Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Panowie pytanko. Po zarejestrowaniu konsoli i wyslaniu do serwisu wymagany jest jakis dowod zakupu? PS. Dzieki wrog za szybka odpowiedz. Edytowane 18 sierpnia 201410 l przez bebbop
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Nie, rejestrujesz na https://myservice.xbox.com/ i masz od razu przyznaną gwarancję z możliwością wygenerowania zgłoszenia. Oczywiście dowód zakupu zawsze dobrze mieć na wszelki wypadek
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l coś mi sie dzieje z klockiem :< drugi raz tak mam, po odpaleniu konsoli w dashu czy w grze czy w innej aplikacji co 3-4 sekundy obraz znika by pojawiła się "kasza" na 1-2 sekundy i z powrotem do obrazu z konsoli. kwestia kabli odpada, podmieniałem hdmi, gniazdo jest ok, poprzednim razem zadziałał restart ustawien do fabrycznych, teraz juz nie działa ten myk, ktoś coś sie z tym spotkał? jak dziś sobie nie poradze wysyłam (pipi)ka do serwisu. edit: dobra teraz już umarł [*] wysyłam do serwisu. sie nagrałem w diablo. Edytowane 20 sierpnia 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Tę wiadomość e-mail wysłano jako potwierdzenie odebrania konsoli przez centrum obsługi. Nie jest konieczne podejmowanie żadnych działań. Zlecenie serwisowe zostanie przetworzone i konsola zostanie odesłana w możliwie najkrótszym czasie. Co to oznacza bo nie umiem czytac z zrozumieniem, ze konsol wg nich jest sprawna i ją odysłają, czy mam ich nie molestować i naprawią jak najszybciej? Anyone? Edytowane 25 sierpnia 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Tę wiadomość e-mail wysłano jako potwierdzenie odebrania konsoli przez centrum obsługi. Nie jest konieczne podejmowanie żadnych działań. Zlecenie serwisowe zostanie przetworzone i konsola zostanie odesłana w możliwie najkrótszym czasie. Co to oznacza bo nie umiem czytac z zrozumieniem, ze konsol wg nich jest sprawna i ją odysłają, czy mam ich nie molestować i naprawią jak najszybciej? Anyone? Zlecenie serwisowe zostanie przetworzone = konsola zostanie naprawiona (lub nie - jeśli jest sprawna, a winne jest wejście HDMI w telewizorze lub kabel). Nie jest konieczne podejmowanie żadnych działań = nie musisz odpisywać na tę wiadomość.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Uff. Juz myslalem ze u nich wszystko ok tylko u mnie xbox na zyle wodnej stoi. 5 dni z czego 2 to weekend normalni blyskawica.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l sorry że post pod postem ale... Status: Produkt został wysłany do klienta albo to najlepszy serwis na świecie, albo nie mają co do roboty, że zrobili mojego klocka w trybie turbo, albo nic z nim jednak nie zrobili i sie w(pipi)ie. kierwa.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Jeżeli miałeś walnięte gniazdo HDMI, to dla wykwalifikowanego serwisanta była to robota na 30 min z lutownicą
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l wątpię by to była kwestia hdmi, inaczej, chciałbym że by to byla kwestia hardwere-u. za pierwszym razem jak tak miałem zrobiłem restore systemu i podziałało dwa tygodnie i potem znowu cyrki, jaki zrobili tylko restore, i stwierdzili "jest ok odsyłamy" i za dwa tygodnie będe miał to samo to sie wkurze. do czego to doszło, rozpatrują sprzet na gwarancji w innym kraju w 3 dni robocze, a ja mam wątpy czy nie spartolili na rozpisce napiszą chyba co zrobili, imo kwestia softu i jakieś błędy krytycznie powychodziły. Edytowane 25 sierpnia 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l jak nie bede miał watpliwości co do jakości serwisu, zmusze swojego psa do nie srania m$ pod ich oddziałem na alejach jerozlimskich, tyklo bede z nim zapyerdała na ogrodową do sony scep Edytowane 25 sierpnia 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Już za czasów 360 serwis działał ekspresowo, więc żadna niespodzianka
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Z tego co wiem w większości przypadków nikt się już nie bawi tylko klocek przychodzi, szybka diagnostyka i wymiana płyty. Tak jak mówisz 30 minut to zajmuje ale nikt się nie bawi w lutowanie.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l owacja na stojaco dla serwisu M$ jesli faktycznie odsylaja ci naprawiona konsole, no nieprawdopodobne jak to sprawnie dziala w przeciwienstwie do 4theplayers
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l właśnie odebrałem konsole, dostałem pisemnie przeprosiny od phila spencera i golda na miecha gratis <3 zaraz sprawdze czy konsola działa ok, narazie wszytsko hula, 7 dni kalendarzowych trwała reklamacja w innym kraju, MEGA Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Nie sprawdzilem wlasnie serial number przed wysyłką ale wyglada na mojego.
Opublikowano 3 września 201410 l Chciałem wysłać swoją konsolę do Microsoftu, ale po wypełnieniu wszystkich pól na stronie wywaliło mi error. Można zamówić serwis w jakiś inny sposób? :confused: Eh, zadzwoniłem do supportu i powiedzieli mi, że dopiero od 5 Września będą mogli pomóc. :S Edytowane 3 września 201410 l przez Oski918
Opublikowano 3 września 201410 l Kurewa.Chyba muszę oddać tego xboxa do ultimy w pizdu.Zamiast cicho chodzić to cholerstwo bzyczy z prawej strony(tak jakby dysk lub wiatrak o coś ocierał).
Opublikowano 3 września 201410 l Mam to samo, właśnie z tego powodu chcę odesłać swojego do Microsoftu.
Opublikowano 3 września 201410 l Ja dzisiaj kupiłem i nie wklepałem jeszcze kodów na gierki,więc uderzam bezpośrednio do ultimy(mam blisko),to powinni wymienić na inny egzemplarz,a ten sami zareklamują do micro,czyli dystrybutora.