Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Szanować markę trzeba było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Właśnie wróciłem ze sklepu, wymienili mi na nową bez problemu, niestety nie mogłem podłączyć jej w sklepie bo koleś mnie przeprosił, że ma za dużo roboty i nie wyrobi, powiedziałem ok. Wróciłem podłączyłem i odpalam... niestety znów brzęczy następna. Mam pecha niestety. Jeszce przed aktualizacją. Przy konfiguracji nawet nie znalazło języka polskiego, aktualizuje teraz i zobaczę czy coś się zmieni. Mógłbym tak wymieniać jeszcze z 3-4 razy bo tyle mają na stanie konsol z tym, że do tego sklepu mam ok 25km w jedną stronę (inne miasto) i nie dość, że duż oczasu tracę na tym to jeszcze sporo paliwa. Jak nic się zaraz nie zmieni to chyba przedzwonię do NIego i zapytam, o której będzie miał chwilę żebym mógł najpierw podłączyć nową konsole przed wymianą i wtedy pojadę. mam nadzieje, że się zgodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Lol,czyli ty kim dla niego byłeś skoro nie miał dla Ciebie czasu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Właśnie wróciłem ze sklepu, wymienili mi na nową bez problemu, niestety nie mogłem podłączyć jej w sklepie bo koleś mnie przeprosił, że ma za dużo roboty i nie wyrobi, powiedziałem ok. Wróciłem podłączyłem i odpalam... niestety znów brzęczy następna. Mam pecha niestety. Jeszce przed aktualizacją. Przy konfiguracji nawet nie znalazło języka polskiego, aktualizuje teraz i zobaczę czy coś się zmieni. Mógłbym tak wymieniać jeszcze z 3-4 razy bo tyle mają na stanie konsol z tym, że do tego sklepu mam ok 25km w jedną stronę (inne miasto) i nie dość, że duż oczasu tracę na tym to jeszcze sporo paliwa. Jak nic się zaraz nie zmieni to chyba przedzwonię do NIego i zapytam, o której będzie miał chwilę żebym mógł najpierw podłączyć nową konsole przed wymianą i wtedy pojadę. mam nadzieje, że się zgodzi... Dude poczekaj na ten update, graj w gry po prostu skoro brzęczy tylko w menu i jeśli update nie pomoże zadzwoń do MS i wtedy powiedz jaka jest sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Nie wytrzymałem, wkur... się i pojechałem po raz kolejny do sklepu, jednak podłączyli mi konsole żeby sprawdzić i nie zapeszać ale było akurat 24% aktualizacji i chodziło cichutko, ucieszyłem się ale tak wolno szło, że pojechałem coś zjeść, zrobiłem zakupy i po ok godzInie wróciłem a tam co? 59%... no mówie nie, trudno, wezmę ją i mam nadzieje, że będzie działać. Do trzech razy sztuka. Właśnie ją podłączyłem i zaktualizowałem i na razie... sukces! jest cichutka, próbuje czasem brzdęknąć ale ciszej zdecydowanie i tylko przez ułamek sekundy. Mam nadzieję, że już tak zostanie. 3 konsole w ciągu 3 dni, z czego dwie dzisiaj dam znać po paru godzinach, na razie muszę wrzucić Fifę do ściągania i uśpienie walnąć (swoją drogą w uśpieniu pobiera w takiej samej prędkości jakby była włączona? gdzieś to się włącza czy sama będzie pobierać w uśpieniu?) pozdrawiam.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 gratulacje wytrwałości, oby sprzęt dobrze służył Cytuj Odnośnik do komentarza
danielpes5 3 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) A ja miałem tel. z UPS. Tłumaczyli się dlaczego moja konsola chodzi od landu do landu od prawie 2 tyg. Okazało się że ktoś z ich pracowników źle zweryfikował adres dostawy (analfabeta ?) . I konsola poszła do CENTRALI MICROSOFT EUROPE w Bonn !!!!!!!!!!! A nie do centrum serwisowego we Frankfurcie nad Menem i dalej do Czech. Tam oczywiście nikt konsoli nie przyjął(Bonn) bo z jakiej racji ? PYTANIE :skąd UPS wytrzasnął ten adres w Bonn ?! z google ? Mieli list przewozowy od MS i się tego kurfa powinni trzymać !!!! A tak konsola wróciła do punktu....wyjścia.Do centrum dystrybucji UPS . Jutro ma być WRESZCIE dostarczona do FRANKFURT-u. O ludzie...... I weż tu człowieku "normalnie" wyślij konsole do serwisu .NIE DA SIĘ. Edytowane 1 października 2014 przez danielpes5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Kiedy ma być ta aktualizacja? Nie chce mi się bawić w wysyłkę. Chcę grać w Forzę. I gram, bo chrabąszcz załącza się tylko w stanie spoczynku i nie przeszkadza tak bardzo. Ale jak darmo nówki dają... To kiedy? Edytowane 1 października 2014 przez Grze(pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Update powinien być w przeciągu 2 tygodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Po paru godzinach... na szczęście wszystko jest ok ! FIFA ściągnięta, FM5 właśnie zasysa w uśpieniu (pewnie do jutra) i chodzi cicho, duża różnica. Mam nadzieję, że już wszystko dobrze będzie z konsolą. Dzięki wszystkim za rady ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nemix 36 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Chrabąszcz w którym momencie występuje ?Mi konsola na początku po podłączeniu brzęczała,po jakimś czasie ustało, jak gralem w demo forzy horizon 2 i forze 5 była cichutka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 W Dashboardzie brzęczy.Jak odpalisz grę/gra działa w tle to jest cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Cykadzi również w trybie Instant On. Cytuj Odnośnik do komentarza
nemix 36 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Od razu zaczyna brzęczeć w dashu ? bo dzisiaj nic nie slyszałem,chodziła cichutko. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Jak masz gre odpalona w tle to nie powinno brzeczec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Jak tylko sie wlaczy to od razu rzezi jakby mial zaraz pasc, przynajmniej ja tak mialem Cytuj Odnośnik do komentarza
nemix 36 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 To chyba mnie chrabąszcz ominął,wczoraj brzęczała na początku w dashu ale to tez nie jakoś tak strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Kurde kupilem xbona z UK i w menu chodzi jak kombajn. Musi być w tle włączona jakąś gra:D Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Kara za nieszanowanie marki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DumaDyma 54 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Apostoł Dudrys potwierdza dobrą nowinę.Po aktualizacji dasha konsola przestała bzyczeć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 I teraz jestem ciekaw czy ta naprawa łatką to taki efekt placebo. Bo jeśli to błąd hardwareowy, jak niektórzy sądzili, to jak to naprawili? Dopisali do kodu kilka linijek, by konsola pobierała więcej energii w trybie czuwania/dashu, bye nie bzyczało? Chyba, że to faktycznie coś z softem i łatka załatwiła sprawę. Wszak bzykania nie było zanim nie zaktualizowało się X'a zaraz po uruchomieniu. Ale nie u wszystkich jak widać. Niektórzy przed łatką tez mieli bzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 jesli serio firmaware zalatwia ta sprawe to tez pierwsze co mi przychodzi na mysl to jakies polecenie by konsola w menu pobierala inna wartosc energii niz dotychczas - bardziej zblizona do wartosci gdy cykad nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) I teraz jestem ciekaw czy ta naprawa łatką to taki efekt placebo. Bo jeśli to błąd hardwareowy, jak niektórzy sądzili, to jak to naprawili? Dopisali do kodu kilka linijek, by konsola pobierała więcej energii w trybie czuwania/dashu, bye nie bzyczało? Chyba, że to faktycznie coś z softem i łatka załatwiła sprawę. Wszak bzykania nie było zanim nie zaktualizowało się X'a zaraz po uruchomieniu. Ale nie u wszystkich jak widać. Niektórzy przed łatką tez mieli bzyki. Ale oni nie naprawiali tych xboxow tylko wymieniali na nowe. Edytowane 3 października 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) Ale mi chodzi o update październikowy, co naprawia bzykanie. Edytowane 3 października 2014 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 Aaa, mea culpa, zle zrozumialem zdanie o naprawieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi