Skocz do zawartości

PES 2015

Pawlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie śniegu ,stadionów będzie koło 20 nie będzie też ligi niemieckiej,angielskiej czy tureckiej.
Jak chcecie tego wszystkiego to jest dla was fifa ona ma wszystko ,oprócz jedenej rzeczy ,którą ma pes...gameplay.

Opublikowano

angielska jest ale z garstka licencjonowanych zespolow, reszta pokrecone nazwy

niemieckiej nie ma w ogole i bez fanowskich patchow jej nie stworzysz bo w kodzie gry sa chyba z 4-5 dryzn z tego kraju (te co graja w LM lub LE)

Opublikowano

Ja przy tym demku zmarnowałem razem z kumplem z kilkadziesiąt godzin swojego nienajmłodszego już życia. Graliśmy od 20 do 3 nad ranem jak za szczeniaka. Nie ma bata,ten rok należy PESa!

Co roku czytam w internetach "to będzie to!" po czym odpalam demko i "eeeee... nieeee?" . Tradycyjnie sceptyczne podejście do wszystkiego gwarantuje mi 100% wiarygodności, więc tym razem bez ściemy "to jest to!"

Gierka ma swoje wady, śmieszne łaty nałożone na słabe SI itp., nadal sporo archaizmów, ale kurde ten gameplay urywa suty i nie grało mi się tak dobrze w PESa gdzieś od 8-9 lat. Z tym, że to nie jest "stary, dobry PES", to jest nowy król piłeczki z feelingiem starego, dobrego PESa!

Acha. W 4 literach mam te licencje, mordki, cieszynki itd. GRYWALNOŚĆ MIECIU, GRYWALNOŚĆ!

Opublikowano

Myślę, że taki filtr będzie. Pajgi, Ficuś też chętnie pogram. Może to i dziwne, że to będzie moja pierwsza gra na ps4, ale może być najlepsza piłkarka w historii gier. Kupuję w dzień premiery jeśli tylko ktoś będzie łaskaw dać mi shareplay na jeden meczyk by sprawdzić czy nie spieprzyli pełnej wersji. Albo po prostu napiszcie jak wrażenia. Ktoś złożył preorder ?

Opublikowano

pajgi zaklepuje pierwszy wspolny spar w sieci!!!!!!!!

ps. o ile kupisz to na ps4 :P

Ja z chęcią, ale nie wiem, czy PS4 będzie chciała mieszkać u mnie. Obraziłem ją tyle razy, że gdyby teraz się zgodziła, to nazwałbym ją tanią dzifką.

Opublikowano

no wypada zrobić preorder żeby dostać DLC bo dostaje się jednego piłkarzyka z team of the year a myślę że oni są sporo warci i bardzo przydatni

filmik poniżej przypomniał mi co mnie najbardziej zgrzało w demie - każdym piłkarzykiem z np Realu gra się totalnie inaczej, Kroosem poszukujesz podania do przodu (on nigdy nie podaje wszerz irl) albo konkretnego przerzutu, Jamesem szukasz kombinacyjnych akcji, Karimem możesz przytrzymać i zgrywać do wchodzących, Bale i CR są motorkami ze strzałem z każdej pozycji - generalnie to jest gra w której możesz kopiować akcje podpatrzone w TV co jest po prostu szalone, i to po prostu wychodzi

Kroosem rzeczywiście gra się genialnie, potrzebuję taką pass maszynkę do myClub :)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

z tego co mi się wydaje to nie - każdy piłkarzyk ma ustaloną cenę (GP albo coinsy) - ale głowy uciąć nie dam

WE.jpg

i1386543327.jpg

fajni się zaczynają od miliona GP, Konami wymyślało wcześniej jakieś "wyprzedaże" gdzie się brało towary heheh :)

Edytowane przez nero2082
Opublikowano

jezu koleś gra jeszcze nie wyszła i w sumie nie wiadomo na 100 procent jak to będzie rozwiązane w 2015 a ty zasypujesz tutaj pytaniami jakby ktoś już grał w to w ogole