bartiz 1 617 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 (edytowane) xD ale janusz ze mnie. no to jest czy nie ma ? Edytowane 17 lutego 2014 przez bartiz Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 https://twitter.com/Respawn/status/435222240045453312 Jesli nie zrobiles sajn apa - zapomnij. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 lol czyli niby otwarta ale nie do końca, w takim razie sorry bartiz za wprowadzenie w błąd Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Otworzyli ja dla wszystkich, ktorzy wykazali zainteresowanie w odpowiednim terminie . Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 wyłącz AA, też tak miałem, prawdopodobnie masz gf z serii gtx 200 GTX 285. Hmm, let's try it. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 (edytowane) Zagralem jeden meczyk na szybkosci. Ustawienia na insane/high czy co tam bylo. Troszke dziko sie gralo, ale czuje potencjal. Edytowane 17 lutego 2014 przez El Loco Chocko Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 jak ktos sie dobrze bawi w cody to tutaj tez bedzie. auto aim jump kick to taki sam bs jak knife z jedi pull w mw2 niestety ale mozna sie schowac w tej puszce poruszanie sie w tej grze daje rade nawet chyba lepiej niz w crysis 2 (mapy lepiej pod to zrobione) tylko po co dodawali te niewidzialnosc i jeszcze nie przerywa ona lapania w hardpoint? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 (edytowane) tylko po co dodawali te niewidzialnosc? Dzięki temu piechota ma większe szanse na pokonanie tytana, bo w walce piechota vs. piechota nic nie daje (niby niewidzialność, ale doskonale widać przeciwnika). Edytowane 17 lutego 2014 przez ragus Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Trochę popykałem dzięki radzie kolegi wyżej. Chyba najbardziej badass uczuciem w tej grze jest animacja jak Twój własny Titan Cię wkłada ręką do środka. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Mnie jara nerwowe wklepywanie kodu przez pilota zaraz przed katapultowaniem się. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Moment, gdy tytan przeciwnika ma skrawek życia, podbiegasz do niego, wykonujesz atak wręcz, a Twój Tytan wyrywa wrogiego pilota ze środka i go wyrzuca jak śmiecia = BEZCENNY. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Moment, gdy tytan przeciwnika ma skrawek życia, podbiegasz do niego, wykonujesz atak wręcz, a Twój Tytan wyrywa wrogiego pilota ze środka i go wyrzuca jak śmiecia = BEZCENNY. A tego nie widziałem O.o Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Moment, gdy tytan przeciwnika ma skrawek życia, podbiegasz do niego, wykonujesz atak wręcz, a Twój Tytan wyrywa wrogiego pilota ze środka i go wyrzuca jak śmiecia = BEZCENNY. A tego nie widziałem O.o Dobre to dobre! Polecam! Grafika myślałem że jest lepsza bo te tekstury jakieś marne :< Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Boże mam nadzieję że w pełnej wersji będzie przynajmniej 99 lvl bo te 14 to w 10 meczy da się zdobyć Teraz mam za sobą 30 meczy i w ostatnich dwóch zdobyłem po 9 k xp .... Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 juz szybciej 60 lvli i 10 resetow (prestige czy jak to zwal w codach) jak wypada ci ze kilka challange ci sie wbilo w jeden mecz to wtedy ladnie wywinduje xp ktory i tak sie szybko wbija. lvl 14 w jakies 3h. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Przypominam tylko, ze oni rowniez rank upy testuja itp. Wiecz oczywiste, ze wszelkie XP jest mega zboostowane. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Do której do jutra dokładnie trwa beta? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Gra mi crashuje cały czas, dopiero jak odpaliłem grę w oknie, crashuje mniej I tak jak się spodziewałem, boty mnie tylko denerwują, są bez mózgu. W pewnym momencie ubiłem 10 i żadnego gracza. Dla mnie ten tryb to porażka. Z kolejnych minusów, to z pewnością brak recoila, ale to twórcy CODa, więc nic dziwnego Niestety, pod koniec znów wywaliło mnie z gry i już dupa, nie mogę dołaczyć, strasznie zabugowana ta beta. Wracając, ten tryb jest dla mnie słaby, słabe boty psują grę i sztucznie robią z ciebie za(pipi)istego gracza. Ale rusza się to wszystko elegancko, to wielki atut tej gry. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Wracając, ten tryb jest dla mnie słaby Ten to znaczy który z dostępnych w becie? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Grałem w At, dla mnie boty nie ulepszają rozgrywki, a wręcz przeciwnie. Pomijając boty, jest naprawdę fajnie, głównie w tedy, kiedy zaczynają się potyczki tytanami, sporo się dzieje. Czasami ciężko to opisać Mam nadzieje, ze jednak wyjdzie na ps4 i w cale się nie zdziwię, jak tak się stanie. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 (edytowane) Pograłem w betę (jeszcze zdążyłem) i tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że to za(pipi)ista gra. Kapitalnie wygląda skakanie po ścianach i szukanie drogi do wyeliminowania przeciwnika. Gra jest cholernie dynamiczna i szybka, mnóstwo się dzieje, walki Tytanów są świetne, dostarczają wielu emocji i za wszelką cenę nie chcesz dać za wygraną - poza tym masz poczucie, że faktycznie wtedy to Ty jesteś kozak, a reszta musi przed Tobą zwiewać. Boty z kolei mnie w ogóle nie drażnią bo ubijam i jednych i drugich i nie mam z tym problemu żeby je odróżnić, ale fakt faktem - są cholernie głupie. W pewnym momencie wpadłem w ich całą chmarę, a i padły niczym pionki - w sumie mogłoby obejść się bez nich, a zamiast tego daliby 8vs8, a nie 6 na 6. Wydaje się sporo, ale jednak po przesiadce z BF3 muszę się mocno przestawić Tak czy siak - zapowiada się fantastyczny tytuł w multi, który dostarcza ogrom zabawy i z pewnością zainwestuje w niego w dniu premiery. Rewelacja! Kurde no, kapitalna giera - denerwują trochę czasy ładowania do kolejnej bitwy (90 sekund to zdecydowanie za długo), ale sama rozgrywka to pokłady miodu. Cholernie żałuję, że tego nie ma na PS4 i ciekaw jestem różnic między wersją na X360, a Xboxem One. Dobrze, że chociaż wyszło na PC. W tej grze w ogóle nie zwraca się uwagi na grafikę (która wcale aż taka zła nie jest), chociaż przyznać muszę, że chodzi słabo (ale to pewno kwestia optymalizacji i bety). Trzymam kciuki za pełną wersję i już nie mogę się doczekać 13 marca. Edytowane 20 lutego 2014 przez Maciomaniak Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 śmiesznie czasem jest jak wchodzimy do pomieszczenia, a tam dwa boty stoją w bezruchu i czekają na nas aby odegrać skrypt walki wręcz. Cytuj
Shankor 1 617 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 (edytowane) Wg @VinceZampella zainstalowany Titanfall zajmuje 48GB na dysku. Do ściągnięcia jest 21GB. Edytowane 26 lutego 2014 przez Shankor Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Cholerny Titanfall. Po ograniu bety nie chce mi sie w nic grać, tylko czekam na premierę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi