Zimol 85 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 (edytowane) Witam, premiera ponoć 6 marca, tematu nie ma. Czy tylko ja się jaram? Jeśli Obsidian nie zawali i gra faktycznie zachowa dzięki zaangażowaniu w projekt twórców SP: Matt Stone'a i Trey Parkera - charakter i zwariowany humor znany z serialu animowanego, to możemy otrzymać jedną z ostatnich tak dobrych gier na "wymierającą generację" konsol. Naprawdę nie wiem jakim trzeba być jaskiniowcem żeby nie znać tego show, ale potencjał ta licencja ma ogromny! Potężna baza fanów z miejsca gotowych kupić grę, mocne nawiązanie czy wręcz związanie gry z tym co człowiek już zobaczył wcześniej w serialu, klozetowo-refleksyjny humor, barwna ekipa postaci, ciekawy motyw: jesteś nowym dzieciakiem w South Park i zostajesz rzucony prosto w wir walki między dwa obozy, którym dowodzą Kyle i Cartman - walczące o tytułowy Kijek Prawdy Szarpie jak Reksio szynkę na premierze, mam nadzieję że gra nie skończy jak Walking Dead: Survival Instinct, gdzie pogrzebano bardzo popularną postać, dosyć ciekawe licencje i tło wydarzeń na rzecz bezpłciowej sieczki. Edytowane 4 lutego 2014 przez Zimol Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 masz w dziale PS3 niestety ten już jest w stanie agonalnym. Cytuj
waciak 515 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Ja czekam z niecierpliwością od czasu kiedy usłyszałem, że gra powstaje. Nie wiem czy tak było pierwotnie ale system walki, ostatnim filmie, pokazuje, że będzie to turówka jak w FF. Na początku wydawało mi się, że walczyło się w czasie rzeczywistym. Jakby to nie było rozwiązane to dla mnie must have. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 (edytowane) Aha, gra jeszcze nie wyszła, naoglądałem się u Pewdiepie i myślałem że już jest Ktoś tutaj kupuje żeby potem opisać co i jak? Edytowane 25 lutego 2014 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
waciak 515 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Jak będę miał to na pewno podziele się wrażeniami Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 3 marca 2014 Autor Opublikowano 3 marca 2014 Ja podziękowałem konsolowemu wydaniu z uwagi na cenzurę, mój poczciwy lapek pociągnię South Parka, gra ma komiczne wymagania jak na dzisiejsze czasy (co przy takim designie nie dziwi). Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Obejrzałem pierwsze kilkanaście minut gameplaya i jestem pod wrażeniem klimatu jaki posiada też gra. Odwzorowanie serialu jest miażdżące. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi