Gość ragus Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Podobno cos sie (pipi)ie teraz, moze przeciazony jest. Jak dostaniesz drugi kod to chetnie przyjme. Jeżeli dostanę to ci oddam jakby co. edit: no, załapało wreszcie. ściągam. Edytowane 14 lutego 2014 przez ragus Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 14 lutego 2014 Autor Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Bandyty (pipi)one. Losowej bety się (pipi) zachciało, gimbaza dostaje kody a prawdziwi fanole nie. Niech się (pipi)ią z tym codem (pipi)onym. Raven a tobie się już takie smary zbierają, że ja nie wiem. Edytowane 14 lutego 2014 przez Sibian Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 ehehehe a myślałem, czy Ci nie oddać kodu, ale skoro jesteś taki niemiły to pewnie sam sobie pogram 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Łohoho, ale za(pipi)iście się w tej grze można poruszać. Te skakanie po ścianach daje radę. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 W końcu dostałem się do jakiejś dobrej bety.Z tego co widzę prawie każdy się dostał więc będzie można wieczorem spróbować razem zniszczyć hamburgerów. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Ja nie dostałem a chętnie potestowałbym Jak ktoś będzie miał zbędny to przygarnę i obiecuję dać w tyłek karcie graficznej i CPU Edytowane 14 lutego 2014 przez GwynBleidd_79 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Jestem pod wrażeniem. Dużo kombinowania, patent z nabijaniem killi po to aby przywołać Titana jest bardzo ciekawy, dobre sterowanie. Jeżeli to faktycznie jest klon coda dla hamburgerów, no to chyba lubie klony coda. Cytuj
Shankor 1 617 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Kurcze fajnie to wygląda. Ale poczekam do finalnej wersji. Nie zapominajmy, że to EA Poza tym 150zł + origin + zapewne masa DLC = czekam na wersję GOTY Edytowane 14 lutego 2014 przez Shankor Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Przetestuje bete i jak bedzie mi dobrze chodzic to tez pomysle nad zakupem ale to po czasie, 150zl za strzelanke bez singla to nie dam na bank. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Ehh nie dostałem klucza, jakby ktoś miał niepotrzebny to z chęcią przygarnę Pytanie do grających, duże wymagania ma gra ? Edytowane 14 lutego 2014 przez Moldar Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Ja chyba złoże preorder to tak szybko po godzinie grania. Dziś po pracy walentynki więc nie pogram ale jutro cisnę. Gra to mistrzostwo jak na razie. Na początku spoko tutorial który mi uświadomił że lepiej grac padem i potem 3 mecze rozegrane na padzie i geniusz. Ja pierdziele nigdy się nie spodziewałem że na pc będzie mi się lepiej grało na padzie. Nie żałuje że nie mam xbox one bo na pc też mogę grac na padzie i wymiatać. W tej grze bardziej liczy się ruchliwość od celowania:) meczyk zaczynasz jako piechur i naparzasz w graczy oraz boty a po 3 min wchodzisz do tytana i rozpierdziel na maxa. Sam nie wiem czy lepiej mi sie gra jako piechur czy jako tytan. Swoją drogą bardzo łatwo tytany rozwalić więc nie ma problemu że człowiek w tytanie będzie prawie niezniszczalny. Dzięki botom na planszy nikt nie ma kill ratio poniżej 1 czy nawet 2 Moja średnia przed zgonem to 2 pilotów i 6 botów oraz 1 tytan (zabicie tytana nie równa się zabiciu pilota) . 0 lagów i 0 zawiech czyli EA uczy się na błędach BF4. Na dzień dzisiejszy to moja ulubiona sieciowa strzelanka ale ja gram tylko w coda na ps4 bo bf4 z powodu błędów i wywalania leży na półce nie ruszony Jeden minus gry to grafika. W FPS'ach jednak ma ona znaczenie a wygląda równie biednie co CoD Ghost. Mam super high end komputer i wszystko ustawiłem na max. Gra chodzi płynniutko ale brzydko to wygląda. No ale jeżeli gra ma pięknie wyglądac i być niegrywalna jak bf4 to wolę super grywalną i brzydką giereczke Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 co jest wpisuje kod do bety i wyskakuje jakiś błąd Podczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Jakie to jest zaje.biste. Zaczynam żołnierzem - > nabijam kille na mobach i graczach -> JE.B TITANFALL I się zaczyna. Mam broń główną, która wspomagana jest rakietami. Mogę dashować w każdym kierunku, mogę absorbować pociski lecące na mnie i je odbijać, a jak mój Titan jest w stanie krytycznym, to zostaję wyrzucony 20 m w powietrze i kombinuję dalej. Skaczę bo budynkach, zabijam, no magia. Co ciekawe, wydaje się to dosyć zbalansowane. Titan niby kozak, ale piechota spokojnie może go zdjąć. Tydzień temu miałem Titanfalla w du.pie, a teraz myślę nad preorderem. Tylko 12 graczy? Nie wiem, nie zauważyłem. co jest Wyloguj się z Origina, wejdź jeszcze raz i jak będziesz wpisywał/wklejał kod, to zrób to bez myślników. U mnie po kilku razach załapało. Edytowane 14 lutego 2014 przez ragus Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) To już rozdawali kody? Buuuu, jak zwykle nic Niby komp ciągnie ładnie wszystko (poza BF4 które ma 20-30 FPS zarówno na Low jak i na High xD) co nie wymaga minimum dx 11, no ale... w ciemno nie kupuję. Edytowane 14 lutego 2014 przez Kazuun Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 No, także są ładniejsze FPSy, ale co z tego, skoro gra się bombowo. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Po becie nie spodziewaj się że sprawdzisz optymalizację.W bf4 gram w full hd ultra ~60fps a tutaj muszę ustawiać wszystko na low by dało radę pograć.Ale gameplay bardzo dobry , w końcu coś szybkiego. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 jak ktoś będzie miał problem z wpisaniem klucza to niech zrobi to przez telefon. poszło za pierwszym razem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 To jak, gramy wieczorem panowie? Ostrzegam, jestem chu.jowy, ale boty dobrze zabijam jakby co. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Również mam kod i zdążyłem pograć 2 godziny. Jak świetna jest to gra docenić mogą jedynie osoby, które w nią zagrały. FIlmiki na yt nic sobą nie reprezentują a granie 6vs6 jest wystarczająco intensywne jak dla mnie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Dokładnie. Gameplaye mnie nie przekonywały, ale po zagraniu zmieniłem zdanie o grze o 180 stopni. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) całkiem niezła. jak oglądałem te wszystkie gameplaye to również nie rozumiałem nad czym się ludzie zachwycają ale jest bardzo dobrze. Edytowane 14 lutego 2014 przez sosnaa Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Ja mogę grac ale gram na padzie i robie parkour W ostatniej rozgrywce przed robotą zabiłem 3 tytany jako pilot a w ogóle nie bawiłem się tytanem tylko na piechotę całą grę Genialne jest kampienie na tytanie kolegi Ja i jeszcze jeden koleś usiedliśmy po bokach tytana i przeciwnik się zdziwił jak tytan mu 3 rakietnice prosto w czache zapuścił Minusem jest to iż żywotność człowieka przyklejonego nie do swojego tytana jest bardzo krótka jak nie masz refleksu Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 To podawajcie nicki origin wieczorem albo w weekend można razem pograć.Jak na razie jedyne co mi się nie podoba to tragiczna optymalizacja(gra zjada całą pamięć na grafice nawet na medium :O) Nick:SpacierShark123 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi