Opublikowano 18 maja 20159 l Bansai pewnie biega gdzieś po Rivii, więc wrzucę kilka akcji z forumkowych zmagań. Na początek solowy występ Mendrka Następnie krótka kompilacja. Od siebie polecam akcje Masorza i pawciokratosa wg rozpiski. 0:05 Pawciokratos vs Bansai 0:25 Pawciokratos vs mina (wziąć czy nie wziąć?) 0:42 Ukyo vs Bansai 1:39 Masorz-luja 2:22 Masorz - ucieczka 3:41 Square vs Masorz/Bansai - c-c-c-combo A jak komuś mało to na koniec finał jednej z gier, w której do samego końca nie było wiadomo kto wygra.
Opublikowano 19 maja 20159 l Piękna gra, musimy się jutro zgadać na meczyki bo dzisiaj niestety nie dam rady.
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Nie no rewelacja po prostu. Gram sobie misję fabularną i nagle crash, wywaliło mnie do xmb. 40 minut ostrożnego grania poszło w cholerę. Gratulacje, Team 17.
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Nie no rewelacja po prostu. Gram sobie misję fabularną i nagle crash, wywaliło mnie do xmb. 40 minut ostrożnego grania poszło w cholerę. Gratulacje, Team 17. Tam nie ma misji na 40 minut Ale mnie też wywaliło raz czy dwa.
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Ja gram pomału i bardzo strategicznie. No jeszcze gramy sporadycznie.
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Trzeba się zgadać na jakieś multi, pomimo wbitej platyny chętnie pogram.
Opublikowano 10 lipca 20159 l Jak tylko nie będę grał akurat coopa w Bordersy to też chętnie program, więc jakby co to piszcie.
Opublikowano 10 lipca 20159 l Dzisiaj późnym popołudniem i wieczorem mam zamiar pograć to można sklecić team.
Opublikowano 11 lipca 20159 l Wczoraj pograliśmy chwilkę i nie obyło się bez standardowej akcji Masorza