anarom_pl 120 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Premiera już za kilka dni, więc warto wrzucić temat. Będzie się można w końcu trochę przestraszyć Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Ciekawi mnie opinia konsolowców wychowanych na bardziej rąbankowym podejściu do horrorów. Tutaj nie ma broni, typowa ( chociaż już ciut bardziej skomercjalizowana ) szkoła gier z dreszczykiem z PC-tów. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Przecież na konsolach są serie Fatal Frame, pierwsze Silent Hill, Forbidden Siren. A na współczesnych konsolach horrory nie istnieją, to fakt. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 ? Tak ale zawsze w jakimś, mniejszym lub większym stopniu walka występowała. Tutaj mamy podejście które od pewnego czasu jest związane z horrorami stricte na PC ( FPP, brak broni, walki ). Ciekawe jak na PS4 zostanie przyjęta tego typu konwencja. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Przyjmie się tak samo jak na PC. Te wszystkie horrory oparte na ucieczce, nie walce, są adresowane do naprawdę wąskiego grona odbiorców. Na PS4 tez znajdą się zainteresowani a biorąc pod uwagę, że gry niezależne na PS3, czy Vicie mają sens, to podejrzewam, że i takie horrory będą ogrywane nie rzadziej niż na PC Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Niedawno skonczylem wersje PC i nie moge sie doczekac jak ponownie zagram na PS4. Gra ma mega klimat i dla kogos kto lubi horrory to pozycja obowiazkowa. Cytuj
MEVEK 3 523 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 w chwili obecnej na PS4 nie ma dla mnie nic ciekawego(co lepsze ograłem juz), do tego gra jest w PS+ - nie ma opcji żeby sie nie skusić. thrailer mnie wciągnął, będę katował do napisów końcowych Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Czemu nie ma na PS3 Bo dostaliście lepsze gry?... Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Po Resident Evil przyda się jakiś dobry Horror, tym bardziej na PS4, jakieś wieści kiedy będzie dostępna? Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 2 lutego 2014 Autor Opublikowano 2 lutego 2014 ? Tak ale zawsze w jakimś, mniejszym lub większym stopniu walka występowała. Tutaj mamy podejście które od pewnego czasu jest związane z horrorami stricte na PC ( FPP, brak broni, walki ). Ciekawe jak na PS4 zostanie przyjęta tego typu konwencja. Coś w tym jest. Bardzo dawno temu grałem w Clock Tower na PSX a trochę później w Haunting Ground na PS2. Tak ciągle uciekając i szukając kryjówek, człowiek w końcu miał dosyć i zaczął marzyć o jakimś karabinku lub pistolecie. No chociaż o malutkiej gazrurce. Jeżeli chodzi o mnie to nie wiem czy po latach zmienię podejście i w końcu polubię być zdominowany . Cytuj
kroolik37 0 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Sam jestem cholernie ciekaw Outlast'a. W Amnestię pograłem może z godzinę i już więcej nie odpaliłem, bo średnio podobało mi się to straszenie i chodzenie z lampą w ręku. Tutaj w sumie będzie to samo, tylko z kamerą.. we will see za 3 dni Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Clock Tower3 tak to był prawdziwy horror. Świetnie się grało nocną porą, mam nadzieję że ta gra choć w pewnym stopniu sprawi że wrócą stare dobre wspomnienia:-D 1 Cytuj
bolo32 2 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 To jak tu niema żadnej broni to jak się w to gra?spacerujesz sobie i podziwiasz piękne widoki...Szczerze mówiąc brzmi biednie. 2 Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) To jak tu niema żadnej broni to jak się w to gra?spacerujesz sobie i podziwiasz piękne widoki...Szczerze mówiąc brzmi biednie. Edytowane 3 lutego 2014 przez YETI 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Dodam do koszyka ale watpie zebym kiedykolwiek w to zagral, boje sie grac w taki gry bo mnie potem cos pod lozko wciagnie.. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Ja się bałem grać w niektóre chaptery w pierwszym Uncharted, a co dopiero w prawdziwy horror miałbym zagrać no, ale skoro za darmo to się zobaczy choć wątpię żebym całe ukończył Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Ja na starość niestety też już nie mam nerwów do takich gier kiedyś grało się w SH i inne. A teraz nawet DeadSpace 2 nie skończyłem bo się w(pipi)iałem że co chwile coś mi wyskakuje z za rogu 1 Cytuj
MEVEK 3 523 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 (edytowane) a ja mam zupełnie inaczej.. kiedyś kumpel za mnie ogrywał pierwszego Silenta, kiedy to ja siedziałem z boku chowając sie za jego plecami w razie W - to byly piękne czasy. dziś sam nadrabiam zaległości zagranica, gdzie większość znajomych przeszła na platformę PC i nie ma nawet z kim pograć poza tym z recenzji powyżej wynika, ze to będzie w porywach średnie, no chyba, ze błędy zostały usprawnione i dynamika przyspieszy. obadamy.. Edytowane 4 lutego 2014 przez MEVEK Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 (edytowane) Widzę mocno się sugerujesz jakimiś dziwacznymi recenzjami z yt. 3,5 h ? To już widzę jak pajac grał, bieganie na pałę bez dokładnego oglądania wnętrz i większej "wczuwki" jakbyśmy to my sami byli. No jak ktoś tak chce grać to zapewne dostrzeże pewne babole i przesprintuje przez 3h. Edytowane 4 lutego 2014 przez Sibian Cytuj
Pupcio 18 436 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Przeważnie po to są recenzje,zresztą chyba jak pisze o dynamice to widzi ją na gameplay'u i recenzja nie ma tu nic do rzeczy. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 (edytowane) "Dynamiki" cokolwiek to dla was znaczy ( bo nic nie widziałeś ), to sobie poszukaj we wspaniałym RE6. Marian to się nie przyjmie na konsolach. Edytowane 4 lutego 2014 przez Sibian Cytuj
Pupcio 18 436 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Czemu piszesz w liczbie mnogiej? Nic nie mam do tej gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi