Gość yaczes Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Tak tak Pajdzi, a jak w burnoucie dodadza konczace sie paliwo, to bedzie symulatorem. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 oby ustawienia bo demko pod tym wzgledem nie pozwalalo w takim stopniu na tanie granie na trojkaty, jesli faktycznie znowu bawili sie suwaczkami to po jakims czasie w multi zrobi sie kalka pes2013 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 co nie tak z tą grą? mam na ps3 i nie przypomina dema! Bardziej przypomina PES 14! W demie nawet na regular komputer klepał sobie, grał ze mną jak równy z równym a w fullu wystarczy potrzymać X na Super Star i oni sami się potykają i oddają piłkę! Co to ma być?! Może jakieś ustawienia trzeba zmienić? Ja chcę gameplay taki sam jak w demie! Kłody pod nogami z tym pesem ;( w dodatku wszystko jest bardziej rozmazane, piłkarze mniejsi, dziwniej się gra... Co oni zrobili, ja chcę gameplay DEMA... wie ktos o co kaman? Naprawdę, w demu AI było super, podawali, rozgrywali, stwarzali akcje bramkowe pod moim polem karnym, a teraz im musze na super star fory dawać! Nie mowiac o innych poziomach. jak to dobrze skonfigurowac, zeby chodzilo jak demo? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Ja nie wiem nie gram z SI. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 c0r no dziwne bo u mnie CPU gra tak jak w demie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Yeah, ostatecznie gra będzie dzisiaj, dziewczyna już odebrała kopię. No to weekend z głowy ! Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Dobra ogarnąłem już to w ustawieniach i teraz jest podobnie jak w demie Dałem zbyt małą prędkość gry i trochę drewniano to wyglądało, teraz szukam OF. Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Gameplay na PC to to samo,ale ta grafika to żart,jest jeszcze gorzej niż w 14. Sorry,ale ja tego w takiej formie nie kupię. Edyta - Dodam,że wszystko na max detalach. No co Ty?! Naprawdę Twój PC to aż taki potwór, że to pociągnął? Przecież te ustawienia to jest jakiś śmiech na sali, to samo chyba od czasów pierwszego PESa. który wyszedł na PC... Cytuj
Ader 383 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) Ta gra wygląda gorzej na PC niż PES14 imo,a tekstury to porażka.SweetFX już wyszedł na szczęście i sporo to poprawia.Nie ma scenek(jak piłkarze wychodzą na boisko,czy przy CL),nie ma nawet hymnu ligi mistrzów na PC,ja pier.dole,to już nawet nie jest lenistwo,to jawne w ch.uja granie. Edytowane 14 listopada 2014 przez Ader Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 PC master race hehe Tak w ogole to ktos gra na ps4 oprocz ficusia? Wzialem tylko dlatego (i nie sprzedalem ps4), ze myslalem, ze ludzie na ps4 beda grac. Ja pyerdole... Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) PC master race hehe Tak w ogole to ktos gra na ps4 oprocz ficusia? Wzialem tylko dlatego (i nie sprzedalem ps4), ze myslalem, ze ludzie na ps4 beda grac. Ja pyerdole... Ja też pykam , i więcej się tu znajdzie, na ps4 pesik jest najbardziej dopracowany i życze Wam by 4 znalazła się pod choinką ;] Edytowane 14 listopada 2014 przez Wojtas angol Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Moglbym zaczac wypisywac wady tej gry, ale poczekam az w pelni poznam ten tytul. Moglo byc zdecydowanie lepiej, na pewno gra jest gorsza od PES13 Najbardziej mnie boli to bezczelne xero z fify, (pipi)a, po to kupuje PESa, bo NIE LUBIE fify. :facepalmz: edit: moze jest gorsza od 13 jako caloksztalt, ale gameplayowo jest rownie fajnie (czyli moglo byc zdecydowanie lepiej) Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Na PS3 też brak wstawek przed meczem! Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Grałem offline LM i w grupie byłem trzeci i na tym zakończyła się moja przygoda w pucharach a przecież jest że to miejsce daje LE ???? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 jak grasz sam tryb LM to nie czegos takiego bo jest tez osobny tryb LE jak grasz sezony czy tam master legue i bedziesz w LM trzeci w grupie to wtedy masz LE 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Na razie parę meczy zagranych z CPU, no jak dla mnie najlepszy PES od dawna, względem dema wyważyli prędkość gry co mi się bardzo podoba. Na głębszą analizę pewnie pokuszę się po weekendzie. Cytuj
