tedi007 626 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Przed świętami wysyłałem z tego powodu XOX na gwarancję, wróciła moja i na razie wszystko działa. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez tedi007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) No i stało się to czego się obawiałem i co opisują ludzie na reddicie - serwis przez tydzień (nie licząc wysyłki) resetował ustawienia do fabrycznych i odesłał nienaprawioną konsolę, znowu początkowe ekrany przeklikałem, zalogowałem się na konto XBL i po ściągnięciu pierwszych 3 GB z 60 z forzy horizon 4 wszystko stanęło, system przestał ładować jakiekolwiek ikony, konsoli nie dało się już wyłączyć, oraz po wymuszonym resecie nie była już w stanie wejść nawet do menu serwisowego, typowe objawy zgonu HDD. Dodatkowo w paczce nie było przedłużenia gamepassa kupionego za full price - ale to na infolinii załatwiłem i dorzucili kolejny miesiąc. Na infolinii od nowa tłumaczenie, że sam reset do fabrycznych ustawień to ja robiłem 15 razy i nic nie dawał, a konsola się sypała coraz częściej aż do zgonu totalnego. Na "raporcie" z naprawy napisałem, że nic nie naprawili, a reset to ja se sam potrafię zrobić i mają HDD wymienić, wsadziłem w paczkę i zaniosłem do punktu UPS. Zobaczymy czy pobiję rekord 4 napraw zanim zlikwidują problem. Akurat nie mam parcia na granie więc możemy nabijać kieszenie firmie UPS. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez Wieslaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Sprawa z dzisiaj. Po odpaleniu eSki pojawia się logo xbox, później tylko czarny ekran, przycisk xbox wywołuje menu, ale nic nie jestem w stanie zrobić, tak jakby tylko on działał. Jakieś dobre rady od wujków? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Właśnie miałem pisać o tym samym, wczoraj po sesji z RE2 zaczęły się jakieś kwiatki z dashem ale akurat wyłączałem sprzęt idąc spać to olałem. Dziś dokłądnie to co u @Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Mam głupie wrażenie, że jakaś aktualizacja mogła namieszać. Niezłe jaja: We are aware of reports of Xbox One console startup, title update and sign-in errors. We will keep everyone informed once we have more information to share. Thank you all for your patience Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Planowany powrót do normalnosci nie wcześniej niż o północy Via reddit Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Namieszała to samo. Chciałem pograć czarny ekran i tylko guide Button działał. Zrobiłem factory restart i nawet aktualizacje się nie pobierają. Jak podłączymy kabel czarny ekran bez online działa ale i tak już zrobiłem factory reset. (pipi)ać idę na steam w coś pograć. Nie róbcie jak ja factory reset czekajcie cierpliwie. Mnie czeka jutro zabawa z przywracaniem wszystkiego:( Edytowane 30 Stycznia 2019 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Też chciałem resetować do fabrycznych, ale od czego są internety? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 4 minuty temu, Andreal napisał: Też chciałem resetować do fabrycznych, ale od czego są internety? Mi ten problem pojawił się przed 19 i walczyłem z konsolą dobre 15 minut zanim internet się obudził. Zły timing miałem z uruchomieniem konsoli:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 To się pojawiło niedawno? Bo ok. 12 było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 U mnie tez kaput, a chcialem sobie w New Vegas ciupnac. Sprawa jest w miare swieza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 U mnie też wszystko padło 3 minuty temu, suteq napisał: To się pojawiło niedawno? Bo ok. 12 było ok. Dopiero wyłączyłem FH4. Grałem nawet online i działało bez zarzutu. Zero lagow czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Kuna, reset do fabrycznych bez kasowania gier, ale i tak boli Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Też sie zesrało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Weźcie sobie w offline odpalcie wszystko śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 No u mnie się nie włącza dalej niż czarny ekran, chyba że mówisz by kabel odłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Teraz i tak już u mnie dupa, bo nawet konta na konsoli nie mam Poza tym nie odpalisz offline konsoli z połączeniem po wifi bez wyłączania routera, a na to sobie pozwolić nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Strona supportu też padła Sorry, support.xbox.com isn't available right now We’ll have it back up and running as soon as we can. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Moja też padła. Ale co, czekać teraz do północy na cud czy jak? Bo nie wiem jak oni mają to naprawić niby. Chyba, że nowa aktualizacja jakoś sama się ściągnie... Tylko jak skoro nic nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Na twiterze napisali, że znaleźli przyczynę i już ją próbują naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 3 minuty temu, Bzduras napisał: Teraz i tak już u mnie dupa, bo nawet konta na konsoli nie mam Poza tym nie odpalisz offline konsoli z połączeniem po wifi bez wyłączania routera, a na to sobie pozwolić nie mogę. To samo stary:D nic tylko do jutra czekać i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 U mnie juz dziala. Szybka akcja, ale i tak zjebali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Można się rozejsc, wszystko działa. @blantman xD Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Słaba ta awaria. Sony jak się wali to na kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) 7 minut temu, chris85 napisał: Można się rozejsc, wszystko działa. @blantman xD Już profil ściągam na szczęście zostawiłem dane aplikacji tylko save trzeba dociągnąć. Nadal guide Button u mnie nie działa online Włączyłem kh 3 nawet sejwy się pobrały ale nie mogę podczas gry wchodzić do aptek. W sumie (pipi)ać idę grać Edytowane 30 Stycznia 2019 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi