Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

Opublikowano

Wchodzisz do lobby i zapraszasz znajomych. Potem wybieracie tryb i do boju.

• Odpowiedzi 322
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

ehehehe a myślałem, czy Ci nie oddać kodu, ale skoro jesteś taki niemiły to pewnie sam sobie pogram

• No znalazłem info, że beta rusza 14 lutego. Zobaczymy ile w tym prawdy - wymagania minimalne są faktycznie niskie, więc ruszy chyba każdemu, a w tym tytule akurat domagam się 1080p i 60 klatek

• Gram na zbliżonej konfiguracji (mam gtx 260) jakoś pięknie to nie wygląda, przez większość czasu jest bardzo płynnie, da się odczuć spadek fps przy jakiejś ogromnej zadymie. Mimo wszystko miód płynący

Opublikowano

Kurde, ludzie muszą się nauczyć dbać o tytany swoich kolegów z drużyny. Często specjalnie wracam do ludzi z mojej ekipy będąc w formie tytana po to, żeby zabili "ujeżdżającego" mnie wroga.

No albo wystarczy grać ze swoimi ludźmi.

No nie moge, jaram się szczelanką.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mój nick Tam1ek ;D

Często gram (jako że po sesji:P)

Mik jest jak coś :) 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Na razie serwery leżą. Oby do jutra to ogarnęli, bo bardzo chce mi się grać.

Opublikowano
  • Autor

Nie ma dalej kodu, życie się dla mnie skończyło.

Opublikowano

Czy ktoś z forumowiczów odpalał grę na sprzęcie z wymagań minimalnych? Jak wrażenia? Da się grać?

Przypomnę minimalne wymagania to: 

• Procesor: AMD Athlon X2 2.8GHz lub Intel Core 2 Duo 2.4GHz
  • Karta grafiki: 512MB VRAM, Radeon HD 4770 lub GeForce 8800GT
  • Pamięć operacyjna: 4GB
  • System operacyjny: 64-bit Windows 7, 8, 8.1
Opublikowano

Czy ktoś z forumowiczów odpalał grę na sprzęcie z wymagań minimalnych? Jak wrażenia? Da się grać?

Przypomnę minimalne wymagania to: 

• Procesor: AMD Athlon X2 2.8GHz lub Intel Core 2 Duo 2.4GHz
  • Karta grafiki: 512MB VRAM, Radeon HD 4770 lub GeForce 8800GT
  • Pamięć operacyjna: 4GB
  • System operacyjny: 64-bit Windows 7, 8, 8.1

Gram na zbliżonej konfiguracji (mam gtx 260) jakoś pięknie to nie wygląda, przez większość czasu jest bardzo płynnie, da się odczuć spadek fps przy jakiejś ogromnej zadymie. Mimo wszystko miód płynący z rozgrywki rekompensuje wszystko xd

Opublikowano

Mi gierka śmiga naprawdę słabo, muszę mocno obniżać ustawienia by jakoś to działało (60 fps). Słabo kod dopieścili.

Mimo wszystko po pierwszym meczu adrenalinka buzuje... ZAJE,BISTE.

Opublikowano

Ja dzisiaj gram z Kymelem o 17:00 (ale tylko godzinę bo mecz potem jest) także zapraszam.

Opublikowano

Motyw z ewakuacją po przegranym meczu (bo ciągle takie mam, chociaż jestem pierwszy w drużynie ;__; ) jest osom. Ja to się na shooterkach nie znam, ale grało mi się świetnie tą godzinkę.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

(pipi), je...ny konsolowiec ze mnie, ale nie wiem jak do Was podpiac sie mimo ze widze w originie ze gracie Panowie -.-

Opublikowano

i8SQa1RHGwgFN.png

Ach ta satysfakcja, gdy wygra się mecz, a następnie rozwali statek, którym przegrani chcą uciec. Normalnie wisienka na torcie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Skontaktuj się z supportem, powinni ci wymienić.

Opublikowano

(pipi)a próbowałem wbić i dupa. Najpierw koło 18 i teraz. W obu przypadkach łączy w nieskończoność. Powinni przedłużyć betę przez te problemy.

Opublikowano

zmień sobie data center (w prawym dolnym rogu w menu głównym) na north europe

Edytowane przez filipppek

Opublikowano

ibwRZVk7rMLVWi.gif

Moje 2 ulubione patenty podczas grania tytanem huehue. Aż se gifa zrobiłem.

Opublikowano

To jakaś wersja na telefony komórkowe?

Opublikowano

chcesz to cie zrobię w full hd, ale szykuj kilka gb miejsca