Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No ja pewnie w MLO trochę pogram  ;)

Chociaż najbardziej lubię zwykłe exhibition match drużynami ze "środka tabeli" , zwykła ML też zabierze odpowiednio dużo czasu. Poziom superstar i Serie A na długie zimowe wieczory :D

Edytowane przez Hendrix

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 119,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.youtube.com/watch?v=nHSYn3LAWug   pespespespespespespespespespespespespespespespespespespes <333

• Widzę, że niektórzy na forum próbują wylewać falę hejtu na nowego pesa. Myślę, że grałem na tyle długo aby się wypowiedzieć. Przytoczone w temacie wady rzeczywiście są, ale to od podejścia gracza zale

• Nie wierze, po prostu nie wierze, co tutaj piszecie. Te filmiki ktore tu wrzucacie sa fajnie zmontowane. Ale gra wyglada jak PES 2014 z poprzedniej generacji konsol. Te same animacje, z dodanymi kilka

Opublikowano

Ja wole dlatego, ze mozesz ustawic team calkowicie pod swoj typ gry, ulubione zagrania, etc.

Zadna druzyna ci tego w 100% nie da.

Opublikowano

No wiem, ja lubię po prostu grać różnymi drużynami i stylami. Od zawsze w tej serii lubiłem różnorodność. Tak samo lubię grać defensywnie z dobrym pozycjonowaniem i szybkimi kontrami, tak samo lubię dominacje w środku pola i wysoki pressing. Nawet wyspiarskie klasyczne 4-4-2 z długimi piłkami. Jakoś w mniejszym, czy większym stopniu jednak lubię symulować rzeczywistość, więc stąd granie na prawie pełnym manualu i wybieranie takiej rozrywki.

Co nie znaczy, że nie lubię innego rodzaju gry, nazwijmy to turniejowego, bo lubię tak samo :D

Opublikowano

Ja np lubie grac wlochami, ale na zadnym turnieju ich nie wybralem :F

Za to gralem ukraina na sheve i szlo niezle ;F

Opublikowano

Ja np lubie grac wlochami, ale na zadnym turnieju ich nie wybralem :F

Za to gralem ukraina na sheve i szlo niezle ;F

Też grałem Ukrainą w starych PESach, heh.

Opublikowano

Nigdy w scenę PES się nie wkręciłem, tyle razy miałem jechać na turnieje i jednak tego nie zrobiłem, trochę żałuję. Tylko w edytowanie, ale to dawno i (już) nieaktualne :D

P.S
Chociaż ustawianie własnych formacji zawsze było na propsie. Nawet Kamerunem można było sporo zdziałać ( czasy Mbomy ) i Nigerią (Amokachi, Babangida i Oliseh z petardą w nogach).

Edit: Dlatego jak dostanę swoją kopię, mam nadzieję sporo pograć z wami ;)

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

ja nigerie z powodu babangidy albo portugalie :P

Opublikowano

dostał juz ktoś z euroagd swoją kopie?

Opublikowano

Ja tylko holandia od zawsze w sercu, ale trzeba było całą drużyne edytować żeby nie grać Von Mistelroumem hehe

Opublikowano

Van Nistelrooy bral 3 obroncow na plecy w PES5 <3333333333333333333333

Opublikowano

ja nigerie z powodu babangidy albo portugalie :P

Ja zawsze sentyment do Oranje. Davids, Overmars, Kluivert i Bergkamp.

:banderas:

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

jest juz nawet of na ps4, niestety jedyne co na tej konsoli zmienia to zmyslone nazwy klubow w lidze angielskiej, herby dalej niestety po staremu i tylko cud albo nowy soft z odblokowaniem przenoszenia jpg cos tu chyba zmieni

Opublikowano

Nigeria też dobra była, demony szybkości.

Przy Nigerii nie można zapominać o tym panu.

Taribo-.jpg

Opublikowano

Dobra zassysam wersje na 360 jak ktoś chce pyknąć to gt xbartezoox

Opublikowano

west,carlos,zidane,davids - wtedy to byli pojedyncze przypadki, ze dalo sie poznac pilkarza na kamerze wide :P :P

Opublikowano

kuźwa nie mogę pobrać na PS3 ze store PL, mam tylko jakąś opcję Automatyczne pobieranie w download list HELP

Opublikowano

Zedane, Del Perio, Rabanilli i tyle w temacie <ISS Pro>

Opublikowano

Łezka kręci mi się w oku na te wspominki:/ piękne czasy::)

Opublikowano

Zagrałem kilka meczy w sieci. Gra się świetnie. Niepokoi mnie, że na te 5 meczy nikt nie strzelił gola z za pola karnego. Siadają strzały z daleka czy jak w 14 ni hooja?

Opublikowano

Mozecie wspominac grajac. Swiatowe legendy maja mega ekipke i roberto catis kreci rogale jak za starych czasow. Sheva tez jest w tym pesie ; )

Opublikowano

Ktoś pisał, że są już OFy..rzuci ktoś linkiem do wersji EU na PS3?