Opublikowano 17 lutego 201411 l Nie wiem skąd taka decyzja o wystawieniu Żyły, ewidentnie mu nie szło od dawna i był rozbity psychicznie, przegra medal trzeba będzie mu obywatelstwo odebrać.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Jeszcze apropos tego złotego medalu wydartego holendrom "And the Wall Street Journal wrote: 'Everyone sick of watching the Dutch win speedskating medals, please raise your hand. Hmm. Seems like everyone who isn’t wearing orange underwear has a hand in the air.' "
Opublikowano 17 lutego 201411 l Diethart metrokur.wa wczoraj mi drugi kupon zepsuł a dzisiaj taki skok
Opublikowano 17 lutego 201411 l Że też akurat niemiecko austriacka banda musiała sobie przypomnieć jak się skacze : /
Opublikowano 17 lutego 201411 l jest szansa ze kasai zejdzie na zawał i 3 miejsce mamy! żyła HE HE HE taki smieszek ze HE HE HE medalu nie potrzebuje by byc szczesliwym. HE HE HE
Opublikowano 17 lutego 201411 l Żyle gratulujemy stabilności formy Piotrek tak sie cieszył że az prawie wszyscy zapomnieli jak bardzo spier.dolił pierwszy skok
Opublikowano 17 lutego 201411 l W TV już zmiana frontu, jest najlepszy wystep drużynowy w historii igrzysk, no (pipi)a trudno żeby było inaczej patrząc jakich kalekich miewaliśmy reprezentantów w przeszłości.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Szkoda Polacy raczej nie skakali gorzej niż poprzednio, ale kto kazał skakać tak dobrze Niemcom i Austriakom ?! Edytowane 17 lutego 201411 l przez Gość
Opublikowano 17 lutego 201411 l jedna osoba nie wygra za całą drużynę. jedna osoba za to może zyebać za całą drużynę. może przesadny hejt ale żyła niech lepiej rosyjski ćwiczy i sprzeda bilet powrotny.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Autor Diethart metrokur.wa wczoraj mi drugi kupon zepsuł a dzisiaj taki skok :confused: Kanabis, ale z Ciebie z korek. dusty korek.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Niemiaszki nie niespodzianka, ale na austrie to ja nie liczyłem. Liczyłem że może Wellingier spyerdoli ale chłopaki skakali jak w transie. Szacun. Dobra nazistowska seria
Opublikowano 17 lutego 201411 l Pewno jakby go spytać, co poprawił w drugim skoku, to by nie umiał odpowiedzieć. Wiejski głupek to fajny folklor, ale na zawodach to kiepska sprawa.