Opublikowano 16 marca 201411 l ja mam gtx 770 2 gb ramu i działa mi na ultra bez zająknięcia więc nie wiem gdzie te 3 gb wymaga....
Opublikowano 16 marca 201411 l Zależy od mapy.Na mapie z bety również jestem w stanie grać na ultra ale są takie gdzie mam stuttering albo spadki do 30 klatek(np.2 misja kolonia)
Opublikowano 16 marca 201411 l ja sie pytam a co one zabijaja bo nawet jakby to dawalo exp wszystkich gruntow z calej mapy to by pewnie bylo to nadal 0. do tego nie stanowia one zagrozenia nawet najmniejszego. mozna sie wbic miedzy 4 spectry i 8 gruntow i zdjac wszystkie stojac w miejscu. TotalBiscuit w vidsie z bety mówił, że Grunty są useless, ale Spectry go zabijały, tak więc są tacy których one przewyższają skillem.... xD @Guernica Moje GTX 285 sprzed 3-4 lat ciągnęło betę w 1080p na miksie Medium z High. Ale z tego co słysze release jest jakiś felerniejszy chyba. Gruntsy sa wyjatkowymi tempakami - bo potrafia stac i strzalu nawet nie oddac. Spectry sa odrobine bardziej agresywne. Jednak jesli trafisz na 5-6 gruntsow i wyladujesz w trakcie reloadu to beda w stanie cie zabic jesli sie nie schowasz czy nie zaczniesz skakac po scianach jak malpa.
Opublikowano 18 marca 201411 l Z czym biegacie w łapie na tytanie? Mam te podstawowe bronie i plazme odblokowana, ale jakos do niczego sie nie moge przekonac.
Opublikowano 18 marca 201411 l najlepsze efekty mam z 40mm i jest to imo najlepsza bron na tytanie. w last titan standing dobry jeszcze jest railgun ale jest zdecydowanie mniej wszechstronny i trudniejszy w uzyciu.
Opublikowano 18 marca 201411 l 40mm a jako broń dodatkowa pociski, którymi najpierw się namierza, a dopiero potem strzela.
Opublikowano 18 marca 201411 l rowniez polecam slaved warhead. najlepsze na tytana ale robi nic na ludziki. jak chcesz cos dobrego na oba to rocket salvo
Opublikowano 18 marca 201411 l Serio? Ani razu jeszcze nie miałem "przyjemności". koleś wpada do domku i zabija pistolem 4 osoby w 4 sekundy... (wszystko heady).
Opublikowano 18 marca 201411 l smart pistolem? Zupgradeowanym? (Mozna popatrzec na killcam w Angry Joe review...)
Opublikowano 18 marca 201411 l smart pistolem? Zupgradeowanym? (Mozna popatrzec na killcam w Angry Joe review...) Nope... przecież smartem trzeba namierzyć, a tu typ wpada (na kill camie widać) i od razu jak robot po prostu zabija wszystkich trafiając w głowy :E
Opublikowano 18 marca 201411 l Ten tryb z samymi tytanami goty, fajny ogarniety team mialem i 2h ciagle wygrane.
Opublikowano 30 marca 201411 l I jak tam? Gracie jeszcze? Czy moze Titanfall byl chwilowka i wyhypeowany podczas krotkiej przerwy miedzy nowymi FPSami (i zawodem jakim byl BF4 i Ghosts)? Ja osobiscie jeszcze gram, ale traktuje to jako bardzo dobra zapychajke, az do czasu Halo2Aniversery (MP only)/Halo5 kiedy przesiade sie na konsole ponownie. Mysle, ze TF2 moze przejsc bez wiekszego echa.
Opublikowano 30 marca 201411 l Ja żałuję zakupu. Już lepiej w zabugowanym BFem bawię się. Stare problemy CODów nadal są tutaj widoczne a do tego dołożyć trzeba zbyt małą ilość wszystkiego: map, mechów, broni i opcji customizacji.
Opublikowano 30 marca 201411 l W sumie co wejdę to nikt z forum nie gra.Raz na jakiś czas sam zagram bo denerwuje mnie optymalizacja tej gry.
Opublikowano 30 marca 201411 l I jak tam? Gracie jeszcze? Czy moze Titanfall byl chwilowka i wyhypeowany podczas krotkiej przerwy miedzy nowymi FPSami (i zawodem jakim byl BF4 i Ghosts)? Ja osobiscie jeszcze gram, ale traktuje to jako bardzo dobra zapychajke, az do czasu Halo2Aniversery (MP only)/Halo5 kiedy przesiade sie na konsole ponownie. Mysle, ze TF2 moze przejsc bez wiekszego echa. Jeżeli gra by była lepiej z optymalizowana... a tak żałuję tych 130 złotych.
Opublikowano 31 marca 201411 l Ja gram meczyk tu i meczyk tam. Niestety/stety w moim życiu mam teraz malo czasu na granie a jak ten czas mam to dark souls i od dziś age of wonders. Titanfall to dla mnie swietny przerywnik ale od poczatku tak bylo. Mam 20 lvl i pewnie do czerwca dojde do 40 .
Opublikowano 31 marca 201411 l Tak samo gram, odpale sobie na pol godziny, pare rundek w last titan standing i dosc.