Skocz do zawartości

Najlepsze nieznane

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajemy piosenki na które mało kto zwrócił uwagę a które naszym zdaniem warte są naszego zainteresowania:

Na pierwszy odstrzał Nirvana i Radio Friendly Unit Shifter 

i Pixies ''Velouria''

• Plusik 1
Gość _Milan_
Opublikowano

chyba jedno z "ładniejszych" rzeczy Pattona

klimat

Opublikowano

jeszcze coś Pattona 

Tomahawk - Captain Midnight (tyle żalu i goryczy <3)

To byly czasy. Nie wierze, ze Mike nagra jeszcze kiedykolwiek cos tak wielkiego. Gdy widzialem ich live na tej ostatniej trasie nie mieli juz w sobie tyle energii, co wtedy. Zachlani odegrali material i wsiedli w samochod. 

Opublikowano

pierwsze 2 albumy Tomahawka to pochodna Jesus Lizarda czyli agresja + emocjonalność co zayebiście się sprawdzało. Nawet ten indiański album mi się podobał bo kto nie chciałby widzieć opętanego Pattona podczas utworu Sun Dance albo mrocznego Totem. Oddfellows trzeba przyznać szczerze im nie wyszedł. Za dużo zabawy konwencją i kombinowania za mało spontanu z czego przecież Majk słynie. Przykro to mówić, ale on chyba już nie ma pomysłu na siebie, albo znów zmiażdzy świat wydając nowego Fantomasa który miał się pojawić x lat temu.

Gość _Milan_
Opublikowano

przewartosciowujecie te płyty tomahawka, tym bardziej drugą.

Pierwsza jest genialna i swieza, druga jest znacznie gorsza.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy loveless jest tu znane czy nie, ale warte wrzucenia. Genialnosc tego albumu sprowadza sie do tego ze moze zauroczyc zarowno laika swoja przystepnoscia i chwytliwymi motywami jak i audiofila zlozonoscia piosenek, rewelacyjna rzecz polecam sprawdzic

http://youtu.be/vgKptkUJ08s

Edytowane przez Sugan
  • 4 lata później...
Opublikowano

A wrzucę do tematu projekt kolegi, który siedzi w muzyce już ładnych parę lat. Gra na gitarze, klawiszach... no i zaczął się bawić "w kąputer", czego owocem jest poniższa Ep'ka. 

Gość wychowany na Black Sabbath, Purplach i słychać to w muzie, obczajcie, taka ciekawostka na niedzielę:

Opublikowano
W dniu 11.02.2014 o 23:45, _M_ napisał:

jeszcze coś Pattona 

Tomahawk - Captain Midnight (tyle żalu i goryczy <3)

Zawsze mnie boli  że captain ma niepowtórzony refren,  taka moc nie wybucha drugi raz :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja akurat nie lubię tego rodzaju wokalu, ale jeśli ktoś lubi to będzie to dla niego wykur.wisty album:

@_Be_ Obczaj :ogor:

Edytowane przez mate6
Opublikowano (edytowane)

Sprawdzę :ogor:

ja akutalnie katuje Kinga Gizzarda, klipy to majstersztyk aż chce się brać narkotyki i ogladać całą noc wszystkie klipy

Edytowane przez _Be_
Opublikowano
6 godzin temu, _Be_ napisał:

Sprawdzę :ogor:

ja akutalnie katuje Kinga Gizzarda, klipy to majstersztyk aż chce się brać narkotyki i ogladać całą noc wszystkie klipy

Polecam zobaczyć ich na żywo, świetna energia ze sceny.