tk___tk 4 795 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fo4_r5RlBII SHIT JUST GOT REAL Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 ciekawe czy dam rade skonczyc 1 sezon do tego czasu ;/ Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 8 sezon był słaby, ale i tak się jaram. Mam nadzieje, że oglądalność będzie dobra i przedłużą do do klasycznych 24 odcinków, bo jak to tak 12 =/ Chyba sobie zrobie rewatcha. To chyba najbardziej wciągający serial jaki w życiu oglądałem, więc nie powinno być problemów z ilością odcinków Cytuj
erix 303 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 z 24 jest jak Lostem , duzo malkontentow , mowia , ze slabe to , ze przecietne. Ale obydwom tym serialaom nie mozna odmowic ich znaczenie w historii wspolczesnej TV, trzeba znac i szanowac chocby z tego wzgledu , ze przyciagnely masy do tivikow i napedzily zlota ere tv ktorej jestesmy swiadkami. czekam 1 Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 jakie slabe zaje.biste zwlaszcza sezony 2, 3, 5 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 24 zawsze miał dobre cliffhangery na końcach odcinków, od razu wrzucało się kolejny odcinek. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Jaram się okrutnie, ale oglądanie od początku trochę jednak boli głupotami jakie w tym serialu występują. Skończyłem dwa pierwsze sezony i ilość absurdów mnie na tę chwilę zniechęciła do oglądania dalej. 2 sezon - Jack rozbija się zestrzelonym samolotem, lądują awaryjnie w lesie, Jack wyciąga gałąź z kolana by za chwilę klęczeć przez półtora odcinka na kolanach, następnie popierdziela przez ileśtam odcinków jak gdyby nic by potem zostać porwany, być torturowanym, umrzeć (!), być reanimowanym i do końca sezonu mieć problemy z sercem przeżywając 2 ataki serca... Za dużo tego. A szkoda, bo 3 sezon zapamiętałem jako jeden z tych najbardziej emocjonujących ale muszę sobie zrobić przerwę. Nie zmienia to faktu, że do maja się wyrobię i CZEKAM! Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 No ale w tym serialu chyba o to chodzi. Nie bez powodu główny bohater ma inicjały JB. James Bond, Jason Bourne, Jack Bauer - każdy z nich jest na swój sposób "superbohaterem" i myślę, że postać Jacka też była stworzona w ten sposób - z przymrużeniem oka. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Ja wiem, że to Bauer, zdaję sobie z tego sprawę. Ale w pierwszym sezonie nie było takich przegięć i oglądało się go bardzo przyjemnie po latach. Drugi sezon mnie jednak odrzucił tym co pisałem wyżej. Zawsze ten sezon mi się kojarzył ze świetnym motywem z siostrami, bombą atomową w LA i fajną intrygą związaną z wojną na Bliskim Wschodzie. No i ta wiecznie wpadająca w kłopoty Kim, ale ona przynajmniej śliczna była Na razie mam co oglądać bo olimpijska przerwa się skończyła i wyjdzie to mi i serialowi na dobre. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) http://hatak.pl/artykuly/pierwszy-zwiastun-24-live-another-day Edytowane 8 marca 2014 przez Kriseh Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Bez charakterystycznego odliczania i tylko 12 godzin, ale i tak się jaram. Uwielbiam ten serial od 2002 roku. Ostatnie sezony nie były tak dobre jak pierwsze, a mimo to oglądałem z wypiekami na twarzy. Liczę że oglądalność będzie wysoka i zobaczymy kolejne sezony. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 No ale w tym serialu chyba o to chodzi. Nie bez powodu główny bohater ma inicjały JB. James Bond, Jason Bourne, Jack Bauer - każdy z nich jest na swój sposób "superbohaterem" i myślę, że postać Jacka też była stworzona w ten sposób - z przymrużeniem oka. Justin Bieber ... Tak jak aux napisal, szkoda ze tylko 12 godzin, mimo to jaram sie, niedawno obejrzalem cala serie i bardzo mi sie podobala, zakonczenie ostatniego sezonu nie bylo satysfakcjonujace, chce wiecej. Cytuj
erix 303 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 (edytowane) Lada moment startujemy 2 godzinna premiera. Recap z jajem dotychczasowych przygod Jacka kilp z nowego sezonu edit: w dobrych sklepach internetowych pojawily sie pierwsze sezony w legit HD , wczesniej nie dostepne. Akurat do powtorki Edytowane 6 maja 2014 przez erix Cytuj
erix 303 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Sorry za double post , ale JACK IS BACK 24 S09E01 720p HDTV X264-DIMENSION 24 S09E02 720p HDTV X264-DIMENSION Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Odcinki obejrzane i co tu dużo mówić, stare, dobre 24. Jack jak zwykle wymiata, solidna porcja akcji, szybkie tempo i cała reszta rzeczy, za które kochamy 24. Start nastraja optymistycznie i mam nadzieje, że scenarzyści szykują jakieś bomby w kolejnych odcinkach. A jak nie, to cóż, będzie po prostu kolejny solidny sezon 24. Tak czy owak, jest konkret. 1 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Zgadzam się z przedmówcą. Jest konkret, ogląda się to świetnie tak jak poprzednie sezony. Magia 24 wciąż działa. Zmiana miejsca akcji wyszła na plus. Londek dobrze wypada w filmach, no i przyjemnie zobaczyć Bauera w bliskich nam realiach architektonicznych. Obsada daje radę, oczywiście najbardziej mi się podoba pani Iwonka, ciekawe czy nazwisko Morgan to przypadek Fatalnie wygląda Chloe, z sympatycznej brzyduli zrobili chodzący koszmar. Podobają mi się poruszane tematy, jak zwykle na czasie. Obejrzałem właśnie trzeci odcinek i jestem zachwycony. Jack strzelający do cywili - mocne! Jedyne co mnie potwornie drażni to obrzydliwa polityczna poprawność. Jasne, wcześniej też występowała, ale im człowiek starszy tym bardziej uczulony na telewizyjne bzdury. Terrorysta z moralesami przed zamachem? Biała babka szefową złych? No ludzie! Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 drugi twoj spiler przeciez to juz bylo we wczesniejszych sezonach co w tym dziwnego a glowna baba slaba na maksa ale jakc bauer znowu rzadzi o tise liczy Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 A propos tego drugiego spoilera powyżej - znając życie i ten serial, to nie jest główny bad guy/bad woman No i fajnie jest widzieć Jacka popylającego po mieście, w którym mieszkam prawie 2 lata Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 widziales jak krecili serial ??? co ty tam robisz u nich ?? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 czerwca 2014 Autor Opublikowano 12 czerwca 2014 podobał m i się ostatni odcinek ponieważ było w nim dużo wybuchów. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 spoko ten sezon, ale... nic nowego/wyjątkowo ciekawego tutaj nie mataki czysty fanservice, zebranie pomysłów i tradycyjnych dla serii motywów z poprzednich sezonów i sklejenie ich w kolejną przygodę Jacka. Wszystko takie oklepane totalnie. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 narazie brakuje takiego mocnego przygmocenia jak cos na przyklad smierc szapel'a albo tortury brata bauera albo zabicie swiadka na przesluchaniu serial fajnie idzie w dobra strone nie jest zle ale brakuje takiego mocne uderzenia ze lekcje az same sie odrabiaja w plecaku aby bylo nagle powaznie Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 ale bylo w odcinku dzisiaj!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi