AllenIverson76 0 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Witam, w najbliższej przyszłości planuję kupić Wii Mini, mam jednak trzy zasadnicze pytania. 1) Mam kineskopowy telewizor (ten gruby) Daewoo, nie wiem dokładnie ile cali, ale na oko 13-14 i nie wiem, czy na takim super sprzęcie zadziała ta konsola. 2) Kolejny problem to - tóż przy telewizji mam łóżko i wiem, że Wii wykorzystuje głównie ruch, niestety przez ustawienie łóżka przy TV nie ma miejsca na tańce i inne wygibasy, czy można grać na Wii bez ruchu? 3) Mam zamiar kupić Wii Mini + Mario Kart Select - i tu moje pytanie, czy można trzymać tę kierownicę od Gokartów w dowolny sposób ,czy trzeba ją postawić gdzieś? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 1. Każdy telewizor kineskopowy będzie dobry, ale na takim małym czymś nawet szkoda byłoby mi grać. Zero detali, zero przyjemności z gier 2. Wii opiera się na ruchu, z tym, że nie musisz skakać przed TV. Ale przygotuj się na machanie nadgarstkami i na ruchy rękoma - to jest konieczność. Nie musisz zaraz skakać po łóżku, wystarczy wytrenować nadgarstki. 3. Możesz trzymać tę kierownicę przed sobą i wystarczy. Nie stawiasz jej, bo nawet nie ma jak tego zrobić. Trzymasz w łapach, jak Wiilota Wii ma kilka dobrych gier (jak Metroid Prime 3, SMG 1 & 2, Zelda Twilight Princess, SPM, NSMB) - generalnie fajny zakup i będzie w co grać, ale ten telewizor... no cóż, Twoja sprawa. W każdym razie konsola będzie działać Cytuj
AllenIverson76 0 Opublikowano 4 lutego 2014 Autor Opublikowano 4 lutego 2014 Jednak jeszcze się zastanowie, czy warto grać na takim maluchu. Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 ja bym się na Twoim miejscu zastanowił czy warto brać Wii mini. w porównaniu do klasycznego Wii nie ma funkcji sieciowych, nie ma możliwości podpięcia Componenta i przede wszystkim nie ma wstecznej kompatybilności z Gamecube'em bierz zwykłe Wii, szkoda pieniędzy na tą "miniaturkę" Cytuj
AllenIverson76 0 Opublikowano 5 lutego 2014 Autor Opublikowano 5 lutego 2014 Ale podstawki Wii już nie sprzedają, a ja mam taką dziwną fobię, że wszystko, co używane to słabsze itp. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 To raczej pora sie przekonac do uzywanego, bo naprawde kupno Wii Mini jest bardzo glupim pomyslem... Pierwsza wersja Wii z wyjsciem component + obsluga gier na GaCka to jedyne sluszne wyjscie Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 chcesz grać w tytuły z ngc? chcesz grać przez internet? chcesz grać na czymś większym niż 21" crt? Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Internet to już chyba Wii nie potrzebny. Bo sewery sa off. Jak nie zależy Ci na emu Gacka bierz mini. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 spokojnie, można jeszcze popykaćonline Cytuj
AllenIverson76 0 Opublikowano 10 lutego 2014 Autor Opublikowano 10 lutego 2014 Właściwie to prócz True Crime i Neighbours from Hell to chyba chciałbym zagrać tylko w gry z Wii. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 To "chyba" musisz byc pewny Sam kiedys myslalem nad Wii Mini. Ale potem popatrzalem onlie.ze uzywana z GC wejsciemi mozna kupic taniej a w takiego Wind Wakera albo Twin Snakes warto zagrac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi