Skocz do zawartości

2014 FIFA World Cup Brasil

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, liczylem ze bedzie jak WC2010. Strasznie takie "arcade'owe". Kupilbym jakby kosztowalo do 50zl. Wiecej nie.

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 29,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zawsze lubiłem pogrywać w te turniejowe Fify, jednak ich głównymi wadami jest to, że kosztują tyle, co normalna Fifa, a jakoś po zakończeniu mistrzostw nie chce się już grać, bo feeling World Cup mija

Opublikowano

lol - pośrednie edycje zawsze kosztowaly w granicach 149 zl, cena 200 zl to lekkie przegięcie.

Sama gra - mocno arkadowa, jakby trafila się jakas okazja, to może przy mistrzostwach bym pogral, majac 14tke na PS4 jednak nie mam az takiego ciśnienia jak zawsze.

Opublikowano

zawsze wołali 200zł w dzien premiery (choc wiadomo że potem cena spadała w oczach) ;)

Opublikowano

wszystkie ostatnie edycje (czy Euro czy WC) w dniu premiery w Saturnach, MM i innych większych sklepach kosztowaly od 149 do 169 zl.

Edytowane przez easye

Opublikowano

to może jednak cena sugerowana będzie o nizsza w większych sieciowkach.

Oby.

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye ostatni WC w dniu premiery kosztował normalnie 179-199zł, zjeździłem całą warszawę to pamiętam.

Teraz myślę że będzie podobnie- drogo na starcie ale szybki spadek cen.

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Bo te gry trzeba kupować 1-2 dni przed oficjalna premiera.

To samo jest z FIFA, często jest 2 dychy taniej, a na premiere już 199.

Opublikowano

ciekawe kiedy wystawią na pulki w MM ? Jakby ktoś miał cynk to proszę dać znać dzięki  :thanks:

Opublikowano

Sa od wczoraj.

Opublikowano

199

Opublikowano

lol - na dodatek bez PL. Mam nadzieje, ze ta odslona się slabo sprzeda...

Opublikowano

Niestety gra tanieje wolniej niż WC 2010 :( po tygodniu cena spadła do 150zł i się zatrzymała :(

Edytowane przez Dobos

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

23 czerwca sugerowana cena gry spada do 99zł :)

Tyle lub maks 129 złotych powinna kosztować od początku.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak odczucia z gry? Ktoś w ogóle kupił? W tej chwili najtaniej w Komputroniku 92,90 zł. Zastanawiałem się przez chwilę, ale chyba jednak odpuszczę. Ostatnio grałem w Fifę 12 i Euro 2012. Więc pewnie Fifę nową bardziej warto kupić albo stare WC2010 (w które też nie grałem jeszcze)?

Opublikowano

Ja napierdalam od dwóch miechów aż miło. Dla fanów MŚ i reprezentacji must have!!! World Cupa 2010 nie kupuj - brak online.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

A, no właśnie online. Kurcze, chyba nawet recki nie było w PSXE. Rozumiem, że jest też tryb kwalifikacji? Ciągnie mnie ale się boję, że gra szybko się znudzi, bo poza turniejem i onlinem nic tam nie znajdę.

Gameplayowo daje radę? Grałem dziś w demko i jakoś tak szybko się gra (w porównaniu do F12).

Opublikowano

Twoje odczucia co do gameplayu są prawidłowe. Gra się szybko, nieco bardziej arcade'owo niż w zwykłej Fifie. Jak dla mnie gites, ale co kto lubi. Co do trybów to jest tego sporo. Online: World Cup, Friendlies, Road to Rio (rozgrywasz mecze w 12 stadionach Brazylii, za zwycięstwa otrzymujesz punkty, dzięki którym awansujesz do kolejnych miast- bomba!!), Story of Finals (na bieżąco aktualizowane scenariusze ze spotkań rozgrywanych na mundialu). Offline: Eliminacje, Mundial i Story of Qualifying. Jest co robić, wierz mi.