Skocz do zawartości

Zimowe Igrzyska Soczi 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteście zainteresowani zimowymi igrzyskami? Macie jakieś ulubione dyscypliny, które będziecie śledzić?

Ja czekam głównie na skoki i biegi narciarskie kobiet, bo tu mamy największe szanse na medale. Ciekaw też jestem jak wypadną panczeniści, bo ostatnio o nich głośno.

Opublikowano (edytowane)

Curling mistrz. Mam nadzieję, że TVP będzie transmitować więcej niż jeden, finałowy mecz.

Edytowane przez XM.
  • Plusik 1
Opublikowano

Przede wszystkim hokej bo to jedyna szansa na 4 lata by zobaczyć czołowe kraje w najsilniejszych składach.

Ponadto biathlon, łyżwiarstwo szybkie, curling, biegi narciarskie, narciarstwo alpejskie i skoki (zobaczymy jak czas pozwoli na oglądanie)

Opublikowano

Po pierwszej serii skoków prawie nie zeszedłem. Kuźwa jeszcze jeden, dobry skok Kamil!

Opublikowano

<znawca skoków od zawsze> Doskonały skok Kamila (mój kumpel to po imieniu), wiedziałem, że go na to stać. Chyba aż włączę TV na ostatni skok.

Opublikowano

No (pipi)a! Fajnie, że Kamil dokonał czegoś co nawet Małyszowi się nie udało :).

Opublikowano

Myslalem ze sie os,ra w drugiej serii i bedzie 'tylko' medal ale nie zloty ale jednak pokazal ze jest twardziel i tylko ja sie os,ralem a on na pewniaku!

W takiej formie to tylko tragedia moglaby mu odebrac medal na duzej skoczni, a i w druzynowce moze pociagnie zioberow i kotow i zakreca sie kolo podium. Wrocila mi chec do ogladania tych igrzysk

Opublikowano (edytowane)

Oglądajcie snowboard damski, zayebiste laseczki, że aż oczu niekiedy nieszło oderwać

0.jpg

A także moja faworytka z dzisiejszego narciarstwa

soukalova-1389366260_zoom32_crop_800x600

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

1724778_403350739811445_1328435152_n.png

I wszystko jasne. Nigdy bym nie pomyślał, że Stoch aż tak się rozwinie. No cóż, czapki z głów i czekamy na dużą skocznie, a także na skoki drużynowe.

Edytowane przez agst
  • Plusik 3