Skocz do zawartości

Zimowe Igrzyska Soczi 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O w dupe, siedze, nudze się, mówie włącze TV zaobacze co na Olimpiadzie, a tu (pipi)a takie coś;o.

3 tysięczne sekundy, złoto, a na jedynce za(pipi)iste karne. Człowiek nie wiedział co sie dzieje.

Opublikowano (edytowane)

30 lat żyje i widziałem już 4 złote medale na ZIO dla Polski, a mój stary mimo 2 X lat na karku tylko o jeden więcej :sorcerer:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Piękny dzień, KAMIL BUK

W dodatku wpadła stówka za Kasai najlepszego japońca, Matura czech, Koivuranta fin i Freund Szwab <ok>

Chyba teraz warto na japonców w drużynie sieknąć

Krupek miałem to samo, zamarłem :D

Opublikowano

Bródka złoto o pierdylion sekundy

Stoch złoto po przejściach ale stanął na wysokości zadania

Kasai w końcu medal, szedł na złoto ale jednak sreberko, szacun

usa - rus w hokeju

sztafeta norweżek daleko za podium

to był naprawdę piękny dzień

Opublikowano (edytowane)

Mega się cieszę, z dominacji Stocha, ale jednocześnie trochę mi zmalały nadzieje na medal drużynowy, bo reszta naszych skoczków dziś słabo. Żyła to w ogóle bitch please, zero formy.

Edytowane przez krupek1
Opublikowano

No za żyłe na bank będzie mniej chu.jowy Kubacki. Ale nie gadaj Ziobro i Kot stała dobra forma.

U niemiaszków prócz freunda nierówno, austrii nie ma, słowenia też forma zniżkowa jedynie japonia mega faworyt.

Już nie przesadzaj złota nie bedzie ale walka ogólnie o medal jak najbardziej.

Opublikowano (edytowane)

No nie wiem, pożyjemy, zobaczymy. Medal drużynowy byłby pięknym zwieńczeniem skoków na igrzyskach. Daj Bóg wiater pod narty.

No i tak na marginesie, zajmujemy 8. miejsce w klasyfikacji medalowej, nieźle ;)

Edytowane przez krupek1
Opublikowano

drużynowy średnio widzę ale niech walczą. żyła kaleczy na skoczni a w reklamach irytuje. niech się ogarnie i zacznie robić swoje zamiast pajacować. hehehe niech sobie na wywiady zostawi.

krupek, oczywiście 8 lokata sortując złotymi. ogólnie to 14.

Opublikowano

No właśnie nie, w generalce po prostu ósme miejsce wliczając w to wszystkie medale. Austria ma 2 złote, 4 srebrne i 1 brązowy i jest na miejscu 11

Opublikowano

W pierwszych zawodach jakby policzyć pkt to Polacy drużynowo byli nawet na pierwszym miejscu, więc poki co to z Japoncami będziemy walczyć o medal. Kto poza tym? Austria? Niemcy?

Opublikowano

Trzeba przyznać, że gdyby ktoś powiedział, iż będziemy mieć w Soczi 4 złota, to bym go wyśmiał... Dzisiejszy dzień to jakaś masakra, a emocje sięgnęły zenitu :)

Szacun dla Piotra Dębowskiego! :)

Opublikowano (edytowane)

no czaje. gdyby jednak sortować sumą zdobytych medali to 14 pozycja. just sayin.

No ale co to za chiñskie sumowanie?. Zawsze na IO klasyfikacja generalna opierała się o złote medale (czyli zwycięstwa). Przy równej liczbie złota (zwycięstw) liczy się reszta medali (małe punkty).

Edytowane przez balon