Kosmos 2 712 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Zależy na jakim poziomie trudności - do top player to za dużo przechodzi tych prostopadłych i generalnie wystarczy grać pressing i każdy mecz do przodu i na 0 z tyłu, komp praktycznie nie jest w stanie oddać strzału. Na superstar w myclubie kiedy gra się średnią drużyną ~75 overall przeciwko kompowi, który ma teamspirit ponad 90 i samych Zlatanów, Bale'ów, Ramosów i innych to już znacznie mniej przechodzi - przynajmniej u mnie - no chyba, że jedziecie wszystko i wszystkich po 5:0 to szacun Wg mnie jest wielka przepaść między 5 a 6 poziomem trudności, we wcześniejszych pesach jakoś mniej to odczuwałem, ale nie ma co grać z kompem za dużo, muszę kupić golda i popykać online, tylko musi mi wreszcie wpaść kilku cyborgów do teamu z czarnej piłki ;D Pewnie te mecze online - takie normalnie (nie w myclub) to to co zawsze? Real - Real - Barca - Bayern - Real - Real - Barca itd ? jakie to przykre...mikropłatności w pesie... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Zależy na jakim poziomie trudności - do top player to za dużo przechodzi tych prostopadłych i generalnie wystarczy grać pressing i każdy mecz do przodu i na 0 z tyłu, komp praktycznie nie jest w stanie oddać strzału. Na superstar w myclubie kiedy gra się średnią drużyną ~75 overall przeciwko kompowi, który ma teamspirit ponad 90 i samych Zlatanów, Bale'ów, Ramosów i innych to już znacznie mniej przechodzi - przynajmniej u mnie - no chyba, że jedziecie wszystko i wszystkich po 5:0 to szacun Wg mnie jest wielka przepaść między 5 a 6 poziomem trudności, we wcześniejszych pesach jakoś mniej to odczuwałem, ale nie ma co grać z kompem za dużo, muszę kupić golda i popykać online, tylko musi mi wreszcie wpaść kilku cyborgów do teamu z czarnej piłki ;D Pewnie te mecze online - takie normalnie (nie w myclub) to to co zawsze? Real - Real - Barca - Bayern - Real - Real - Barca itd ? jakie to przykre...mikropłatności w pesie... Jemu chyba chodzi o gold na xbl live, ale moge się mylić. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 No faktycznie, ale w my club i tak możemy sobie kupić paczki golda w sensie że monet za prawdziwą kasę. Po EA bym się tego spodziewał ale Konami... Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Inne. Teraz tylko Real Real Hehehe Panowie w ogóle to mi się popier**** z lekka... chodziło mi o PS+ a nie Golda na X'a A co do tych coinsów, które można kupić to jest masakrycznie drogo z tego co sprawdzałem i to się w ogóle nie opłaca. Ale wiadomo znajdą się pewnie dzieci hamburgery, które wyłożą na to kupę siana... Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Wcześniej było pisane coś o lidze forumowiczów? i umarło, ja bym chętnie się pisał, proponuje np. 2 lige angielską i tutaj założyć wątek i tabelkę, kto się pisze i kto lubi rozpiski ;] ja lubię rozpiski Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 No faktycznie, ale w my club i tak możemy sobie kupić paczki golda w sensie że monet za prawdziwą kasę. Po EA bym się tego spodziewał ale Konami... Jak mają mieć z tego siano i zrobić jeszcze lepszego pesa za rok to na zdrowie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 już dawni nie irytowało mnie online. Kasacja i zapomnieć i piłkach. Dość adhd grajków. 1 Cytuj
Kałach 87 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Konami jak zwykle gupki. Jestem w 7 dywizji. Potrzebuje punktow do awansu, biore Milan. Trafiam na koksow z Madrytu. Przeciwnik jest słaby ale klasa teamow robi swoje, konczymy 1- 1. Nie mam szans na awans, wkurzony biore Real..trafiam na faceta z ratingiem 750. Koles jest swietny ale gra jakims francuzkim dziadem...wygrywam 3- 2. Konami to debile Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 a podania na dobieg to miód dla idiotów grających Realem. 1 Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Wcześniej było pisane coś o lidze forumowiczów? i umarło, ja bym chętnie się pisał, proponuje np. 2 lige angielską i tutaj założyć wątek i tabelkę, kto się pisze i kto lubi rozpiski ;] ja lubię rozpiski No to rozpylamy temat i pójdzie jak domino, a z moich friends czy twoich też będzie grupka, max 16 osób, może być nawet przed świętami ;] Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Wcześniej było pisane coś o lidze forumowiczów? i umarło, ja bym chętnie się pisał, proponuje np. 2 lige angielską i tutaj założyć wątek i tabelkę, kto się pisze i kto lubi rozpiski ;] ja lubię rozpiski No to rozpylamy temat i pójdzie jak domino, a z moich friends czy twoich też będzie grupka, max 16 osób, może być nawet przed świętami ;] ja niestety nie mam znaomych z pesa bo od 2008 nie grałem w PESa...ale polecam się w ogarianiu bo mam doświadczenie Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Proponuje stworzyć wątek tutaj kącik forumowiczów i wpisujemy tag i gg forumowicza, pozniej losowanie druzyn i rozpiski, dwa,mecze w tygodniu np. Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Kupiłem PS+ rozegrałem 10 meczów online i w żadnym nie było lagów wow - szacunek. Asekuracyjnie gram online tylko i wyłącznie w MyClub żeby nie było samych Reali Madrytów Niestety większość grajków na których trafiłem to jeździcy bez głowy ciągle spamujący podanie na dobieg - boooring.Boli jak się patrzy jak ktoś aż tak spamuje to samo mimo niepowodzeń over and over... Niestety nadal losuje mi same drewna o losie. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) Jeśli chodzi o my club i losowania to zawsze wpada albo kula nr 6 po rozpoczęciu losowania, albo kula w takim kolorze jak kula nr 6 po rozpoczęciu losowania. Edytowane 7 grudnia 2014 przez adasiulko Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) Też o tym czytałem: http://steamcommunity.com/app/287680/discussions/0/624076751566937998/?insideModal=1 Poza tym coś w tym jest bo przeciwnicy jeśli już mają jakiś koksów to najczęściej jest to: Zlatan, Bale, Ribery, Yaya Toure, Ramos. Nie mam listy ilu z tego było wylosowanych jako bonus z pre-ordera. Jednak nigdy jeszcze nie widziałem aby przeciwnik miał: Teveza, Diego Costę, Lewandowskiego czy też Neymara. I jak już gram z takim gościem co ma kosków to od razu ma kilku na raz minimum 4-5. Najczęściej połączenie Ramos-Toure-Ibra/Cavani. Mam wrażenie, że niektórych kosków losuje znacznie częściej niż innych... Edytowane 7 grudnia 2014 przez michu86- Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Ja gram w zasadzie tylko online division, My Club nie ruszyłem jeszcze. Matchmaking działa dobrze, można normalnie pograć z ludźmi na podobnych ustawieniach do siebie. Zwykle jakość meczy jest nieporównywalnie lepsza niż granie z wyszukiwaniem bez restrykcji (szczególnie jak gra się bez asyst). Chociaż nawet i tu potrafią się spamerzy trafić, nie mniej skuteczność takiej gry jest mała (wczoraj trafiłem na gracza: on FC Barcelona, ja AS Roma, próbował ciągle spamować, ale skończyło się posiadaniem piłki 72:28 dla mnie i wygraną 1:0)Dla mnie jest najlepiej w historii jeśli chodzi o PES i tryb online, sporo naprawdę fajnych spotkań rozegrałem, nawet przegrywając 1 Cytuj
polson 7 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 ale mam bol doopy. przecena na psn…3 tyg po premierze, jakis bez sens, za rok na pewno sie wstrzymam. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 jest ktoś chętny kroic cebulę ? Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Witam . Szybkie pytanie . Ile GB ma PES 2015 już razem z aktualizacjami bo mam konsolę 12 GB tylko i nie wiem czy moge brać wersję cyfrową . Może ktoś zerknąć ? 79 zł za cyfrówkę to istne szaleństwo Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Kolejne 10 meczów w myclub online za mną i nie wiem czy mam takie szczęście czy co... ale trafiłem 10 razy na grajków, którzy używają do gry tylko dwóch klawiszy R1 i trójkąt - poezja. Ktoś próbował online w BaL? Jak to wygląda, bo w nie pamiętam którym PESie było tak, że max można było w 4 grać vs com. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Pierwszy mecz, pierwsza bramka, Krychowiak 1, Real 0 1 Cytuj
suchy91 0 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Hej, czy ma ktos was pojęcie czy na ps4 jest cross buy z ps3? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Na PSN pisze, że nie. Kupiłem w promocji za 116zł i nie żałuję. Grałem 6 godzin dzisiaj i syndrom jeszcze jednego meczu jak najbardziej występuje. Gdybym mógł to grałbym dalej Jak narazie przenikających prostopadłych nie uświadczyłem, więc raczej nie będzie takiej tragedii jak w PES 2013 (przez to przestałem w niego grać). Online działa ok, jeden mecz mi rozłączyło przez lagi. W myClub jak narazie mam Gervinho, Lahma i Gotze ze znanych. Tryb mi się podoba - przez to że daje nam losowych graczy jest jakieś zróżnicowanie w składach. za taką kasę imo warto, w końcu się uwolniłem od tej FIFY 1 1 Cytuj
kamson11 13 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 nie bylo mnie pare dni wlaczam online wyszukuje praktycznie od razu mowie o super poprawilo sie zagralem 3 mecze kazdy z lagami...jeden gosc darl sie do mikrofonu zawsze jak mialem sytuacje i zawsze klatkowalo na 1,5 sekundy. Porazka ludzie nie potrafia uczciwie grac. inna sprawa, ze lagow podczas dlugiego wyszukiwania nie mialem nigdy. oprocz tego gierka super Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Wczoraj grałem prawie 3h po sieci, lagi tylko w pierwszym meczu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi