadnych lagów i opóźnień. Genialnie się gra. Liczy się skill i taktyka.
Opublikowano 13 listopada 201410 l jest filtr na druzyny przy ich wybiorze? bo offline widze ze sila druzyn odzwierciedlona jest przez gwiazdki zupełnie jak w fifie
Opublikowano 13 listopada 201410 l Są filtry. Możesz wymusić aby ci wyszukiwało rywala na poziomie twojej drużyny.
Opublikowano 13 listopada 201410 l dawno chyba nie grałem w PES. Póki co to w starciach z kompem nie istnieje;( Wy jak gracie to WSZYSTKO macie ustaawione na manual? Ja wszystko za wyjątkiem strzałów. Większa kontrola nad wydarzeniami na boisku. Edit: Wreszcie dostałem maila od Komputronika, cóż potwierdziło się, że muszę czekać do poniedziałku. Dobrze, że opinie o fullu się nie zmieniają, trochę to osładza oczekiwanie. Edytowane 13 listopada 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 13 listopada 201410 l Gameplay na PC to to samo,ale ta grafika to żart,jest jeszcze gorzej niż w 14. Sorry,ale ja tego w takiej formie nie kupię. Edyta - Dodam,że wszystko na max detalach. Edytowane 13 listopada 201410 l przez Ader
Opublikowano 13 listopada 201410 l o lol to wersja na ps4 to przy tym graficzny 8 cud swiata jak widze
Opublikowano 13 listopada 201410 l wersja cyfrowa z ps store działa? ps. PC Master Race nie mogłem się powstrzymać Edytowane 13 listopada 201410 l przez masta_g
Opublikowano 13 listopada 201410 l Są filtry. Możesz wymusić aby ci wyszukiwało rywala na poziomie twojej drużyny. ale z tego co widze nie we wszystkich trybach sieciowych jest filtr, w trybie rankingowym nie ma filtra ale za to jak slabsza druzyna wygra sie z lepsza to dostaje sie mega duzo punktow, a przeciwnik analogicznie dostaje w przypadku zwyciestwa malutko - w sumie bardzo ciekawie pomyslane juz nie moge sie doczekac jak dzis znowu lapki poloze na pesiku
Opublikowano 13 listopada 201410 l No niestety, PES jest popularny w krajach Ameryki Południowej i krajach rozwijających się, nie mogą wystrzelić z dużymi wymaganiami, a przynajmniej opóźniają to ile mogą. Poza tym to stosunkowo mała ekipa. Ten rok jeszcze musieli skupić się na last-genach. Od przyszłego roku, będzie pewnie kotlecik na ps3 i x360, tak samo jak było po pewnym czasie z wersjami na Ps2 i cała para pójdzie w current-geny.
Opublikowano 13 listopada 201410 l O ktorej macie czas na testy?;] Kolo 16.00 ktos sie pisze? Kierwa, piekny jest ten system zwodow, a strzaly chyba najlepsze ever. Piekny, skillowy arcadzik nawiazujacy do PES3. Silenie sie na symulacje ala fifa bylo najgorszym co spotkalo te serie.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Alonso i Rainbow Flick xDDDDDD Edytowane 13 listopada 201410 l przez MYSZa7
Opublikowano 13 listopada 201410 l ulala wypas bramka, widze, ze u Ciebie jak z jazda na rowerze - skilla sie nie zapomina, jak potrenujesz to pewnie znowu bedziesz wymiatac przekonkretnie na jakim poziomie trudnosci to bylo strzelone?
Opublikowano 13 listopada 201410 l dawajcie więcej filmików, bo każdy z nich jest piękny, ta fizyka piłki to jakaś poezja
Opublikowano 13 listopada 201410 l Myslisz, ze nie umie tego zrobic? To slabo, nawet ja to potrafie. Nie umie.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Nie wiem, chyba standardowy, komputer gra zupelnie inaczej niz czlowiek, nie ma co sie przyzwyczajac. Konsola wie co zrobisz. Ja, oprocz kilkumiesiecznej przygody z PES13, nie gralem w galy od...2006 roku, wiec bede musial duzo grac (na co nie mam za bardzo czasu:(((((((((), zeby wrocic do formy z PS2 ;/ Mam nadzieje, ze wielu z Was bedzie gralo w MLO, bo to najfajniejszy tryb. Tylko nie robcie koksow, gramy upper-mid najwyzej. edit: ten system fluid na pierwszy rzut oka fajny, ale w praniu na wysokim poziomie ( xD ) moze sie nie sprawdzic. Przyklad: atak 343, obroncy wysoko tracisz pilke, jedno podanie i napastnik sam na sam z bramka ;f Zmiany miedzy obydwiema formacjami beda co najwyzej subtelne, tak mi sie wydaje. edit2: cross over turn, najlepszy zwod z PES13, ma zupelnie inna animacje, odleglosc , sile wypuszczenia pilki i "klatki przenikania" ( xD) - minimalne. Szkoda, lubilem gwalcic tym obroncow.