Opublikowano 9 lutego 201411 l Witam! podłączyłem dysk Hitachi HTS541060G9SA00 60 gb ( 5400 Rpm) i w xboxie wyczytuje tylko 31,9 gb (prawie połowę). Czy dysk nada się do sprawnej i bezproblemowej gry ? (np. ściecia długie wczytywania itp. ) Czy da radę aby xbox wykrył więcej ? Nie mam narazie na jakiej grze sprawdzić ( same gierki na kinect. ) . Proszę o pomoc i z góry dzęki za pomoc !
Opublikowano 24 lutego 201411 l Xbox z usb widzi max 32gb. Powinno działać Ci wszystko bezproblemowo.
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Siema. Podłączam się do tematu. Mam zamiar kupić GTA V na Xbox 360 slim. Rzecz w tym że i xbox ma pamięć 4gb a GTA wymaga 8. Czy jak podłączę pen driva 16 gb sformatuję go w menu xbox to gra bedzie hulać ??? Dzięki za szybkie sprostowanie pytania. Pozdro
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Do GTAV pendrive musi mieć minimum 15MB/s prędkość odczytu. Dzięki za dobrą rade...... Czyli wszystko wiem . Minimum 16 gb pen drive i minimum 15mb/s.