Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

b3ww05.jpg

Premiera już za kilka dni, więc warto wrzucić temat. Będzie się można w końcu trochę przestraszyć ;)

• Odpowiedzi 97
  • Wyświetleń 17,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Kasias
    Gość Kasias

Bądź szczery i po prostu zapytaj: będzie potem strzelanie z gunów? Nie, nie będzie. Amator.

• No i po co w ten sposób ? coś ci dziś nie poszło ?  Źle interpretujesz moje pytanie. Pytałem czy pojawią się klimaty zbliżone lub podobne Silent Hill.  Jeśli szukasz zaczepki to mnie nie sprowokujes

• To jak tu niema żadnej broni to jak się w to gra?spacerujesz sobie i podziwiasz piękne widoki...Szczerze mówiąc brzmi biednie.

Opublikowano

Ciekawi mnie opinia konsolowców wychowanych na bardziej rąbankowym podejściu do horrorów. Tutaj nie ma broni, typowa ( chociaż już ciut bardziej skomercjalizowana ) szkoła gier z dreszczykiem z PC-tów.

Opublikowano

? Tak ale zawsze w jakimś, mniejszym lub większym stopniu walka występowała. Tutaj mamy podejście które od pewnego czasu jest związane z horrorami stricte na PC ( FPP, brak broni, walki ). Ciekawe jak na PS4 zostanie przyjęta tego typu konwencja.

Opublikowano

Przyjmie się tak samo jak na PC. Te wszystkie horrory oparte na ucieczce, nie walce, są adresowane do naprawdę wąskiego grona odbiorców. Na PS4 tez znajdą się zainteresowani a biorąc pod uwagę, że gry niezależne na PS3, czy Vicie mają sens, to podejrzewam, że i takie horrory będą ogrywane nie rzadziej niż na PC

Opublikowano

Niedawno skonczylem wersje PC i nie moge sie doczekac jak ponownie zagram na PS4. Gra ma mega klimat i dla kogos kto lubi horrory to pozycja obowiazkowa.

Opublikowano

w chwili obecnej na PS4 nie ma dla mnie nic ciekawego(co lepsze ograłem juz), do tego gra jest w PS+   -   nie ma opcji żeby sie nie skusić.

thrailer mnie wciągnął, będę katował do napisów końcowych :)

Opublikowano

Po Resident Evil przyda się jakiś dobry Horror, tym bardziej na PS4, jakieś wieści kiedy będzie dostępna?

Opublikowano
  • Autor

? Tak ale zawsze w jakimś, mniejszym lub większym stopniu walka występowała. Tutaj mamy podejście które od pewnego czasu jest związane z horrorami stricte na PC ( FPP, brak broni, walki ). Ciekawe jak na PS4 zostanie przyjęta tego typu konwencja.

Coś w tym jest. Bardzo dawno temu grałem w Clock Tower na PSX a trochę później w Haunting Ground na PS2. Tak ciągle uciekając i szukając kryjówek, człowiek w końcu miał dosyć i zaczął marzyć o jakimś karabinku lub pistolecie.  No chociaż o malutkiej gazrurce.

Jeżeli chodzi o mnie to nie wiem czy po latach zmienię podejście i w końcu polubię być zdominowany ;) .

Opublikowano

Sam jestem cholernie ciekaw Outlast'a. 

W Amnestię pograłem może z godzinę i już więcej nie odpaliłem, bo średnio podobało mi się to straszenie i chodzenie z lampą w ręku.

Tutaj w sumie będzie to samo, tylko z kamerą.. 

we will see za 3 dni :) 

Opublikowano

Clock Tower3 tak to był prawdziwy horror. Świetnie się grało nocną porą, mam nadzieję że ta gra choć w pewnym stopniu sprawi że wrócą stare dobre wspomnienia:-D

Opublikowano

To jak tu niema żadnej broni to jak się w to gra?spacerujesz sobie i podziwiasz piękne widoki...Szczerze mówiąc brzmi biednie.

Opublikowano

To jak tu niema żadnej broni to jak się w to gra?spacerujesz sobie i podziwiasz piękne widoki...Szczerze mówiąc brzmi biednie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dodam do koszyka ale watpie zebym kiedykolwiek w to zagral, boje sie grac w taki gry bo mnie potem cos pod lozko wciagnie..

Opublikowano

Ja się bałem grać w niektóre chaptery w pierwszym Uncharted, a co dopiero w prawdziwy horror miałbym zagrać :D no, ale skoro za darmo to się zobaczy choć wątpię żebym całe ukończył

Opublikowano

Ja na starość niestety też już nie mam nerwów do takich gier :) kiedyś grało się w SH i inne. A teraz nawet DeadSpace 2 nie skończyłem bo się w(pipi)iałem że co chwile coś mi wyskakuje z za rogu

Opublikowano

a ja mam zupełnie inaczej..   kiedyś kumpel za mnie ogrywał pierwszego Silenta, kiedy to ja siedziałem z boku chowając sie za jego plecami w razie W - to byly piękne czasy. dziś sam nadrabiam zaległości zagranica, gdzie większość znajomych przeszła na platformę PC i nie ma nawet z kim pograć :(  poza tym z recenzji powyżej wynika, ze to będzie w porywach średnie, no chyba, ze błędy zostały usprawnione i dynamika przyspieszy. obadamy..

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Widzę mocno się sugerujesz jakimiś dziwacznymi recenzjami z yt. 3,5 h ? To już widzę jak pajac grał, bieganie na pałę bez dokładnego oglądania wnętrz i większej "wczuwki" jakbyśmy to my sami byli. No jak ktoś tak chce grać to zapewne dostrzeże pewne babole i przesprintuje przez 3h.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Przeważnie po to są recenzje,zresztą chyba jak pisze o dynamice to widzi ją na gameplay'u i recenzja nie ma tu nic do rzeczy.

Opublikowano

"Dynamiki" cokolwiek to dla was znaczy ( bo nic nie widziałeś ), to sobie poszukaj we wspaniałym RE6. Marian to się nie przyjmie na konsolach.  

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Czemu piszesz w liczbie mnogiej? Nic nie mam do tej gry.