PiPoLiNiO 784 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Moja konsola wraca z Frankfurtu. 2 naprawa w ciągu 10 miesięcy. Badziewie totalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Koledzy jest sprawa. Miałem podłączonego kloca ostatni czas po kablu. Potem odłączyłem, ale już się dziad sam nie łączy z wifi. Non stop wywala komunikat, że nie może się połączyć, zresetuj router itd. Podaje mu kabel - działa, zapominam sieć i łączę się ręcznie - działa, robie restart - magicznie już nie umie w wifi Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Odnoszę dziwne wrażenie, że WiFi to jakieś słabe ogniwo obecnej generacji. Na mojej S-ce tak było, że w pewnym momencie zaczęły się problemy ze zrywaniem połączenia i lagami, brakiem dostępu do sieci itp. Dopiero podłączenie po LAN załatwiło sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Wybaczcie jeśli to pytanie się powtarza, ale czy jeśli do konsoli nie ma paragonu to gwarancja na nią jest liczona od daty jej produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Pytanie do xbraci, którzy mieli S, a potem zmienili na X - jak jest z kulturą pracy sprzętu? Czytałem gdzieś, że przy gearsach 5 wchodzi na wyższe obroty, a na Sce przyzwyczaiłem się do jednostajnego dzwięku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 u mnie cisza jak makiem zasial Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 @ASX Jak u ciebie? Bo kupiłem pod wpływem impulsu i nie wiem czy odpakowywać jak dojdzie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Jest glosniejszy niz poczciwy facik ale juz sie przywyczailem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Mój biały koksik cichutki, dopiero jak się ucho przyłoży do obudowy to coś tam się usłyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 12 godzin temu, 20inchDT napisał: Pytanie do xbraci, którzy mieli S, a potem zmienili na X - jak jest z kulturą pracy sprzętu? Czytałem gdzieś, że przy gearsach 5 wchodzi na wyższe obroty, a na Sce przyzwyczaiłem się do jednostajnego dzwięku. jest tak samo cicha ale jeżeli nie jest walnięta. Jak jest jak moja wadliwa oddajesz na serwis. 7-8 dni roboczych i masz konsole w domu cichutką. Testuje po serwisie już kilka miesięcy i np na takim gears 5 cicho przez cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Skoro tak piszecie to muszę chyba swoją wysłać do serwisu, bo jednak jest zauważalnie głośniejsza niż mój stary xbox który był niemal bezgłośny. Nie ma tylko kiedy się zebrać bo co chwile jakieś nowe gierki wychodzą xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Mój pierwszy kox czasem działał głośniej niż ps4 xd później wysyp błędów i zdecydowałem się go wysłać na serwis, dostałem odnowionego koxa i różnica niebo, a ziemia jeżeli chodzi o kulturę pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 mój koks od premiery działa cichutko Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Mam pytanie - jak wyślą po naprawie to czyszczą dysk na zero? Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Chce wysłać swojego Skorpiona na gwarancję. Pytanko szybkie do tych co już to robili. Zgłosiłem online naprawę. Mam etykietę, z tą etykietą przesyłka jest opłacona? Rozumiem że trzeba dostarczyć do UPS? Czy może zgłasza się i kurier podjeżdża po konsolę? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Sam zamawiasz kuriera, przesyłka jest na koszt m$ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 jak masz w poblizu punk ups to mozesz zaniesc Cytuj Odnośnik do komentarza
Mocard 0 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Witam mam problem z konsolą A mianowicie gdy kliknie się na padzie by włączyć konsolę konsola nie odpowiada dopiero długie przytrzymanie tego guzika włączy konsolę Ale pad się wyłącza co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Oczywiście pad zsynchronizowany z konsolą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Miał ktoś z Was problem z uruchamianiem gier w hdr na xox? Czasami gra włącza się bez trybu hdr. Dopiero jak zresetuje konsolę to gry uruchamiają się już w trybie hdr. Dzieje się tak we wszystkich grach, które mam. Gow4 i 5, fmh, fm7 i division 2Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Panowie, czy ktoś korzystając z XOS miewał może chwilowe blackouty ekranu? Nie pojawiają się w żadnych szczególnych momentach, ale niepokoi mnie to bo konsola ma ledwo ponad miesiąc. Przy pierwszym razie pomógł hard reset, ale dzisiaj znów mignęło mi dwukrotnie. Wykluczam problem z odbiornikiem, bo każde inne źródło działa bezbłędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
JeDaj 47 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 A próbowałeś przepiąć na inny kabel hdmi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 14 godzin temu, JeDaj napisał: A próbowałeś przepiąć na inny kabel hdmi? Spróbowałem i efekt podobny, ale chyba znalazłem winowajcę: do jednej listwy (któa idzie z jednego gniazdka) podłączony mam sporych rozmarów telewizor, konsolę, router or PC i być może znikanie obrazu spowodowane było chwilowym spadkiem mocy. Po odłączeniu PC od listwy przez cały dzień ekran nie zamigował mi ani razu. Tak czy inaczej dzięki za próbę pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
JeDaj 47 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 A wiesz, miałem podobną sytuację z moim pierwszym Raspberry Pi. Postawione Kodi i podczas przeglądania menu podobnie jak u Ciebie, co jakiś czas czarny ekran. Już nawet amplituner miałem nowy kupować. Ktoś zapytał czy zmieniałem zasilacz. Jak zasilacz, przecież to ma z miesiąc. Oczywiście na innym zasilaczu zero problemu. Jednak nie potrafiłem sobie wyobrazić jak tutaj zaproponować zmianę zasilacza jednak jak widać, coś może być na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 M$ nie zaleca podłączania przez listwy, trójniki itp - bezpośrednio do gniazdka ma być i hooj Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi