Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

Opublikowano

ja mam gtx 770 2 gb ramu i działa mi na ultra bez zająknięcia więc nie wiem gdzie te 3 gb wymaga....

• Odpowiedzi 322
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

ehehehe a myślałem, czy Ci nie oddać kodu, ale skoro jesteś taki niemiły to pewnie sam sobie pogram

• No znalazłem info, że beta rusza 14 lutego. Zobaczymy ile w tym prawdy - wymagania minimalne są faktycznie niskie, więc ruszy chyba każdemu, a w tym tytule akurat domagam się 1080p i 60 klatek

• Gram na zbliżonej konfiguracji (mam gtx 260) jakoś pięknie to nie wygląda, przez większość czasu jest bardzo płynnie, da się odczuć spadek fps przy jakiejś ogromnej zadymie. Mimo wszystko miód płynący

Opublikowano

ja sie pytam a co one zabijaja bo nawet jakby to dawalo exp wszystkich gruntow z calej mapy to by pewnie bylo to nadal 0.

do tego nie stanowia one zagrozenia nawet najmniejszego. mozna sie wbic miedzy 4 spectry i 8 gruntow i zdjac wszystkie stojac w miejscu.

TotalBiscuit w vidsie z bety mówił, że Grunty są useless, ale Spectry go zabijały, tak więc są tacy których one przewyższają skillem....  xD

@Guernica

Moje GTX 285 sprzed 3-4 lat ciągnęło betę w 1080p na miksie Medium z High. Ale z tego co słysze release jest jakiś felerniejszy chyba.

Gruntsy sa wyjatkowymi tempakami - bo potrafia stac i strzalu nawet nie oddac. Spectry sa odrobine bardziej agresywne. Jednak jesli trafisz na 5-6 gruntsow i wyladujesz w trakcie reloadu to beda w stanie cie zabic jesli sie nie schowasz czy nie zaczniesz skakac po scianach jak malpa.

Opublikowano

Z czym biegacie w łapie na tytanie? Mam te podstawowe bronie i plazme odblokowana, ale jakos do niczego sie nie moge przekonac.

Opublikowano

najlepsze efekty mam z 40mm i jest to imo najlepsza bron na tytanie. w last titan standing dobry jeszcze jest railgun ale jest zdecydowanie mniej wszechstronny i trudniejszy w uzyciu.

Opublikowano

40mm a jako broń dodatkowa pociski, którymi najpierw się namierza, a dopiero potem strzela.

Opublikowano

Boże ilu gra w to cheaterów... ręce opadają

Opublikowano

Serio? Ani razu jeszcze nie miałem "przyjemności".

Opublikowano

Serio? Ani razu jeszcze nie miałem "przyjemności".

koleś wpada do domku i zabija pistolem 4 osoby w 4 sekundy... (wszystko heady). 

Opublikowano

smart pistolem?

Zupgradeowanym? (Mozna popatrzec na killcam w Angry Joe review...) :P

Nope... przecież smartem trzeba namierzyć, a tu typ wpada (na kill camie widać) i od razu jak robot po prostu zabija wszystkich trafiając w głowy :E 

Opublikowano

Ten tryb z samymi tytanami goty, fajny ogarniety team mialem i 2h ciagle wygrane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak tam? Gracie jeszcze? Czy moze Titanfall byl chwilowka i wyhypeowany podczas krotkiej przerwy miedzy nowymi FPSami (i zawodem jakim byl BF4 i Ghosts)?

Ja osobiscie jeszcze gram, ale traktuje to jako bardzo dobra zapychajke, az do czasu Halo2Aniversery (MP only)/Halo5 kiedy przesiade sie na konsole ponownie.

Mysle, ze TF2 moze przejsc bez wiekszego echa.

Opublikowano

Czasem odpale na pol godziny ale wyszło diablo więc sam rozumiesz.

Opublikowano

Ja żałuję zakupu. Już lepiej w zabugowanym BFem bawię się. Stare problemy CODów nadal są tutaj widoczne a do tego dołożyć trzeba zbyt małą ilość wszystkiego: map, mechów, broni i opcji customizacji.

Opublikowano

I jak tam? Gracie jeszcze? Czy moze Titanfall byl chwilowka i wyhypeowany podczas krotkiej przerwy miedzy nowymi FPSami (i zawodem jakim byl BF4 i Ghosts)?

Ja osobiscie jeszcze gram, ale traktuje to jako bardzo dobra zapychajke, az do czasu Halo2Aniversery (MP only)/Halo5 kiedy przesiade sie na konsole ponownie.

Mysle, ze TF2 moze przejsc bez wiekszego echa.

Jeżeli gra by była lepiej z optymalizowana... a tak żałuję tych 130 złotych.

Opublikowano

A ja gram.

Opublikowano

Ja gram meczyk tu i meczyk tam. Niestety/stety w moim życiu mam teraz malo czasu na granie a jak ten czas mam to dark souls i od dziś age of wonders. Titanfall to dla mnie swietny przerywnik ale od poczatku tak bylo. Mam 20 lvl i pewnie do czerwca dojde do 40 ;).

Opublikowano

Tak samo gram, odpale sobie na pol godziny, pare rundek w last titan standing i dosc.