Kosmos 2 742 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Mam czas i biorę się za grę na PS4. Widać w grze wady względem dema. Gra się po prostu jakoś inaczej, czasem gra złapię długi loading (chociaż możliwe, że to przez infrastrukturę sieciową), grafika nie jest nextgenowa. Gameplay jest jakiś inny, ale nadal bardzo dobry, chociaż starym wyjadaczom nadal będzie czegoś brakować. Tryb my club zapowiada się rewelacyjnie, ogromnym plusem poza grywalnością, jest swoboda ustawień, doboru składu itp. Tutaj widać, że nasze decyzje menadżerskie mają wpływ na wyniki zespołu. Muszę powiedzieć, że grając online nie spotkałem żadnych januszowych zachowań jakie obserwowałem w fifie, tj: złośliwe oglądanie każdej powtórki przez przeciwnika, złośliwe faule, ucieczki itd. Widać, że pes 4the players. Myślę że na 9/10 gra spokojnie zasługuje, w głównej mierze za ten syndrom jeszcze jednego meczu, pes po prostu wkręca jak dawniej. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Widać w grze wady względem dema. Gra się po prostu jakoś inaczej, czasem gra złapię długi loading (chociaż możliwe, że to przez infrastrukturę sieciową), grafika nie jest nextgenowa. Gameplay jest jakiś inny (...) Myślę że na 9/10 gra spokojnie zasługuje, w głównej mierze za ten syndrom jeszcze jednego meczu, pes po prostu wkręca jak dawniej. esencja forumka btw wie ktos po ile smiga w empiku? mam tam 90zl na karcie do wykorzystania i jakby dali normalna cene to wezme chyba u nich Cytuj
Kałach 87 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Do kitu jest matchmaking w Dywizjach. Bierzesz Napoli, dostajesz rywala z Realem. Ok, da się grać. To chyba najbardziej wyważona część i takim Napoli da się pograć z Realowcami, no ale jest szanse nie są równe. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 No gra się trochę inaczej, wyważyli prędkość. No i tu mamy możliwość wyboru murawy i zroszenia, co zdecydowanie zmienia zachowanie piłki na niej. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 powiedzcie bez zbednego pyerdolenia czy warto wydac te 200zl jak mam fife 15? bo pogralem wczoraj troche w demko i musze przyznac ze nawet mi sie podobalo. online dziala jak w fifie? Cytuj
Kałach 87 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Online świetny. Imo lepszy, ja jestem strasznie czuły na mikro opóźnienia, w PESie ich nie czuję, w Fifie momentami tak (nie wierze, że to się stało) Cytuj
Kosmos 2 742 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Esencja forumka, wyrywanie z kontekstu, i to jeszcze w połowie zdania, gdzie zacząłem wymieniać zalety tej gry Jest świetna mimo kilku wad, o tyle. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 mi mimo wszystko demo sie bardziej podobalo z racji lepiej zachowujacej sie obrony, w fullu tak bezblednie ona nie gra i jej luzy juz powoli zaczynaja irytowac zwlaszcza w grze z AI, ktore to chamsko wykorzystuje ( w demie z AI gralo sie super), na plus na pewno wolniejsze tempo gry i fakt, ze juz nie jest jak w demku ze prawie kazdy strzal wpada, teraz trzeba lepiej przymierzyc Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Jak to sie ma na PS3? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi