Skocz do zawartości

Zimowe Igrzyska Soczi 2014

Featured Replies

Opublikowano

O w dupe, siedze, nudze się, mówie włącze TV zaobacze co na Olimpiadzie, a tu (pipi)a takie coś;o.

3 tysięczne sekundy, złoto, a na jedynce za(pipi)iste karne. Człowiek nie wiedział co sie dzieje.

• Odpowiedzi 232
  • Wyświetleń 27,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• I wszystko jasne. Nigdy bym nie pomyślał, że Stoch aż tak się rozwinie. No cóż, czapki z głów i czekamy na dużą skocznie, a także na skoki drużynowe.

• Gość osiol
    Gość osiol

Złoto dla Justyny Kowalczyk!   Z radością mimo wszystko się wstrzymam i poczekam na post ogqozo. Nie chcę popełnić takiego faux pas, jak ze Stochem, kiedy to cieszyłem się z medalu, nie wiedząc, że

• Jak można skoków nie oglądać. Co za niepolak

Opublikowano

Tuż po przekroczeniu mety

"Będzie złoto! Pierwszy, Holender pierwszy... Ajjj taki sam czas, co to będzie!"

Opublikowano

30 lat żyje i widziałem już 4 złote medale na ZIO dla Polski, a mój stary mimo 2 X lat na karku tylko o jeden więcej :sorcerer:

Edytowane przez Gość

Opublikowano
  • Autor

Niech jeszcze Stoch dziś przy(pipi)i z całej epy i będzie pięknie.

Opublikowano

No świetne zawody. Ale będzie genialna druga seria. Jak ten Stoch skacze stylowo genialnie o matko przenajświętsza

Opublikowano

Stoch na takim luzie skacze, że masakra, w drugiej serii coś czuje, że jak będzie potrzebował to dorzuci ze 2 metry jeszcze.

Opublikowano

Na uwage zasługuje występ Kasai (41lat)

Opublikowano

eeee tam... dwa złota olimpijskie, phi...

Opublikowano
  • Autor

Jak czekałem na ostateczny wynik Stocha to chyba mi serce przestało bić.

Opublikowano

Piękny dzień, KAMIL BUK

W dodatku wpadła stówka za Kasai najlepszego japońca, Matura czech, Koivuranta fin i Freund Szwab <ok>

Chyba teraz warto na japonców w drużynie sieknąć

Krupek miałem to samo, zamarłem :D

Opublikowano

Bródka złoto o pierdylion sekundy

Stoch złoto po przejściach ale stanął na wysokości zadania

Kasai w końcu medal, szedł na złoto ale jednak sreberko, szacun

usa - rus w hokeju

sztafeta norweżek daleko za podium

to był naprawdę piękny dzień

Opublikowano
  • Autor

Mega się cieszę, z dominacji Stocha, ale jednocześnie trochę mi zmalały nadzieje na medal drużynowy, bo reszta naszych skoczków dziś słabo. Żyła to w ogóle bitch please, zero formy.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

No za żyłe na bank będzie mniej chu.jowy Kubacki. Ale nie gadaj Ziobro i Kot stała dobra forma.

U niemiaszków prócz freunda nierówno, austrii nie ma, słowenia też forma zniżkowa jedynie japonia mega faworyt.

Już nie przesadzaj złota nie bedzie ale walka ogólnie o medal jak najbardziej.

Opublikowano

4 zlota, cos pieknego. druzynowka ma byc tylko na duzej skoczni czy na normalnej tez? sa w ogole jeszcze jakies szanse na medale oprocz skokow?

Opublikowano
  • Autor

No nie wiem, pożyjemy, zobaczymy. Medal drużynowy byłby pięknym zwieńczeniem skoków na igrzyskach. Daj Bóg wiater pod narty.

No i tak na marginesie, zajmujemy 8. miejsce w klasyfikacji medalowej, nieźle ;)

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Podobno jakby liczyć drużynowo, to byłoby srebro mimo kalekiego Żyły o_o

Opublikowano
  • Autor

Serio? To ja chyba nie doceniłem reszty chłopaków. Zwracam honor.

Opublikowano

drużynowy średnio widzę ale niech walczą. żyła kaleczy na skoczni a w reklamach irytuje. niech się ogarnie i zacznie robić swoje zamiast pajacować. hehehe niech sobie na wywiady zostawi.

krupek, oczywiście 8 lokata sortując złotymi. ogólnie to 14.

Opublikowano

No właśnie nie, w generalce po prostu ósme miejsce wliczając w to wszystkie medale. Austria ma 2 złote, 4 srebrne i 1 brązowy i jest na miejscu 11

Opublikowano

no czaje. gdyby jednak sortować sumą zdobytych medali to 14 pozycja. just sayin.

Opublikowano

W pierwszych zawodach jakby policzyć pkt to Polacy drużynowo byli nawet na pierwszym miejscu, więc poki co to z Japoncami będziemy walczyć o medal. Kto poza tym? Austria? Niemcy?

Opublikowano

Trzeba przyznać, że gdyby ktoś powiedział, iż będziemy mieć w Soczi 4 złota, to bym go wyśmiał... Dzisiejszy dzień to jakaś masakra, a emocje sięgnęły zenitu :)

Szacun dla Piotra Dębowskiego! :)

Opublikowano

no czaje. gdyby jednak sortować sumą zdobytych medali to 14 pozycja. just sayin.

No ale co to za chiñskie sumowanie?. Zawsze na IO klasyfikacja generalna opierała się o złote medale (czyli zwycięstwa). Przy równej liczbie złota (zwycięstw) liczy się reszta medali (małe punkty).

Edytowane przez balon

Opublikowano