dawdi17 57 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 PS Jeszcze mam pytanko: co trzeba zrobić żeby piłkarzom rosły staty w ML? Bo w 2014 Fiorentiną grałem cały czas młodym Rebiciem i nic mu nie wzrosło za przeproszeniem przez cały sezon. No właśnie sam jestem ciekaw jak ten rozwój teraz wygląda. W ML po paru meczach wyskoczył mi komunikat, że coś tam zaczyna się dziać z podstawowym bramkarzem defaultowego skład (facet na I), standardowo wystawiłem go w kolejnym meczu (co ciekawe miał inną "strzałkę" formy od tych standardowych), liga europejska, mecz z PES United, wygrana 2:0, zachowane czyste konto bramkarza, do czego on sam się walnie przyczynił, wydaje mi się nawet, że bronił lepiej niż zwykle, jakby miał jakiegoś boosta odpalonego). Kolejny komunikat, że świetnie się rozwija, ale nie widzę jakiejś zmiany w statystkach.Więc jak to jest? Cytuj
basuthc 4 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Turniej W Pes 2015 PS3 Online zapisy do poniedziałku godz 23.00 Szczegóły pod nr gg 7915361 i na stronie pes.com.pl Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Uważam, że to najlepszy PES jaki pojawił się na rynku od legendarnej już szósteczki. Legendarny to jest tylko ISS PRO EVOLUTION. 4 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 sciagnalem sie wczoraj na nowe demko i kurcze serio serio gameplay z dema lezy mi o wiele bardziej niz ten co mamy w fullu, i obrona gra i ustawia sie zdecydowanie lepiej Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 W My Club kliknięcie 2 oczka przed czarną piłką nic mi nie daje. Ten sposób porzucam. Wróciłem do klikania idealnie na czarnej piłce i co jakiś czas również po takim kliknięciu zatrzymuje się na czarnej - czego efektem dziś jest pozyskanie Di Natale Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 W My Club kliknięcie 2 oczka przed czarną piłką nic mi nie daje. Ten sposób porzucam. Wróciłem do klikania idealnie na czarnej piłce i co jakiś czas również po takim kliknięciu zatrzymuje się na czarnej - czego efektem dziś jest pozyskanie Di Natale bo już ten sposób nie działa Cytuj
rosomaq 15 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Dla leniwych, tutaj video edycji strojów Reprezentacji Polski krok po kroku na PS4 2 Cytuj
polson 7 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Nie wiem czy wiecie, ale w myClub moment klikniecia podczas losowania NIE MA ZNACZENIA!!! TO JEST ZAWSZE PIATA KULA!!! Czasami sie trafi ze ta piata bedzie czarna…Lipa jak hooj te cale ich losowanie. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Trochę jest tych przypalow w tym pesie,ale gra się za(pipi)iscie i online bez lagow. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Dokladnie. Online gra sie baaaardo milo. Jak nigdy dotad w Pesie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Potwierdzam, teraz Pes to mój jedyny przerywnik od DA:I i w zasadzie na razie każdy mecz gram online. Jest dobrze. Ech ostatnio mało czasu na wszystko, dawno nie pisałem tu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 ochu*owiałem strasznie ze skillem. Przegrywam wszystko w dywizji, nawet z noobami z 12 a siedze w 9. Chyba już za stary jestem na online. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Dalej w tych dewizjach grają wszyscy Realem? Ja gram sobie my club i zbytnio nie mam szczęścia do tych czarnych piłek. Raz wylosowałem J.Martineza z ovr 80 ale straszne drewno. Fajnie,ze typy w 12-11 dywizjach juz maja Bejla ibre i resztę cyborgów a nie potrafią nawet dostać się przed moje pole karne XD Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Nagralem pare swoich bramek. W ramach wyzszej nudy, jak ktos będzie mial ochote obejrzec, to podrzucam link: 3 1 Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Wcześniej było pisane coś o lidze forumowiczów? i umarło, ja bym chętnie się pisał, proponuje np. 2 lige angielską i tutaj założyć wątek i tabelkę, kto się pisze i kto lubi rozpiski ;] Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Nagralem pare swoich bramek. W ramach wyzszej nudy, jak ktos będzie mial ochote obejrzec, to podrzucam link: Kompilacja bramek po trojkacie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2 1 Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Fakt, dziwne.. prostopadle podania w pilce nożnej. Kto by pomyślał 3 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Czezky ty to przyglup jestes. Stary kon a glupi jak stad do Sosnowca. 1 Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 O i jeszcze donosiciel komuna wciąż żywa 2 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 oby tylko na raporcie sie skonczylo! 2 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 No ale to prawda, że dużo bramek wpada po trójkącie, tak samo bardzo łatwo w porównaniu z innymi częściami przelobować bramkarza, prawie zawsze jak wyjdzie bramkarz to lobik wpadnie. No ale gra się jak przeciwnik pozwala, a obrońcy często grają jak frajerzy, zostawiają dużo miejsca, łatwiej strzelić z trójkąta czy po dośrodkowaniu np. Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Zależy na jakim poziomie trudności - do top player to za dużo przechodzi tych prostopadłych i generalnie wystarczy grać pressing i każdy mecz do przodu i na 0 z tyłu, komp praktycznie nie jest w stanie oddać strzału. Na superstar w myclubie kiedy gra się średnią drużyną ~75 overall przeciwko kompowi, który ma teamspirit ponad 90 i samych Zlatanów, Bale'ów, Ramosów i innych to już znacznie mniej przechodzi - przynajmniej u mnie - no chyba, że jedziecie wszystko i wszystkich po 5:0 to szacun Wg mnie jest wielka przepaść między 5 a 6 poziomem trudności, we wcześniejszych pesach jakoś mniej to odczuwałem, ale nie ma co grać z kompem za dużo, muszę kupić golda i popykać online, tylko musi mi wreszcie wpaść kilku cyborgów do teamu z czarnej piłki ;D Pewnie te mecze online - takie normalnie (nie w myclub) to to co zawsze? Real - Real - Barca - Bayern - Real - Real - Barca itd ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi