Skocz do zawartości

Gwarancja i awaryjność Xbox One

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak miałem jak konsola padała tj. gry się instalowały a za chwilę nic nie szło dalej. Zawieszanie też miałem ale najczęściej w dishonored, takie halo np. działało praktycznie bez zarzutu. Tylko później był czarny ekran i konsola nie dawała obrazu. Generalnie xox są wadliwe a skorpiony to tragedia.

Opublikowano

ja ostatnio zauważyłem że niektóre gry długo się uruchamiają , a potem wywala błąd że "za długa próba uruchomienia gry. spróbuj ponownie"

muszę uruchomić jakieś inne i dopiero zaczynają działać te poprzednie, ciekawe czy to początek fuckupu?

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to jest faktyczny problem ale nie zwiastuje awarii konsoli. Uciążliwe ale zesrać się nie zesra. 

Najbardziej mnie zastanawia dlaczego tylko coś takiego mam w pubgu, jak sie zawiesi to robi bajzel z całą konsolą. Jednak ps4 to niezawodny sprzęcior, trzy lata bez żadnych problemów.

Opublikowano
10 godzin temu, Mikołaj napisał:

Jednak ps4 to niezawodny sprzęcior, trzy lata bez żadnych problemów

Takie bajki to możesz dzieciom sprzedawać :usmiech: 

Opublikowano

Przy grze w pubga konsola zlapala zwieche. Szybki restart i prosze: 

GJtAqjd_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

ty chyba koniec bo robilem reset do ustawien fabtycznych wedle instrukcji producenta i nic to nie dalo. Ja yebie. Nigdy wiecej zakupow na olx. Typek powiedzial ze konsole obejmuje gwarancja ale papierow nie bylo w kartonie. 

• Minusik 1
Opublikowano

Ale co za problem. Konsole masz przecież zadejestrowaną a jak nie to napisz do supportu. No i w zasadzie to współczuję. Ja przechodziłem przez to samo tylko że 2 razy odsyłałem do naprawy i teraz mam 3 xox.

Opublikowano

Mój Scorpion przy PUBG też dostaje pier.dolca. zaraz po włączeniu gry wentylator wchodzi na wysokie obroty i praktycznie cały czas chodzi glosno.
Kilka razy też się konsola wyłączyła po prostu, raz pojawił się komunikat o wylaczeniu ze względu na przegrzanie, gdzie Xbox był chłodny.
Zauważyłem że wyłącza się przy wejściu w dym z granata albo jak płynę łódka i patrzę na fale
Poszła do serwisu i już wraca, zobaczymy czy naprawia.

Opublikowano

Podczas aktualizacji systemu zatrzymuje mi się pobieranie na 717 Mb (9% pobierania) i po chwili wywala błąd. To jest aktualizacja z końca kwietnia... kod błędu 0x80072ee2. Nie pomaga hard reset, ściąganie po kablu/wifi, reset routera... jakieś rady?