Colin 1 976 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 pewnie niektórym pseudo-ekspertom doskwiera teraz poważny ból dupy. znając życie odwrócą kota ogonem i nic się nie stało. podium zacne, Tereska mniam i tak największa beka z astmatyczki. karma czuwa, karma zawsze dojedzie. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 ziew, co to za problem zrobić złoty medal w sporcie który uprawia na poważnie tylko jeden naród na świecie - Norwegia, w dodatku z zawodnikami z przewlekłymi chorobami - prawda Ogqozo? ;) Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Ja codziennie do pracy na nartach biegam, więc ten medal nie ma dla mnie żadnego znaczenia, zresztą ten sport uprawiają tylko w 1 wiosce na pólnocy norwegi pod kołem biegunowym. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 co to za złoto, jak w biegach liczy się tylko półtora kraju, a i tak wygrywa laska ze złamaną nogą, przed asmatyczką. Co nie Oggozo ? Cytuj
Gość Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Co jak co, ale Kowalczyk ma większe jaja niż 99% facetów Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 pieknie pobiegla, juz na 2.2km miala 1.9s nad przewagi Bjoergen, a ostateczna przewaga nad druga zawodniczk 18.4s. Od 5km wiedzialem, ze wygra. Balem sie tylko o to zeby sie nie wy.(pipi)ala. Stoch mial upadek na treningu, ale chyba nic powaznego mu nie jest. Reszta druzyny, slabo. Zyle chyba znow wygryzie Kubacki, bo prezentowal sie najslabiej. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Stocha na pewno kgb chciało załatwić miękkim śniegiem. Żyła to niech się zajmie chwilowo swoim profilem na fejsie, lepiej mu to dużo idzie niż skakanie. Zdjęcie roku Leży Marit Bjoergen (33 l.) Edytowane 13 lutego 2014 przez Bartg Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Dosc ciekawie zrobione prezentacje jak by ktos nie trybil zasad w skokach i jeszcze kilku innych dyscyplinach. http://www.nytimes.com/newsgraphics/2014/sochi-olympics/ski-jumping.html I jeszcze tez jako ciekawostka dropsa. Od kasków po kijki, czyli czego uzywaja sportowcy. http://www.nytimes.com/interactive/2014/02/13/sports/olympics/olympics-gear.html Pro tip, trzeba scrolowac ;> Edytowane 13 lutego 2014 przez El Loco Chocko Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Artykuł o tym jak działają skoki na stronie NY Timesa tylko potwierdza, że to najbardziej niszowy sport na świecie. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Jaki hejt. Co, mam szósty raz napisać, że nigdzie nie pisałem nic o jakimś "cieszeniu się" z medalu? Tak, to by miało sens. I te teksty w stylu "i co teraz powiesz?", lol. No nic, to co napisałem o skokach i sportach ogółem nadal jest faktem, niektórym chyba się wydaje, że przestaje nim być, jeśli zawodnik z tego samego kraju osiągnie sukces w innym sporcie. Tak, to ma sens. Nie wiem za bardzo, jak to wygląda w tej dyscyplinie. Jak widzę tabelę to podejrzewam, że generalnie Polska nie jest potęgą (strzelam, nie znam się - mówię po tabeli, gdzie w top 25 dominują inne nacje). Czyli w ogóle zupełnie inna gadka niż to, o czym pisałem (o czym faktycznie pisałem, nie co Pajgi sobie powymyślał). Indywidualny sukces jednej osoby, przy mniejszym całego kraju, i ewentualna radość z bycia tej samej narodowości co ta osoba, to nie ma nic wspólnego z gadką, do której się odnosicie. No, tak by było, gdybyśmy żyli w świecie, w którym ktoś się odnosi faktycznie do tego, co napisałem (a się znalazła taka osoba w temacie, czyli jednak napisałem wyraźnie po polsku, nie udzielałem jej dodatkowych korepetycji). No ale tak - teksty w necie porównujące Kowalczyk do przedstawicieli popularnych sportów też są śmieszne. Edytowane 13 lutego 2014 przez ogqozo Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Co jak co, ale Kowalczyk ma większe jaja niż 99% facetów No przez ten koks który wali wcale bym sie nie zdziwił Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Gniewasz się? Nie no, jest to na swój sposób piękne, że po wydarzeniu sportowym pięć osób naraz pisze "hahaha, i co teraz ogqozo, Polka zdobyła medal w czymś tam, jak teraz obronisz to bezecne twierdzenie, że skoki narciarskie są mniej konkurencyjne od popularnych sportów?". Edytowane 13 lutego 2014 przez ogqozo Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Stoch delikatny nokaucik w treningu tego niszowego sportu. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Ej, zamuliłem ostatnio i nie ogarniam. Dlaczego Żyły nie ma w kadrze? :O Ostatnio trochę mniej interesuję się skokami (już takim fanatykiem jak kiedyś nie jestem, tak samo z nogą) i chyba coś mnie ominęło. Przecież jeszcze nie dawno ludzie za nim szaleli. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Ej, zamuliłem ostatnio i nie ogarniam. Dlaczego Żyły nie ma w kadrze? :o Ostatnio trochę mniej interesuję się skokami (już takim fanatykiem jak kiedyś nie jestem, tak samo z nogą) i chyba coś mnie ominęło. Przecież jeszcze nie dawno ludzie za nim szaleli. zjadł kostke z kibla Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 zyla jest na olimpiadzie ale lami na treningach i do konkursow kruczek wystawia innych(lacznie jest 5 polskich skoczkow w sochi, na konkursy olimpijskie mozna wystawic max4). ewidetnie zyla skumal ze z skokow w swoim wykonaniu kasy nie zrobi wiec koncetruje sie na reklamach Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Oki, dzięki. Można było przewidzieć że tak się to skończy Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 w sobotnim konkursie Zyla juz wystartuje, oczywiscie najpierw musi przebrnac przez piatkowe kwalifikacje. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 pieknie pobiegla, juz na 2.2km miala 1.9s nad przewagi Bjoergen, a ostateczna przewaga nad druga zawodniczk 18.4s. Od 5km wiedzialem, ze wygra. Balem sie tylko o to zeby sie nie wy.(pipi)ala. Stoch mial upadek na treningu, ale chyba nic powaznego mu nie jest. Reszta druzyny, slabo. Zyle chyba znow wygryzie Kubacki, bo prezentowal sie najslabiej. No raczej wszystko w porządku bo na oficjalnym treningu odsadził resztę z dużą przewagą Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 lutego 2014 Autor Opublikowano 15 lutego 2014 Ja prtole, ale jazda, trzecie złoto. Przez ostatnie kilka lat nie przeżyłem takich emocji przed TV. Komentator na TVP2 też goty. Myślałem, że usiedzę na (pipi)e jak to oglądałem. 2 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Słucham właśnie tyrady z TVP, co za jazda. Włącznie z apelem do premiera, prezydenta i posłów. Kto nie słuchał niech obczai. 2 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Człowiek nie wie, za co łapać. Jednocześnie Usa-Rosyja i polaki zdobywają złota uff :-) Człowiek nie wie, za co łapać. Jednocześnie Usa-Rosyja i polaki zdobywają złota uff :-) Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 lutego 2014 Autor Opublikowano 15 lutego 2014 Dla mnie dziś padł jeden z lepszych tekstów komentatorskich, jakie słyszałem: " Chyba jest szybszy, teraz już nie wiem, MATKO BOSKA PRZENAJŚWIĘTSZA! " 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi