Opublikowano 24 kwietnia 20177 l Autor https://www.youtube.com/watch?v=ZKjevgoK9-4&t=207s Jeszcze tylko kilkadziesiąt godzin :)
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Autor http://the-mig-page.wifeo.com/castlevania-the-lecarde-chronicles-2013.php 362MB :) Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez Popa
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Pograłem 1,5h i mam 20% gry. Istna rewelacja - swietne lokacje, swietni bossowie, odmienione kawałki z poprzednich czesci, gra daje troche popalic, otwarty świat z 3 hubami w postaci miast pomiedzy którymi się przemieszczamy głównymi lokacjami. Jaram się niesamowicie, to jest to na co czekałem.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Autor Pograłem 1,5h i mam 20% gry. Istna rewelacja - swietne lokacje, swietni bossowie, odmienione kawałki z poprzednich czesci, gra daje troche popalic, otwarty świat z 3 hubami w postaci miast pomiedzy którymi się przemieszczamy głównymi lokacjami. Jaram się niesamowicie, to jest to na co czekałem. Zgadam się w 100% :) Mam 19% gry. W sumie na chwilę obecną ciężko jest mi się do czegoś "przyczepić" :) Widać że twórca inspirował się przede wszystkim Castlevanią II Simon's Quest.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Autor Popa, zagadka z dzwonkami o co chodzi? Z tego co pamiętam to w 3 "pokojach" (na samym dole lokacji, gdzie jest od cholery kościotrupów) można znaleźć info. Np; 2-A-5 (zapisałem sobie wszystko) przy czym jeśli dobrze pamiętam to 2 oznacza "kolejność" uderzenia, "A" to chyba był 1 dzwonek, 5 - oznaczało "5 uderzeń". Mam nadzieje że nic nie pomieszałem :) Edytowane 2 maja 20177 l przez Popa
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Drzwi są otwarte i nie mogę tam wejść, Wtf? http://i.imgur.com/NnuksDI.jpg Trochę podskoczył poziom trudności w tej lokacji tak w ogóle.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Autor Drzwi są otwarte i nie mogę tam wejść, Wtf? http://i.imgur.com/NnuksDI.jpg Trochę podskoczył poziom trudności w tej lokacji tak w ogóle. Dziwne, byłem już tam, nie miałem żadnych problemów. Oj podskoczył :) Mięchem często rzucałem i będę rzucał (zostało pewne miejsce do zbadania w tej lokacji z obrazka). 44% gry zaliczone. Edytowane 27 kwietnia 20177 l przez Popa
Opublikowano 2 maja 20177 l Autor 95% gry zaliczone :) Świetna gra, lepsza niż większość "normalnych" Castlevanii 100% :) Edytowane 3 maja 20177 l przez Popa
Opublikowano 8 maja 20177 l Autor Kogoś zdrowo popier.dolilo z poziomem trudności w tej grze. W jakiej lokacji jesteś ?
Opublikowano 8 maja 20177 l Zdobyłem krzyż po zdobyciu dasha w powietrzu i użyłem go w lokacji z Alucardem. Etapy platformowe masakra.
Opublikowano 8 maja 20177 l Autor Zdobyłem krzyż po zdobyciu dasha w powietrzu i użyłem go w lokacji z Alucardem. Etapy platformowe masakra. :) Będzie ich więcej :) Cierpliwość to podstawa :)
Opublikowano 10 maja 20177 l Przyznam szczerze, że zaczyna mnie męczyć ta gra. O wiele bardzije wolałem zamkniętą rozgrywkę z "jedynki". Tutaj znowu powraca ciągłe błądzenie po tych samych mapach, gdzie czwarta, ostatnia mapa to już apogeum tego. :(
Opublikowano 10 maja 20177 l Dlatego nie skończyłem Alwa's Awakening. Widzę, że tu to samo, więc, mimo zachęcających początkowo opisów, zakup odłożę na bliżej nieokreśloną datę.
Opublikowano 10 maja 20177 l Autor Dlatego nie skończyłem Alwa's Awakening. Widzę, że tu to samo, więc, mimo zachęcających początkowo opisów, zakup odłożę na bliżej nieokreśloną datę. Zakup :) ?
Opublikowano 10 maja 20177 l Autor Ta gra to bardziej metroidvania czy klasyczne Castlevanie?? Coś pomiędzy :) z lekką przewagą metroidvanii. Dużo jest elementów platformowych, których było bardzo mało w metroidvaniach.
Opublikowano 10 maja 20177 l Dlatego nie skończyłem Alwa's Awakening. Widzę, że tu to samo, więc, mimo zachęcających początkowo opisów, zakup odłożę na bliżej nieokreśloną datę. Zakup :) ? FFA, czy co?
Opublikowano 10 maja 20177 l Autor Dlatego nie skończyłem Alwa's Awakening. Widzę, że tu to samo, więc, mimo zachęcających początkowo opisów, zakup odłożę na bliżej nieokreśloną datę. Zakup :) ? FFA, czy co? Za darmo jest :)