Gość DonSterydo Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 (edytowane) Kupił ktoś na X360? Demo jest bardzo zachęcające, wszystko wygląda na dobrze przemyślane. Ciekaw jestem czy w pełnej wersji zarządzanie całym zoo jest jakimś umiarkowanym wyzwaniem i daje frajdę na dłuższą metę. Edytowane 9 lutego 2014 przez DonSterydo Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Demo przypomina mi Thrillville of the Rails. Według mnie Zoo Tycoon to kawał dobrego szpila, mini sukces w stylu Theme Park albo Theme Hospital (które, zwłaszcza to drugie, przeszło bez echa na PSX, a jednak każdy kto grał jest/był zajarany ). Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Demo przypomina mi Thrillville of the Rails. Według mnie Zoo Tycoon to kawał dobrego szpila, mini sukces w stylu Theme Park albo Theme Hospital (które, zwłaszcza to drugie, przeszło bez echa na PSX, a jednak każdy kto grał jest/był zajarany ). Theme Hospital było świetne,swego czasu sporo w to przegrałem na pierwszym PlayStation. Co do Zoo Tycoon - Grałem w demko, było całkiem spoko, tylko nasuwa mi się pewne pytanie - Jak jest z mapą? Bo z tego co wiem to jest ograniczona, więc jeżeli ktoś grał w pełną wersję, to prosiłbym o informację, czy nie jest tak jak w przypadku najnowszego SimCity, że po chwili grania nie mamy już miejsca. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Grałem na X360 i może byc. Jedynie widac bylo, że silnik nie wyrabia [*] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi