TrueGrand 14 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) Konami zapowiadało kilka dni temu, że na E3 dowiemy się daty premiery PES 2016 Dziwie się, że serwisy które uważają się za poważne wyskakują z wyssanymi z palca newsami a umykają im prawdziwe informacje. Edytowane 14 maja 2015 przez TrueGrand Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 ja pier.dole skończcie czytać tego gówniane serwisy geez No w PE pisze to rzetelne nie? Cytuj
polson 7 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Ja tam sie ciesze, ze my club nie grywalny w tym roku, dzieki temu mialem czas na przejscie Infamousa SS z dodatkiem, GTA 5, pol Killzona, a po nim wieska bede meczyl:). Jak w przyszlym roku beda znow losowania pilek z zawodnikami i te durne sztywne taktyki trenerskie to pesa nie kupuje, master liga online czy myclub to jedyny tryb w jaki grywam:( Cytuj
Gość Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Moja reakcja w ostatnich dwóch tygodniach, kiedy 2/3 losowanych spotkań w MC to Reale. Przetrwam jedno (remis albo zwycięstwo rzutem na taśmę), żeby kolejne spotkanie wtopić kilkoma bramkami... Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 (edytowane) Ja tam gram Online Division. Grałem Man UTD, tera pykam FC Barcelona bo od miesiąca juz jeden mecz na 20 jest vs ktoś inny niż Real lub Bayern a Man UTD sporo słabszy jednak od Barcy a pkt dostaje niewiele mniej. Jako były gracz Fify miałem kłopoty, ale już od 40 meczów nie przegrałem meczu wysoko wiec jest progres w obronie Zdarzało mi się przegrać mecz po 7-0 a tera jest walka na te śmieszne reale! Wciąż jestem noobem bo to 8/9 liga, ale gra na Real nie jest przyjemna haha. Musze poszukać trenera do nauki gry w PES Edytowane 16 maja 2015 przez TrueGrand Cytuj
Daffy 10 554 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 w tym pesie sie dziwnie broni po prostu, nie przypominam sobie gry pilkarskiej gdzie najlepsza obrona nie jest odbieranie pilki tylko zostawianie tego konsoli (trzymamy kwadrat) a sami biegamy obok pilkarza z pilka odcinajac mu ewentualna droge podania wg mnie totalnie jest to zwalone Cytuj
Kałach 87 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Ja tak w PES 13 broniłem, też moim zdaniem było najskuteczniejsze...Zresztą Fifa 12, która zaprezentowała obronę taktyczną też o ile pamietam, premiowała ten styl obrony Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) Jak u was sytuacja wygląda jeśli chodzi o grę Online? Ja od kilku dni borykam się z lagami, delikatne lagi ale są. Jak wam się gra? Edytowane 4 sierpnia 2015 przez TrueGrand Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Jak wygląda gra online w PES, Fifa mnie już trochę znudziła a z tego co pamietam to online w PES strasznie kulawe było ze względu na bardzo duże lagi. Jak sprawa wygląda teraz?? Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 W miarę chodzi płynnie, ja nie miałem z t problemu Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Własnie fifa trochę mnie znudziła. Dlatego doszukuję się plusów w PES 2015 żeby kupić 2016 na premiere. Kiedys ogrywałem PES aż do 2010 Później się przesiadłem na fifę. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 (edytowane) Obawiam się, że PES 16 to nie jest ten moment w którym można przejść z fify z bananem na ustach Jeśli poprawią balans w fifie to IMO idiotyzmem będzie grać w biednego online PES a, który także wdrożył na dobre do gry player emotion (skrypty znane z fify) A ze starej swobody zostały tylko wióry. Edytowane 13 sierpnia 2015 przez TrueGrand Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Wiem że odkopuję,ale ostatnio starałem się wgrać patcha paul-a ze stycznia tego roku i ciągle wyskakuje mi że uszkodzony plik,tak samo jego wcześniejsze patche.Ma ktoś jakiś pewny patch do PES2015 na PS3? Cytuj
Daffy 10 554 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 25 sierpnia konami wylaczy serwery gierki Cytuj
Croc 79 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 To nic. Zainteresowanie takie seria ze choc padly konkrety o PES 17 nikt tematu nawet nie zakłada. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi