Skocz do zawartości

Zimowe Igrzyska Soczi 2014

Featured Replies

Opublikowano

No to tak samo jakby brać bilans rzuconych do straconych pkt to Miami Heat zapewne by nie zdobyło w dwóch ostatnich latach mistrzostw NBA. Just sayin...

• Odpowiedzi 232
  • Wyświetleń 27,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• I wszystko jasne. Nigdy bym nie pomyślał, że Stoch aż tak się rozwinie. No cóż, czapki z głów i czekamy na dużą skocznie, a także na skoki drużynowe.

• Gość osiol
    Gość osiol

Złoto dla Justyny Kowalczyk!   Z radością mimo wszystko się wstrzymam i poczekam na post ogqozo. Nie chcę popełnić takiego faux pas, jak ze Stochem, kiedy to cieszyłem się z medalu, nie wiedząc, że

• Jak można skoków nie oglądać. Co za niepolak

Opublikowano

przykład trochę z dupy. wiem że złoty najważniejszy i traktowany jako "zwycięstwo" ale medal to medal. zresztą eot bo nie ma sensu dalej tego ciągnąć.

Opublikowano

Spoko ale naprawdę srebra i brązy są traktowane jak małe pkt, jeżeli chodzi o klasyfikację. Co innego w indywidulnym odczuciu kibiców czy samych zdobywających. EOT

Opublikowano

cieszy mnie 2 miejsce prawie 42 letniego samuraja, nalezalo sie skubancowi. Jak pierwszy raz pukntowal w pucharze swiata to taki Stoch jeszcze kasze z butelki ciagnal, a Gregor dopiero wychodzil z pochwy. 

jest apetyt na medal w druzynie, Stoch moze z 3 medalami wrocic :) bedzie jednak troche zawod, jak tego brazu nie zdobeda. Brakuje czwartego zawodnika i mozna by myslec nawet o zlocie przy odrobinie szczescia.

no (pipi)a, ale jak Dimitrij Wasiljew pier.dolnal, 144.5 jak dobrze pamietam. Dal troche radosci ruskim 

Opublikowano

Fajnie ze wygral zloto ale szkoda ze nie ex aequo z Kasajem :confused:

Ostatni medal na IO zdobył DWADZIESCIA LAT TEMU :o

Edytowane przez Codename

Opublikowano

to byly chyba jego 7 igrzyska i z tego co mowil ma zamiar wystartowac na nastepnych w Korei Poludniowej. Ciekawe tylko czy mu zdrowie pozwoli 

Opublikowano

To miał 17 lat jak zaczynał?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No w skokach to normalne, taki młody wiek. Morgi jak miał 16 lat już np w pucharze świata wygrywał zawody.

Opublikowano
  W dniu 15.02.2014 o 20:43, Grzegorzo napisał(a):

W pierwszych zawodach jakby policzyć pkt to Polacy drużynowo byli nawet na pierwszym miejscu, więc poki co to z Japoncami będziemy walczyć o medal. Kto poza tym? Austria? Niemcy?

Raczej słowenia. Z kim niby austria? Z morgensternem i diethartem którzy nie załapali sie nawet do drugiej rundy? Z Gregorem "Dubejem" Schlierenzauerem który nie potrafi wejść do 10? Austria nawet medalu nie zdobędzie. Jak dla mnie Japonia faworyt, o reszte medali walka pomiedzy Polską, Słowenią i Niemcami.

Opublikowano

Ja stawiam na japońców, dobry kurs, 3.2 :)

Opublikowano

Słowienia też już nie taka mocna jak się wydawało przed igrzyskami. Kraniec się zepsuł, Damjan jak miał nagłą eksplozję formy tak samo szybko zgasł, Tepes skacze jak Żyła, więc tylko Prevca mają. Dojcze poza Freundem też nie bardzo mają kim skakać.

W ogóle co jest, 14:30 i jeszcze żadnego medalu : \

Opublikowano

Już chyba więcej nie będzie. Drużyna skoczków się popsuła. Żyła HE HE HE już HE HE HE  coś bez formy. Sam Stoch to chyba za mało :(

Opublikowano

No ale przecież jakby zsumować 1, 12 i 15 miejsce to będzie dobry wynik. Tylko "hehehe" 4 jest potrzebny.

Edytowane przez balon

Opublikowano

drugie miejsce jesli policzyc Zyle drugi skok taki sam jak oddal w pierwszej rundzie. Bedzie medal mowie wam.

Kowalczyk tez moze powalczyc na 30km.

Opublikowano

Beka z hokeja, przegrywasz wszystkie mecze i grasz dalej. Nie lepiej rozszerzyć turniej do 16 drużyn i grać normalnym systemem ?

Opublikowano

Żyła jednak w kadrze nie Kupacki :/

Opublikowano

Na dzisiejszych treningach skakał całkiem dobrze, więc liczę że jutro będzie ok. :)

Opublikowano
  • Autor

Oby Stoch jutro posłuchał mamy ;)

9c2be40b3afc9282425312ffa5620d36_origina

A w sumie to już dzisiaj ;)

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Jak jeszcze ze 2 medale zdobędziemy to nasi politycy już będą absolutnie przekonani, że wydanie 10 miliardów na Igrzyska w Krakowie to jest sprawa absolutnie priorytetowa i niezbędna.

Opublikowano

10 miliardów?

zdecydowanie za mało.

na dziś obstawiam

1. Japonia

2. nie wiem

3. Polska

Opublikowano

Znaczy się mówimy o miliardach € żeby było jasne, bo trzeba będzie parę gór wysadzić, żeby zbudować autostradę do zakopanego.

Opublikowano

W końcu i tak trzeba będzie zbudować, bo brak dojazdu do stolicy Polski, to skandal.

Jeżeli Kamil dziś wyskacze indywidualnie 1-2 wynik, to medal będziemy mieć.

Opublikowano

Raczej bardziej od Żyły zależy dziś medal niz Stocha

Opublikowano

Po kij on sie tak giba tymi przeszczepami na rozbiegu,1-2km/h straty do najlepszych..