Opublikowano 15 lutego 201411 l O w dupe, siedze, nudze się, mówie włącze TV zaobacze co na Olimpiadzie, a tu (pipi)a takie coś;o. 3 tysięczne sekundy, złoto, a na jedynce za(pipi)iste karne. Człowiek nie wiedział co sie dzieje.
Opublikowano 15 lutego 201411 l Tuż po przekroczeniu mety "Będzie złoto! Pierwszy, Holender pierwszy... Ajjj taki sam czas, co to będzie!"
Opublikowano 15 lutego 201411 l 30 lat żyje i widziałem już 4 złote medale na ZIO dla Polski, a mój stary mimo 2 X lat na karku tylko o jeden więcej Edytowane 15 lutego 201411 l przez Gość
Opublikowano 15 lutego 201411 l Autor Niech jeszcze Stoch dziś przy(pipi)i z całej epy i będzie pięknie.
Opublikowano 15 lutego 201411 l No świetne zawody. Ale będzie genialna druga seria. Jak ten Stoch skacze stylowo genialnie o matko przenajświętsza
Opublikowano 15 lutego 201411 l Stoch na takim luzie skacze, że masakra, w drugiej serii coś czuje, że jak będzie potrzebował to dorzuci ze 2 metry jeszcze.
Opublikowano 15 lutego 201411 l Autor Jak czekałem na ostateczny wynik Stocha to chyba mi serce przestało bić.
Opublikowano 15 lutego 201411 l Piękny dzień, KAMIL BUK W dodatku wpadła stówka za Kasai najlepszego japońca, Matura czech, Koivuranta fin i Freund Szwab <ok> Chyba teraz warto na japonców w drużynie sieknąć Krupek miałem to samo, zamarłem
Opublikowano 15 lutego 201411 l Bródka złoto o pierdylion sekundy Stoch złoto po przejściach ale stanął na wysokości zadania Kasai w końcu medal, szedł na złoto ale jednak sreberko, szacun usa - rus w hokeju sztafeta norweżek daleko za podium to był naprawdę piękny dzień
Opublikowano 15 lutego 201411 l Autor Mega się cieszę, z dominacji Stocha, ale jednocześnie trochę mi zmalały nadzieje na medal drużynowy, bo reszta naszych skoczków dziś słabo. Żyła to w ogóle bitch please, zero formy. Edytowane 15 lutego 201411 l przez krupek1
Opublikowano 15 lutego 201411 l No za żyłe na bank będzie mniej chu.jowy Kubacki. Ale nie gadaj Ziobro i Kot stała dobra forma. U niemiaszków prócz freunda nierówno, austrii nie ma, słowenia też forma zniżkowa jedynie japonia mega faworyt. Już nie przesadzaj złota nie bedzie ale walka ogólnie o medal jak najbardziej.
Opublikowano 15 lutego 201411 l 4 zlota, cos pieknego. druzynowka ma byc tylko na duzej skoczni czy na normalnej tez? sa w ogole jeszcze jakies szanse na medale oprocz skokow?
Opublikowano 15 lutego 201411 l Autor No nie wiem, pożyjemy, zobaczymy. Medal drużynowy byłby pięknym zwieńczeniem skoków na igrzyskach. Daj Bóg wiater pod narty. No i tak na marginesie, zajmujemy 8. miejsce w klasyfikacji medalowej, nieźle Edytowane 15 lutego 201411 l przez krupek1
Opublikowano 15 lutego 201411 l Podobno jakby liczyć drużynowo, to byłoby srebro mimo kalekiego Żyły o_o
Opublikowano 15 lutego 201411 l Autor Serio? To ja chyba nie doceniłem reszty chłopaków. Zwracam honor.
Opublikowano 15 lutego 201411 l drużynowy średnio widzę ale niech walczą. żyła kaleczy na skoczni a w reklamach irytuje. niech się ogarnie i zacznie robić swoje zamiast pajacować. hehehe niech sobie na wywiady zostawi. krupek, oczywiście 8 lokata sortując złotymi. ogólnie to 14.
Opublikowano 15 lutego 201411 l No właśnie nie, w generalce po prostu ósme miejsce wliczając w to wszystkie medale. Austria ma 2 złote, 4 srebrne i 1 brązowy i jest na miejscu 11
Opublikowano 15 lutego 201411 l no czaje. gdyby jednak sortować sumą zdobytych medali to 14 pozycja. just sayin.
Opublikowano 15 lutego 201411 l W pierwszych zawodach jakby policzyć pkt to Polacy drużynowo byli nawet na pierwszym miejscu, więc poki co to z Japoncami będziemy walczyć o medal. Kto poza tym? Austria? Niemcy?
Opublikowano 15 lutego 201411 l Trzeba przyznać, że gdyby ktoś powiedział, iż będziemy mieć w Soczi 4 złota, to bym go wyśmiał... Dzisiejszy dzień to jakaś masakra, a emocje sięgnęły zenitu Szacun dla Piotra Dębowskiego!
Opublikowano 15 lutego 201411 l no czaje. gdyby jednak sortować sumą zdobytych medali to 14 pozycja. just sayin. No ale co to za chiñskie sumowanie?. Zawsze na IO klasyfikacja generalna opierała się o złote medale (czyli zwycięstwa). Przy równej liczbie złota (zwycięstw) liczy się reszta medali (małe punkty). Edytowane 15 lutego 201411 l przez balon
Opublikowano 15 lutego 201411 l no czaje. gdyby jednak sortować sumą zdobytych medali to 14 pozycja. just sayin.