Opublikowano 10 maja 20177 l Dlatego nie skończyłem Alwa's Awakening. Widzę, że tu to samo, więc, mimo zachęcających początkowo opisów, zakup odłożę na bliżej nieokreśloną datę. Zakup :) ? FFA, czy co? http://the-mig-page.wifeo.com/castlevania-the-lecarde-chronicles-2013.php
Opublikowano 10 maja 20177 l Autor Metroid. Gdzie znajde piąty level anielskiej mocy (tego czaru)? Chamber of Illusions Edytowane 10 maja 20177 l przez Popa
Opublikowano 10 maja 20177 l Zdobyłem zakończenie C. Na razie chyba pasuje bo strasznie mnie zmeczyla ta gra.
Opublikowano 11 maja 20177 l Autor Zdobyłem zakończenie C. Na razie chyba pasuje bo strasznie mnie zmeczyla ta gra. Żeby zdobyć pozostałe to trzeba się trochę "nalatać" :) Szukanie niektórych przedmiotów zajęło mi wiele godzin:) No ale gra bardzo mi się podoba :) Muzyka na bardzo wysokim poziomie i design niektórych lokacji. Bossowie też dają radę :) Ile masz % ?
Opublikowano 11 maja 20177 l 94% chyba miałem jak wczoraj patrzyłem. Nie mam 2 książek z trzech i 2 black obowiązek jeszcze. Gra fakt -jest strasznie trudna. Na pewno najtrudniejsza castlevania w jakie grałem od sotn. Bossowie świetni, ost tez. Ale to kręcenie się po zamku na ostatniej mapie mnie wymeczylo - do tego etapu było bardzo fajnie. Zrobię sobie chwile przerwy i wrócę do gry, moze podlapie zajawke znowu.
Opublikowano 11 maja 20177 l Autor 94% chyba miałem jak wczoraj patrzyłem. Nie mam 2 książek z trzech i 2 black obowiązek jeszcze. Gra fakt -jest strasznie trudna. Na pewno najtrudniejsza castlevania w jakie grałem od sotn. Bossowie świetni, ost tez. Ale to kręcenie się po zamku na ostatniej mapie mnie wymeczylo - do tego etapu było bardzo fajnie. Zrobię sobie chwile przerwy i wrócę do gry, moze podlapie zajawke znowu. Trudna :) ? Dla mnie 1 (normal/hard) była trudniejsza od 2 :) W sumie w XXI wieku nie było trudnej Castlevanii od konami. Edytowane 11 maja 20177 l przez Popa
Opublikowano 11 maja 20177 l No ja właśnie siedzę przy jedynce i przyznam niektóre poziomy to niezłe ku.rwy leciały. Boję się co w 2 będzie.
Opublikowano 11 maja 20177 l No w sumie może macie racje - w 1 szczególnie ostatni etap w zamku to masakra był na hardzie.
Opublikowano 9 września 20177 l Autor Można pobrać nową wersję CtLC2 http://the-mig-page.wifeo.com/castlevania-the-lecarde-chronicles-2013.php 367.89 MB Alucard Boss Rush, Ring of Fury mode to najważniejsze bonusy :)
Opublikowano 14 listopada 20204 l Autor Nie zakładam nowego tematu. Nowa fanowska Castlevania Silver Night’s Crusaders https://www.freegameplanet.com/silver-nights-crusaders-download-game/
Opublikowano 27 stycznia 20232 l Remake Castlevani 2. Polecam, działa na steam decku. Jak link z youtuba nie działa to na CDromance jest.
Opublikowano 11 października 20231 r Autor Demo Chronicles of the Wolf, prawie 100MB Steam. Edytowane 11 października 20231 r przez Alastor84
Opublikowano 28 lutego 20241 r Autor Premiera pewnie za kilka tygodni. Szykuje się spora metroidvania Najpierw konsole, PC trochę później (Steam).